Igår under fastan på kvällen kunde jag inte hålla mig och jag köpte en påse chips med dip.
Den påsen smakade inte speciellt gott då jag hade skuldkänslor hela tiden. Jag sitter nu och funderar på hur jag kan kompensera, vilket ju också är en form av skuld. Det hela började med att jag tänkte se en film som ett sett att hålla hungertankarna borta. Problemet är att min hjärna förknippar en bra film med chips och det var så att säga dödsdömt från början. Det goda är väl att jag nu vet en situation som tricka svullakänslor.
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rökt skinka gris 3% fett | 15.0 | 17.4 | 3.3 | 0.0 | 0.4 |
Chips smaksatta 34% fett | 200.0 | 1052.0 | 10.8 | 102.6 | 64.4 |
Dippmix pulver olika smaker | 50.0 | 153.5 | 5.7 | 29.6 | 0.6 |
Gurka | 10.0 | 1.4 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Gräddfil 12% fett | 200.0 | 274.0 | 6.2 | 8.8 | 24.0 |
Bacon gris | 28.0 | 96.6 | 3.8 | 0.0 | 9.2 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Snabbkaffe drickf | 500.0 | 10.0 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
Fefferoni inlagd konserv | 15.0 | 2.5 | 0.0 | 0.3 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1120.0 | 1823.4 | 43.2 9.6% |
143.5 31.7% |
117.0 58.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 330.0 | 143.6 | 2.0 | 32.3 | 0.3 |
Snabbkaffe drickf | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer | 80.0 | 219.0 | 6.9 | 42.9 | 1.3 |
Isbergssallat | 10.0 | 1.5 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Champinjoner | 42.0 | 10.9 | 1.1 | 1.3 | 0.1 |
Chilipeppar färsk | 10.0 | 5.0 | 0.2 | 0.9 | 0.0 |
Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 |
Salta pinnar | 20.0 | 76.8 | 2.1 | 13.6 | 1.3 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 50.0 | 9.0 | 0.5 | 1.3 | 0.0 |
Vårrulle värmd restaurang | 50.0 | 158.0 | 3.3 | 9.4 | 11.9 |
Rostad lök | 10.0 | 60.7 | 0.6 | 3.5 | 4.8 |
Rapsolja oberik | 20.0 | 176.8 | 0.0 | 0.0 | 20.0 |
Lök gul röd | 16.0 | 5.1 | 0.2 | 1.0 | 0.0 |
Biff ryggbiff nöt | 125.0 | 153.8 | 27.2 | 0.0 | 4.9 |
Pasta kokt m salt | 150.0 | 194.2 | 6.8 | 38.8 | 0.6 |
Snabbkaffe pulver | 24.0 | 73.0 | 4.7 | 10.2 | 0.4 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 150.0 | 309.0 | 28.6 | 0.0 | 21.8 |
Paprika grön | 125.0 | 25.0 | 0.9 | 4.1 | 0.0 |
Ägg stekt | 50.0 | 105.9 | 6.2 | 0.0 | 9.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 83.0 | 134.5 | 2.5 | 3.6 | 12.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1545.0 | 2037.3 | 100.8 20.0% |
163.7 32.5% |
105.2 47.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
Chilipeppar färsk | 25.0 | 12.5 | 0.5 | 2.2 | 0.0 |
Paprika grön | 60.0 | 12.0 | 0.4 | 2.0 | 0.0 |
Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 160.0 | 412.8 | 9.1 | 83.8 | 2.2 |
Morot | 20.0 | 8.9 | 0.1 | 1.7 | 0.1 |
Ägg kokt | 10.0 | 14.0 | 1.3 | 0.0 | 1.0 |
Squash | 2.0 | 0.3 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Vitkål | 50.0 | 12.8 | 0.7 | 2.0 | 0.0 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 330.0 | 143.6 | 2.0 | 32.3 | 0.3 |
Grönsaksbuljong ätf | 50.0 | 2.5 | 0.2 | 0.2 | 0.1 |
Ost hårdost 31% fett | 60.0 | 232.0 | 15.6 | 0.8 | 18.8 |
Pasta kokt m salt | 160.0 | 207.2 | 7.2 | 41.4 | 0.6 |
Snabbkaffe drickf | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Gurka | 40.0 | 5.6 | 0.3 | 0.9 | 0.0 |
Rapsolja oberik | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
Lök gul röd | 20.0 | 6.4 | 0.2 | 1.2 | 0.0 |
Salta pinnar | 5.0 | 19.2 | 0.5 | 3.4 | 0.3 |
Vitt vin 1 vol. % | 15.0 | 2.6 | 0.0 | 0.4 | 0.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 115.0 | 186.3 | 3.4 | 4.9 | 17.2 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 150.0 | 241.5 | 42.9 | 0.0 | 7.6 |
