Davinias viktdagbok

« Till Davinias profil

2010-12-08

Invägning
Vikt92.6kg
Midja115.0cm
Stuss110.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Holistic proteinpulver 100.0 122.0 75.4 11.4 6.6
Morötter kokta 30.0 16.5 0.2 3.2 0.1
Minimjölk < 0,1% fett berik 200.0 71.0 7.0 10.0 0.2
Rapsolja oberik 10.0 88.4 0.0 0.0 10.0
Fläskfilé gris stekt i skivor 125.0 193.8 35.1 0.0 5.8
Vispgrädde 40% fett 35.0 131.6 0.7 1.1 14.0
Holistic proteinpulver 100.0 122.0 75.4 11.4 6.6
Minimjölk < 0,1% fett berik 200.0 71.0 7.0 10.0 0.2
Creme Fraiche 34% 100.0 330.0 25.0 35.0 34.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
900.0 1146.3 225.8
46.7%
82.1
17.0%
77.5
36.3%

2010-11-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vispgrädde 40% fett 60.0 225.6 1.2 1.9 24.0
Holistic proteinpulver 100.0 122.0 75.4 11.4 6.6
Rapsolja oberik 15.0 132.6 0.0 0.0 15.0
Kaffe bryggt 300.0 6.0 0.3 1.2 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
475.0 486.2 76.9
39.5%
14.5
7.4%
45.6
53.1%

2010-11-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Blåbär 25.0 13.2 0.2 2.3 0.2
Vispgrädde 40% fett 70.0 263.2 1.4 2.2 28.0
Turkisk yoghurt 100.0 129.0 4.2 5.1 10.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
345.0 408.4 6.0
5.8%
10.2
9.9%
38.2
84.2%

2010-11-27

Invägning
Vikt89.3kg
Midja114.0cm
Stuss110.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffegrädde 12% fett 10.0 14.0 0.3 0.4 1.2
Creme Fraiche 34% 35.0 115.5 8.8 12.2 11.9
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Vitt vin halvtorrt el halvsött 12,5 vol. % 750.0 607.5 0.8 22.5 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Holistic proteinpulver 100.0 122.0 75.4 11.4 6.6
Gröna bönor 25.0 7.3 0.5 0.9 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Gurka 25.0 3.5 0.2 0.6 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Rapsolja oberik 15.0 132.6 0.0 0.0 15.0
Tomat 25.0 5.5 0.2 1.0 0.0
Kaffegrädde 12% fett 10.0 14.0 0.3 0.4 1.2
Ost hårdost 31% fett 15.0 58.0 3.9 0.2 4.7
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Torsk panerad stekt 100.0 140.8 16.6 4.6 6.1
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2060.0 1719.7 133.7
34.0%
68.2
17.3%
84.5
48.7%

2010-11-26

Invägning
Vikt89.7kg
Midja114.0cm
Stuss110.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Räkor 166.0 139.4 30.0 0.0 1.3
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Creme Fraiche 34% 50.0 165.0 12.5 17.5 17.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Dressing majonnäs ca 60% fett 50.0 286.0 0.6 4.8 30.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Bacon gris 75.0 258.8 10.0 0.0 24.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1068.0 1560.2 86.1
20.4%
26.5
6.3%
136.1
73.3%

2010-11-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 125.0 255.0 22.6 0.0 18.5
Kaffegrädde 12% fett 10.0 14.0 0.3 0.4 1.2
Tomat 20.0 4.4 0.2 0.8 0.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Dressing majonnäs lätt ca 15% fett 15.0 32.4 0.2 3.1 2.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Spenat 25.0 4.4 0.5 0.2 0.1
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Fetaost 25% fett 25.0 74.2 4.4 0.4 6.2
Hallon 35.0 11.8 0.4 1.4 0.2
Kaffegrädde 12% fett 10.0 14.0 0.3 0.4 1.2
Gurka 20.0 2.8 0.2 0.4 0.0
Bacon gris 75.0 258.8 10.0 0.0 24.6
Vispgrädde 40% fett 30.0 112.8 0.6 1.0 12.0
Isbergssallat 10.0 1.5 0.1 0.2 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Lök gul röd 25.0 8.0 0.3 1.5 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1177.0 1217.1 88.6
29.0%
13.7
4.5%
89.8
66.6%

2010-11-24

Invägning
Vikt92.1kg
Midja114.0cm
Stuss110.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cirkel Träning 45.0 588
Styrketräning, lätt 25.0 122
Cirkel Träning 55.0 719
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Rabarberpaj 150.0 352.0 3.8 44.4 17.2
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Creme Fraiche 34% 100.0 330.0 25.0 35.0 34.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Bacon gris 72.0 248.4 9.6 0.0 23.6
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Broccoli 25.0 8.8 0.9 0.8 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1024.0 1720.2 105.8
21.8%
83.0
17.1%
131.2
61.2%

2010-11-23

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, lätt 25.0 122
Aerobics, low impact 40.0 359
Cirkel Träning 55.0 719
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Kaffe bryggt 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Kaffe bryggt 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Vispgrädde 40% fett 60.0 225.6 1.2 1.9 24.0
Hallon 125.0 42.0 1.5 5.1 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
685.0 368.6 15.1
16.6%
10.7
11.7%
28.8
71.7%

2010-11-22

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, low impact 40.0 359
Styrketräning, lätt 70.0 343
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 300.0 6.0 0.3 1.2 0.0
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin 100.0 39.0 3.5 5.0 0.5
Squash 50.0 8.5 0.6 1.1 0.0
Vispgrädde 40% fett 50.0 188.0 1.0 1.6 20.0
Ost hårdost 31% fett 20.0 77.3 5.2 0.3 6.3
Turkisk yoghurt 50.0 64.5 2.1 2.6 5.0
Kaffegrädde 12% fett 50.0 70.0 1.5 2.0 6.0
Kaffe bryggt 300.0 6.0 0.3 1.2 0.0
Hallon 50.0 16.8 0.6 2.0 0.3
Köttfärs blandfärs (70% nöt 30% gris) 200.0 410.0 37.0 0.0 29.4
Hallon 50.0 16.8 0.6 2.0 0.3
Tonfisksallad u dressing 300.0 194.1 21.6 21.6 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1620.0 1190.0 86.3
29.3%
42.7
14.5%
73.0
56.2%
« Äldre inlägg