Baggabergs viktdagbok

« Till Baggabergs profil

2012-07-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Majonnäs 80% fett 15.0 107.6 0.2 0.2 12.0
Köttkorv ca 23% fett rå 100.0 253.0 8.1 5.1 22.5
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Brieost vitmögelost 34% fett 25.0 94.5 4.2 0.5 8.5
Tonfisk i olja konserv 20.0 50.6 4.8 0.0 3.5
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Ostsås 70.0 112.0 5.6 5.9 7.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
460.0 1052.9 53.5
20.0%
14.6
5.5%
87.7
74.5%

2012-07-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Kycklingsallad u dressing 150.0 126.0 17.0 4.5 4.0
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Fransk omelett kaffegrädde 100.0 194.8 10.4 0.7 17.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Älgfärs 100.0 106.0 22.6 0.0 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
615.0 902.8 79.7
35.1%
9.1
4.0%
61.0
60.9%

2012-07-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Creme fraiche 34% 25.0 82.5 0.5 0.9 8.5
Köttkorv ca 23% fett rå 125.0 316.2 10.1 6.4 28.1
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Hamburgare blandfärs stekt 125.0 317.0 31.2 0.0 21.6
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
490.0 1182.7 61.2
20.4%
11.2
3.7%
100.3
75.9%

2012-07-02

Invägning
Vikt73.4kg
Midja87.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Majonnäs 80% fett 10.0 71.8 0.1 0.2 8.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
260.0 504.8 36.8
28.8%
1.8
1.4%
39.4
69.8%

2012-06-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
180.0 301.2 18.8
24.6%
2.9
3.8%
24.1
71.6%

2012-06-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Grönsaksblandning för wokning 100.0 50.0 2.5 7.8 0.4
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 150.0 306.0 27.2 0.0 22.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
630.0 1047.2 74.2
28.2%
13.1
5.0%
77.7
66.9%

2012-06-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 150.0 306.0 27.2 0.0 22.2
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Grönsaksblandning för wokning 100.0 50.0 2.5 7.8 0.4
Majonnäs 80% fett 25.0 179.4 0.2 0.4 20.0
Älgfärsbiffar stekta 100.0 146.4 21.8 7.0 3.1
Vitkål 100.0 25.7 1.4 3.9 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
705.0 1173.7 72.9
24.8%
23.8
8.1%
86.9
67.1%

2012-06-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Vitkål 100.0 25.7 1.4 3.9 0.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Wienerkorv 23% fett 200.0 518.0 19.6 7.8 46.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Majonnäs 80% fett 25.0 179.4 0.2 0.4 20.0
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
730.0 1675.3 60.6
14.3%
19.2
4.5%
152.0
81.2%

2012-06-25

Invägning
Vikt73.4kg
Midja87.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 125.0 470.0 2.5 4.0 50.0
Älg ytterlår 125.0 127.0 27.8 0.0 1.8
Kokosfett 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Broccoli fryst 75.0 22.0 2.6 1.4 0.2
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
585.0 1074.4 69.3
25.5%
7.5
2.8%
85.9
71.7%

2012-06-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 673.0 44.0
26.2%
15.9
9.5%
47.5
64.3%
« Äldre inlägg