Baggabergs viktdagbok

« Till Baggabergs profil

2012-06-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 673.0 44.0
26.2%
15.9
9.5%
47.5
64.3%

2012-06-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 10.0 34.9 1.1 6.3 0.2
Kycklingbröstfilé u skinn 200.0 210.0 46.2 0.0 2.4
Jordgubbar 200.0 83.2 1.0 16.6 0.4
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Ost hårdost 28% fett 30.0 110.0 8.2 0.4 8.4
Vispgrädde 40% fett 100.0 376.0 2.0 3.2 40.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
745.0 1273.1 72.5
22.9%
32.1
10.1%
93.4
66.9%

2012-06-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Matjessill konserv 45.0 141.3 7.2 5.4 10.2
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Fläskfilé gris 350.0 374.5 72.1 0.0 9.1
Majonnäs 80% fett 25.0 179.4 0.2 0.4 20.0
Äggula 30.0 107.7 4.9 0.0 9.9
Gräddfil 12% fett 100.0 137.0 3.1 4.4 12.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
850.0 1525.9 114.1
29.7%
15.7
4.1%
112.4
66.3%

2012-06-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Älg ytterlår 125.0 127.0 27.8 0.0 1.8
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Älgfärs 125.0 132.5 28.2 0.0 2.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
655.0 1014.0 80.8
31.9%
9.1
3.6%
72.2
64.6%

2012-06-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Älg ytterlår 125.0 127.0 27.8 0.0 1.8
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
795.0 1154.5 83.7
29.0%
12.8
4.4%
84.5
66.5%

2012-06-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 100.0 133.6 27.4 0.0 2.5
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Jordgubbar 100.0 41.6 0.5 8.3 0.2
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
870.0 1202.7 83.8
28.1%
21.1
7.1%
85.4
64.9%

2012-06-18

Invägning
Vikt75.8kg
Midja88.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Älgfärs 125.0 132.5 28.2 0.0 2.0
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Broccoli fryst 100.0 29.3 3.5 1.9 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
795.0 1219.0 94.1
31.0%
12.8
4.2%
86.8
64.8%

2012-06-17

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 45.0 233
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fläskfilé gris 100.0 107.0 20.6 0.0 2.6
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Creme fraiche 34% 100.0 330.0 2.0 3.5 34.0
Grapefruktjuice färskpressad 100.0 39.5 0.5 8.8 0.1
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Blomkål kokt utan salt 100.0 27.0 1.5 3.7 0.2
Bacon gris 40.0 138.0 5.4 0.0 13.1
Rökt skinka gris 3% fett 20.0 23.2 4.4 0.0 0.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
690.0 1133.9 75.9
26.8%
17.6
6.2%
83.8
67.0%

2012-06-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Köttbullar grisfärs stekta 50.0 130.5 9.8 3.8 8.4
Fläskfilé gris 100.0 107.0 20.6 0.0 2.6
Rödvin 12 vol. % 350.0 252.0 0.0 2.8 0.0
ica bearnaise 30.0 207.0 0.3 0.1 23.1
Grönsallat gurka tomat u dressing 200.0 36.0 2.0 5.2 0.2
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Kokosfett 5.0 44.2 0.0 0.0 5.0
Fetaost 25% fett 75.0 222.8 13.1 1.4 18.5
Creme fraiche 34% 50.0 165.0 1.0 1.8 17.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
985.0 1398.5 59.9
20.6%
15.9
5.5%
95.0
74.0%

2011-07-04

Invägning
Vikt75.8kg
Midja88.0cm
Stuss108.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Makrillfilé konserv i tomatsås 125.0 247.5 18.0 0.6 19.4
Brieost vitmögelost 34% fett 55.0 207.9 9.4 1.2 18.7
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Rökt skinka gris 3% fett 33.0 38.3 7.3 0.0 1.0
Torsk 100.0 75.0 17.0 0.0 0.7
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
538.0 895.7 76.8
33.9%
4.7
2.1%
64.0
64.0%

2011-06-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 50.0 78.0 1.4 3.4 6.6
Keso färskost 4% fett 125.0 116.2 15.0 2.6 5.0
Ost hårdost 28% fett 50.0 183.4 13.6 0.6 14.0
Tonfisk i olja konserv 55.0 139.2 13.2 0.0 9.7
Brieost vitmögelost 34% fett 50.0 189.0 8.5 1.0 17.0
Tzatziki 60.0 37.5 1.3 2.4 2.5
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Mjukost smältost 20% fett 15.0 38.0 2.5 0.0 3.1
Rökt skinka gris 3% fett 35.0 40.6 7.7 0.0 1.0
Torsk 100.0 75.0 17.0 0.0 0.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
625.0 1132.9 87.0
30.5%
10.8
3.8%
82.7
65.7%
Nyare inlägg »