Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Majonnäs 80% fett | 15.0 | 107.6 | 0.2 | 0.2 | 12.0 |
Köttkorv ca 23% fett rå | 100.0 | 253.0 | 8.1 | 5.1 | 22.5 |
Kokosfett | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 25.0 | 94.5 | 4.2 | 0.5 | 8.5 |
Tonfisk i olja konserv | 20.0 | 50.6 | 4.8 | 0.0 | 3.5 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 100.0 | 204.0 | 18.1 | 0.0 | 14.8 |
Ostsås | 70.0 | 112.0 | 5.6 | 5.9 | 7.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
460.0 | 1052.9 | 53.5 20.0% |
14.6 5.5% |
87.7 74.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vispgrädde 40% fett | 50.0 | 188.0 | 1.0 | 1.6 | 20.0 |
Kycklingsallad u dressing | 150.0 | 126.0 | 17.0 | 4.5 | 4.0 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Fransk omelett kaffegrädde | 100.0 | 194.8 | 10.4 | 0.7 | 17.0 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Älgfärs | 100.0 | 106.0 | 22.6 | 0.0 | 1.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
615.0 | 902.8 | 79.7 35.1% |
9.1 4.0% |
61.0 60.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Majonnäs 80% fett | 10.0 | 71.8 | 0.1 | 0.2 | 8.0 |
Creme fraiche 34% | 25.0 | 82.5 | 0.5 | 0.9 | 8.5 |
Köttkorv ca 23% fett rå | 125.0 | 316.2 | 10.1 | 6.4 | 28.1 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Hamburgare blandfärs stekt | 125.0 | 317.0 | 31.2 | 0.0 | 21.6 |
Vispgrädde 40% fett | 50.0 | 188.0 | 1.0 | 1.6 | 20.0 |
Kokosfett | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
490.0 | 1182.7 | 61.2 20.4% |
11.2 3.7% |
100.3 75.9% |
Vikt | 73.4kg |
Midja | 87.0cm |
Stuss | 108.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Vispgrädde 40% fett | 50.0 | 188.0 | 1.0 | 1.6 | 20.0 |
Majonnäs 80% fett | 10.0 | 71.8 | 0.1 | 0.2 | 8.0 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
260.0 | 504.8 | 36.8 28.8% |
1.8 1.4% |
39.4 69.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Kokosfett | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
180.0 | 301.2 | 18.8 24.6% |
2.9 3.8% |
24.1 71.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kokosfett | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Grönsaksblandning för wokning | 100.0 | 50.0 | 2.5 | 7.8 | 0.4 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Torskfilé kokt | 125.0 | 108.0 | 24.2 | 0.0 | 1.0 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 150.0 | 306.0 | 27.2 | 0.0 | 22.2 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Vispgrädde 40% fett | 100.0 | 376.0 | 2.0 | 3.2 | 40.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
630.0 | 1047.2 | 74.2 28.2% |
13.1 5.0% |
77.7 66.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Creme fraiche 34% | 50.0 | 165.0 | 1.0 | 1.8 | 17.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Kokosfett | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 150.0 | 306.0 | 27.2 | 0.0 | 22.2 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Grönsaksblandning för wokning | 100.0 | 50.0 | 2.5 | 7.8 | 0.4 |
Majonnäs 80% fett | 25.0 | 179.4 | 0.2 | 0.4 | 20.0 |
Älgfärsbiffar stekta | 100.0 | 146.4 | 21.8 | 7.0 | 3.1 |
Vitkål | 100.0 | 25.7 | 1.4 | 3.9 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
705.0 | 1173.7 | 72.9 24.8% |
23.8 8.1% |
86.9 67.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Vitkål | 100.0 | 25.7 | 1.4 | 3.9 | 0.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Wienerkorv 23% fett | 200.0 | 518.0 | 19.6 | 7.8 | 46.0 |
Kokosfett | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 100.0 | 204.0 | 18.1 | 0.0 | 14.8 |
Vispgrädde 40% fett | 100.0 | 376.0 | 2.0 | 3.2 | 40.0 |
Majonnäs 80% fett | 25.0 | 179.4 | 0.2 | 0.4 | 20.0 |
Creme fraiche 34% | 50.0 | 165.0 | 1.0 | 1.8 | 17.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
730.0 | 1675.3 | 60.6 14.3% |
19.2 4.5% |
152.0 81.2% |
Vikt | 73.4kg |
Midja | 87.0cm |
Stuss | 108.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vispgrädde 40% fett | 125.0 | 470.0 | 2.5 | 4.0 | 50.0 |
Älg ytterlår | 125.0 | 127.0 | 27.8 | 0.0 | 1.8 |
Kokosfett | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Broccoli fryst | 75.0 | 22.0 | 2.6 | 1.4 | 0.2 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 100.0 | 204.0 | 18.1 | 0.0 | 14.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
585.0 | 1074.4 | 69.3 25.5% |
7.5 2.8% |
85.9 71.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Jordgubbar | 125.0 | 52.0 | 0.6 | 10.4 | 0.2 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Vispgrädde 40% fett | 50.0 | 188.0 | 1.0 | 1.6 | 20.0 |
Creme fraiche 34% | 50.0 | 165.0 | 1.0 | 1.8 | 17.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
475.0 | 673.0 | 44.0 26.2% |
15.9 9.5% |
47.5 64.3% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |