Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gå/jogga | 25.0 | 222 |
Styrketräning, lätt | 60.0 | 267 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg rått | 55.0 | 77.6 | 6.9 | 0.0 | 5.6 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 139.0 | 361.4 | 10.7 | 71.9 | 1.7 |
Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 |
Ost hårdost 31% fett | 20.0 | 77.3 | 5.2 | 0.3 | 6.3 |
Pasta | 115.0 | 414.0 | 14.4 | 82.7 | 1.4 |
Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Salami importerad 45% fett | 10.0 | 48.5 | 1.9 | 0.2 | 4.5 |
Bacon magert gris rökt stekt | 80.0 | 240.0 | 41.0 | 0.0 | 7.4 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
Blåbärssylt | 20.0 | 30.0 | 0.0 | 7.0 | 0.1 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 5.0 | 27.0 | 0.1 | 0.1 | 3.0 |
Parmesanost hårdost 30% fett riven | 20.0 | 89.8 | 8.3 | 0.8 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
699.0 | 1589.8 | 100.0 25.6% |
172.9 44.3% |
51.6 30.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pasta berik | 110.0 | 391.6 | 12.1 | 79.0 | 1.6 |
Parmesanost hårdost 30% fett riven | 10.0 | 44.9 | 4.2 | 0.4 | 3.0 |
icabacon | 140.0 | 392.0 | 22.4 | 1.4 | 33.6 |
Äggula | 16.0 | 57.4 | 2.6 | 0.0 | 5.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
276.0 | 885.9 | 41.3 18.7% |
80.8 36.6% |
43.5 44.7% |
Vikt | 84.0kg |
Midja | 92.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Vispgrädde 40% fett | 70.0 | 263.2 | 1.4 | 2.2 | 28.0 |
Senap fransk | 5.0 | 4.6 | 0.3 | 0.3 | 0.2 |
Leksands knäcke brungräddat | 20.0 | 70.4 | 1.9 | 13.0 | 0.5 |
Honung | 5.0 | 16.6 | 0.0 | 4.1 | 0.0 |
Pärlan fullkorn | 115.0 | 299.0 | 10.0 | 51.8 | 3.1 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 36.0 | 38.2 | 7.5 | 0.2 | 0.8 |
Pasta berik | 110.0 | 391.6 | 12.1 | 79.0 | 1.6 |
Ost hårdost 31% fett | 30.0 | 116.0 | 7.8 | 0.4 | 9.4 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 214.0 | 224.7 | 49.4 | 0.0 | 2.6 |
skaldjurspaté | 72.0 | 131.0 | 5.6 | 5.4 | 9.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
697.0 | 1699.3 | 96.0 23.1% |
156.4 37.6% |
72.0 39.3% |
Vikt | 82.5kg |
Midja | 90.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
icabacon | 125.0 | 350.0 | 20.0 | 1.2 | 30.0 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
240.0 | 818.0 | 32.5 16.0% |
73.1 35.9% |
43.2 48.1% |
Frukost/lunch: Fil m musli rörsocker. Två mackhalvor ost/skinka.
Middag:
Träning:
Vikt | 82.3kg |
Midja | 89.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
Ost hårdost 31% fett | 20.0 | 77.3 | 5.2 | 0.3 | 6.3 |
Socker | 8.0 | 32.4 | 0.0 | 8.0 | 0.0 |
musli gott liv | 75.0 | 277.5 | 7.5 | 45.0 | 5.6 |
frökusar | 80.0 | 208.0 | 9.2 | 28.0 | 5.6 |
Filmjölk 3% fett | 250.0 | 150.0 | 8.5 | 12.0 | 7.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
448.0 | 826.2 | 30.7 15.2% |
93.6 46.5% |
34.0 38.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
Ost hårdost 17% fett | 30.0 | 84.0 | 9.0 | 0.4 | 5.2 |
pepparsalami | 10.0 | 41.7 | 1.9 | 0.2 | 3.7 |
danskt rågbröd | 125.0 | 306.2 | 10.0 | 49.4 | 6.9 |
Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
190.0 | 524.5 | 23.4 17.9% |
50.3 38.5% |
25.1 43.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Falukorv 23% fett | 129.0 | 334.1 | 12.8 | 4.8 | 29.7 |
Potatis stekt | 200.0 | 249.4 | 3.2 | 42.6 | 6.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
329.0 | 583.5 | 16.0 11.0% |
47.4 32.5% |
36.3 56.5% |
Vikt | 81.4kg |
Midja | 87.5cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Falukorv 23% fett | 30.0 | 77.7 | 3.0 | 1.1 | 6.9 |
Parmesanost hårdost 30% fett riven | 7.0 | 31.4 | 2.9 | 0.3 | 2.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 154.0 | 73.2 | 5.2 | 7.7 | 2.3 |
bröd harmoni | 112.0 | 280.0 | 12.3 | 45.9 | 5.6 |
Smör 80% fett | 7.0 | 50.4 | 0.0 | 0.0 | 5.6 |
Pasta | 85.0 | 306.0 | 10.6 | 61.1 | 1.0 |
glass rocky road | 100.0 | 220.0 | 4.5 | 26.0 | 10.0 |
Lök gul röd | 6.0 | 1.9 | 0.1 | 0.4 | 0.0 |
Gröna bönor | 100.0 | 29.3 | 1.9 | 3.5 | 0.1 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 60.0 | 97.2 | 1.8 | 2.6 | 9.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 13.0 | 70.2 | 0.3 | 0.3 | 7.8 |
Ost hårdost 17% fett | 25.0 | 70.0 | 7.5 | 0.3 | 4.3 |
Grillad kyckling m skinn | 125.0 | 244.0 | 30.6 | 0.0 | 13.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
824.0 | 1551.3 | 80.7 21.0% |
149.2 38.8% |
68.2 40.2% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |