Bengt57s viktdagbok

« Till Bengt57s profil

2013-04-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Messmör 5% fett berik 50.0 130.6 3.6 23.0 2.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
150.0 415.6 11.7
11.6%
74.2
73.6%
6.6
14.8%

2013-04-09

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bondomelett 336.0 357.8 30.2 26.9 13.8
Bacon lättbacon gris 100.0 114.0 19.4 0.0 3.5
Lättmargarin Becel oliv 35% fett 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Chokladdryck mellanmjölk 250.0 182.5 8.8 26.2 4.2
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 48.0 170.0 4.8 31.0 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
854.0 1173.3 71.7
25.2%
135.3
47.6%
34.0
27.1%

2013-04-08

Invägning
Vikt142.3kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Makrillfilé konserv i tomatsås 50.0 99.0 7.2 0.2 7.8
Frukostflingor berik Frosties 40.0 155.0 2.1 35.0 0.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
390.0 634.0 24.2
15.6%
96.4
62.1%
15.3
22.3%

2013-04-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pastasås olika märken 100.0 51.0 1.6 5.3 2.1
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang 350.0 935.9 38.5 87.5 46.9
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 48.0 170.0 4.8 31.0 1.2
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Ost hårdost 17% fett 30.0 84.0 9.0 0.4 5.2
Lättmargarin Becel 35% fett berik 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
888.0 1631.8 65.0
16.3%
189.2
47.4%
63.8
36.3%

2013-04-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Becel 35% fett berik 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 400.0 404.0 22.4 34.4 18.4
Frukostflingor berik Frosties 40.0 155.0 2.1 35.0 0.4
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 48.0 170.0 4.8 31.0 1.2
Fruktyoghurt 2,5% fett 200.0 195.0 6.6 30.0 5.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
708.0 988.0 36.3
15.1%
130.4
54.4%
32.2
30.5%

2013-04-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Lättmargarin Becel oliv 35% fett 5.0 16.0 0.1 0.0 1.8
Pastasås olika märken 100.0 51.0 1.6 5.3 2.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 643.9 20.1
13.0%
114.6
74.0%
8.9
13.0%

2013-04-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 300.0 303.0 16.8 25.8 13.8
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Pastasås olika märken 100.0 51.0 1.6 5.3 2.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
720.0 923.9 36.4
16.3%
139.3
62.4%
20.9
21.2%

2013-04-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 200.0 570.0 16.2 102.4 8.2
Ost hårdost 17% fett 35.0 98.0 10.5 0.5 6.1
Pastasås olika märken 200.0 102.0 3.2 10.6 4.2
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Lättmargarin Becel 35% fett berik 20.0 64.0 0.4 0.0 7.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
675.0 1118.9 40.2
14.8%
170.5
62.9%
26.6
22.3%

2013-04-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pannkaka tunn hemlagad 225.0 448.0 16.0 52.4 18.9
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 100.0 285.0 8.1 51.2 4.1
Lättmargarin Becel proactive 35% fett med 8 g växtsterol 10.0 32.0 0.0 0.2 3.6
Baguette m rostbiff potatissallad sallad 250.0 492.0 16.5 71.0 14.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
585.0 1257.0 40.6
13.2%
174.8
56.8%
40.6
29.9%

2013-04-01

Invägning
Vikt142.5kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kyckling 200.0 230.0 43.0 0.0 6.2
Potatis m skal bakad u salt 320.0 291.8 5.4 62.1 0.3
Apelsin 125.0 65.0 1.0 13.5 0.1
Läsk m kolsyra 400.0 144.0 0.0 35.6 0.0
Grönsaker blandade fermenterade 140.0 22.0 1.5 1.5 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1185.0 752.8 50.9
28.5%
112.7
63.0%
6.7
8.5%
« Äldre inlägg