Baggabergs viktdagbok

« Till Baggabergs profil

2012-06-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 673.0 44.0
26.2%
15.9
9.5%
47.5
64.3%

2012-06-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 10.0 34.9 1.1 6.3 0.2
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Kycklingbröstfilé u skinn 200.0 210.0 46.2 0.0 2.4
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ost hårdost 28% fett 30.0 110.0 8.2 0.4 8.4
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Jordgubbar 200.0 83.2 1.0 16.6 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
745.0 1273.1 72.5
22.9%
32.1
10.1%
93.4
66.9%

2012-06-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Majonnäs 80% fett 25.0 179.4 0.2 0.4 20.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Matjessill konserv 45.0 141.3 7.2 5.4 10.2
Gräddfil 12% fett 100.0 137.0 3.1 4.4 12.0
Äggula 30.0 107.7 4.9 0.0 9.9
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Fläskfilé gris 350.0 374.5 72.1 0.0 9.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
850.0 1525.9 114.1
29.7%
15.7
4.1%
112.4
66.3%

2012-06-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Älg ytterlår 125.0 127.0 27.8 0.0 1.8
Älgfärs 125.0 132.5 28.2 0.0 2.0
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
655.0 1014.0 80.8
31.9%
9.1
3.6%
72.2
64.6%

2012-06-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Älg ytterlår 125.0 127.0 27.8 0.0 1.8
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
795.0 1154.5 83.7
29.0%
12.8
4.4%
84.5
66.5%

2012-06-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Jordgubbar 100.0 41.6 0.5 8.3 0.2
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 100.0 133.6 27.4 0.0 2.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
870.0 1202.7 83.8
28.1%
21.1
7.1%
85.4
64.9%

2012-06-18

Invägning
Vikt75.8kg
Midja88.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Älgfärs 125.0 132.5 28.2 0.0 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
795.0 1219.0 94.1
31.0%
12.8
4.2%
86.8
64.8%

2012-06-17

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 45.0 233
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Fläskfilé gris 100.0 107.0 20.6 0.0 2.6
Rökt skinka gris 3% fett 20.0 23.2 4.4 0.0 0.6
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Grapefruktjuice färskpressad 100.0 39.5 0.5 8.8 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
690.0 1133.9 75.9
26.8%
17.6
6.2%
83.8
67.0%

2012-06-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fläskfilé gris 100.0 107.0 20.6 0.0 2.6
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Rödvin 12 vol. % 350.0 252.0 0.0 2.8 0.0
ica bearnaise 30.0 207.0 0.3 0.1 23.1
Köttbullar grisfärs stekta 50.0 130.5 9.8 3.8 8.4
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Fetaost 25% fett 75.0 222.8 13.1 1.4 18.5
Grönsallat gurka tomat u dressing 200.0 36.0 2.0 5.2 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
985.0 1398.5 59.9
20.6%
15.9
5.5%
95.0
74.0%

2011-07-04

Invägning
Vikt75.8kg
Midja88.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Torsk 100.0 75.0 17.0 0.0 0.7
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Brieost vitmögelost 34% fett 55.0 207.9 9.4 1.2 18.7
Rökt skinka gris 3% fett 33.0 38.3 7.3 0.0 1.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Makrillfilé konserv i tomatsås 125.0 247.5 18.0 0.6 19.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
538.0 895.7 76.8
33.9%
4.7
2.1%
64.0
64.0%

2011-06-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Brieost vitmögelost 34% fett 50.0 189.0 8.5 1.0 17.0
Mjukost smältost 20% fett 15.0 38.0 2.5 0.0 3.1
Rökt skinka gris 3% fett 35.0 40.6 7.7 0.0 1.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 50.0 78.0 1.4 3.4 6.6
Tonfisk i olja konserv 55.0 139.2 13.2 0.0 9.7
Tzatziki 60.0 37.5 1.3 2.4 2.5
Torsk 100.0 75.0 17.0 0.0 0.7
Keso färskost 4% fett 125.0 116.2 15.0 2.6 5.0
Ost hårdost 28% fett 50.0 183.4 13.6 0.6 14.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
625.0 1132.9 87.0
30.5%
10.8
3.8%
82.7
65.7%
Nyare inlägg »