Paprika röd | 60.0 | 18.0 | 0.6 | 3.2 | 0.2 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 170.0 | 350.2 | 32.5 | 0.0 | 24.6 |
Lättmargarin Milda Lätt 40% fett berik | 20.0 | 76.0 | 0.0 | 1.2 | 8.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 70.0 | 113.4 | 2.1 | 3.0 | 10.5 |
Tomat | 10.0 | 2.2 | 0.1 | 0.4 | 0.0 |
Champinjoner | 42.0 | 10.9 | 1.1 | 1.3 | 0.1 |
Champinjoner | 42.0 | 10.9 | 1.1 | 1.3 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1886.0 | 2199.2 | 122.4 22.6% |
189.0 34.9% |
101.7 42.6% |
Jag slarvade under hela veckan, men det var medvetet. Nu äter jag pasta, ris, potatis igen. Förra veckan åt jag därför pizza, ostbågar, pasta och pommes. Men inte under de 2 dagarna av periodisk fasta. Jag gick ned något, men framförallt har min fettmassa minskat och muskelmassan gått upp, enligt min impedansvåg. Nu ska jag ta mod till mig och mata in ostbågepåsen, pizzan och mcDonalds besöket, iiih!
InvägningVikt | 90.4kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Bacon gris | 40.0 | 138.0 | 5.4 | 0.0 | 13.1 |
Paprika grön | 175.0 | 35.0 | 1.2 | 5.8 | 0.0 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
667.0 | 632.0 | 48.7 31.0% |
16.5 10.5% |
40.5 58.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 120.0 | 765 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang | 350.0 | 935.9 | 38.5 | 87.5 | 46.9 |
Chilipeppar färsk | 20.0 | 10.0 | 0.4 | 1.8 | 0.0 |
Skumgodis | 100.0 | 335.0 | 2.0 | 80.4 | 0.0 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 100.0 | 161.0 | 28.6 | 0.0 | 5.1 |
Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 |
Mjölk 3% fett | 1000.0 | 600.0 | 34.0 | 48.0 | 30.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1790.0 | 2326.8 | 113.4 19.7% |
274.7 47.7% |
82.9 32.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 120.0 | 765 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Röda vinbär | 125.0 | 61.0 | 1.5 | 10.9 | 0.2 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 700.0 | 329.0 | 4.2 | 22.4 | 0.0 |
Salami svensk ca 33% fett | 100.0 | 352.0 | 15.0 | 1.0 | 32.5 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 400.0 | 648.0 | 12.0 | 17.2 | 60.0 |
Hallon | 125.0 | 42.0 | 1.5 | 5.1 | 0.8 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 1000.0 | 390.0 | 35.0 | 50.0 | 5.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2450.0 | 1822.0 | 69.2 17.3% |
106.6 26.7% |
98.5 56.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Sött vetebröd | 100.0 | 356.0 | 8.4 | 54.4 | 10.8 |
Ost hårdost 31% fett | 60.0 | 232.0 | 15.6 | 0.8 | 18.8 |
Crème Fraiche gourmet Bearnaise Saffran&tomat fett 27 % | 100.0 | 279.0 | 2.4 | 6.8 | 27.3 |
Lättmargarin Milda Lätt 40% fett berik | 20.0 | 76.0 | 0.0 | 1.2 | 8.0 |
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing | 120.0 | 290.4 | 14.9 | 22.7 | 15.2 |
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök | 150.0 | 461.0 | 5.2 | 48.9 | 26.2 |
Ostbågar | 250.0 | 1262.5 | 24.5 | 110.0 | 75.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
800.0 | 2956.9 | 71.0 9.8% |
244.8 33.7% |
181.3 56.6% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 90.8kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 50.0 | 638 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bacon gris | 40.0 | 138.0 | 5.4 | 0.0 | 13.1 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 50.0 | 9.0 | 0.5 | 1.3 | 0.0 |
Salami svensk ca 33% fett | 20.0 | 70.4 | 3.0 | 0.2 | 6.5 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Filmjölk 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
412.0 | 609.4 | 47.2 30.8% |
6.3 4.1% |
44.0 65.1% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |