Vikt | 71.0kg |
Midja | 86.0cm |
Stuss | 97.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Step Maskin | 32.0 | 240 |
Cykla 22,5-25,5 km/h | 12.0 | 150 |
Styrketräning, tungt | 45.0 | 338 |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 9,7 km/h (6,2 min/km) | 30.0 | 376 |
Styrketräning, lätt | 30.0 | 113 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hallon | 125.0 | 42.0 | 1.5 | 5.1 | 0.8 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 50.0 | 81.0 | 1.5 | 2.2 | 7.5 |
Polkagrisar | 20.0 | 79.8 | 0.0 | 19.6 | 0.0 |
Kvarg färskost 10% fett Kesella | 60.0 | 91.2 | 7.6 | 1.7 | 6.0 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 100.0 | 149.0 | 20.0 | 0.0 | 7.6 |
Pasta kokt m salt | 100.0 | 129.5 | 4.5 | 25.9 | 0.4 |
Chokladkaka | 13.0 | 47.3 | 0.8 | 5.4 | 2.4 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung | 40.0 | 147.0 | 3.2 | 28.2 | 1.5 |
Päron | 138.0 | 74.0 | 0.6 | 15.0 | 0.1 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 70.0 | 186.2 | 5.7 | 33.4 | 2.5 |
Mellanfil 1,5% fett berik | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 50.0 | 78.0 | 1.4 | 3.4 | 6.6 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 15.0 | 28.0 | 1.2 | 0.5 | 2.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1361.0 | 1687.9 | 96.1 23.3% |
196.3 47.7% |
52.7 29.0% |
...när jag tränar och tänker på vad jag äter. Helgens godis/choklad kan vara orsaken. Bättring krävs!!!
InvägningVikt | 72.3kg |
Midja | 89.0cm |
Stuss | 98.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) | 35.0 | 482 |
Styrketräning, lätt | 30.0 | 113 |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, lätt | 25.0 | 94 |
Löpning 9,7 km/h (6,2 min/km) | 35.0 | 438 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Messmör 5% fett berik | 40.0 | 104.4 | 2.9 | 18.4 | 2.0 |
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung | 40.0 | 147.0 | 3.2 | 28.2 | 1.5 |
Pannkaka tunn hemlagad | 225.0 | 448.0 | 16.0 | 52.4 | 18.9 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 100.0 | 266.0 | 8.2 | 47.7 | 3.6 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Mellanfil 1,5% fett berik | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Potatis kokt | 70.0 | 54.4 | 1.3 | 11.5 | 0.1 |
Lax | 100.0 | 181.0 | 18.4 | 0.0 | 12.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
900.0 | 1360.8 | 57.8 17.4% |
181.7 54.6% |
41.2 28.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 8 km/h (7,5 min/km) | 20.0 | 200 |
Styrketräning, lätt | 40.0 | 150 |
Rida | 30.0 | 150 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 10.0 | 68.0 | 0.0 | 0.6 | 7.6 |
Mellanfil 1,5% fett berik | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Lax | 100.0 | 181.0 | 18.4 | 0.0 | 12.0 |
Tomatsås | 70.0 | 44.0 | 0.9 | 2.6 | 3.1 |
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 70.0 | 167.3 | 5.0 | 32.3 | 1.1 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
Keso färskost 4% fett | 250.0 | 232.5 | 30.0 | 5.2 | 10.0 |
Kex Singoalla | 10.0 | 47.4 | 0.4 | 7.1 | 1.9 |
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung | 40.0 | 147.0 | 3.2 | 28.2 | 1.5 |
Potatis | 100.0 | 76.0 | 1.8 | 16.1 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1090.0 | 1546.2 | 83.0 22.0% |
187.7 49.7% |
47.3 28.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Rida | 60.0 | 300 |
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 300 |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 55.0 | 310 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanfil 1,5% fett berik | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Kyckling kokt | 65.0 | 108.7 | 20.4 | 0.0 | 2.9 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Sojasås | 5.0 | 2.8 | 0.4 | 0.3 | 0.0 |
Frukostflingor flingblandning müsli frukt nötter socker el honung | 40.0 | 147.0 | 3.2 | 28.2 | 1.5 |
Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 40.0 | 147.0 | 3.7 | 27.0 | 1.6 |
Rökt skinka gris 6% fett | 70.0 | 96.6 | 14.7 | 0.0 | 4.2 |
Potatis kokt | 198.0 | 153.8 | 3.6 | 32.5 | 0.2 |
Basmatiris kokt | 100.0 | 119.4 | 3.1 | 25.5 | 0.3 |
Färskost 33% fett Cantadou | 15.0 | 51.0 | 1.5 | 0.4 | 5.0 |
Torsk panerad stekt | 125.0 | 176.0 | 20.8 | 5.8 | 7.6 |
Mellanfil 1,5% fett berik | 150.0 | 71.2 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Olivolja | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1213.0 | 1445.7 | 107.9 30.4% |
139.3 39.2% |
47.7 30.4% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 71.8kg |
Midja | 89.0cm |
Stuss | 100.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 75.0 | 375 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 10.0 | 68.0 | 0.0 | 0.6 | 7.6 |
Lättmajonnäs 32,5% fett | 40.0 | 131.0 | 0.5 | 3.4 | 13.0 |
Matlagningsyoghurt 8% fett | 100.0 | 103.0 | 3.2 | 4.7 | 8.0 |
Rågsiktsbröd osötat ca 3,5% fibrer | 40.0 | 104.0 | 3.3 | 18.9 | 1.2 |
Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Kokosmjölk light för matlagning | 100.0 | 80.0 | 0.6 | 3.0 | 7.1 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Äpple u skal | 220.0 | 137.9 | 0.4 | 32.1 | 0.2 |
Ananas konserv m juice | 35.0 | 21.8 | 0.1 | 5.0 | 0.0 |
Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 40.0 | 147.0 | 3.7 | 27.0 | 1.6 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 150.0 | 165.0 | 36.8 | 0.0 | 1.8 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1160.0 | 1282.7 | 69.0 21.9% |
117.8 37.3% |
56.8 40.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |