Igår under fastan på kvällen kunde jag inte hålla mig och jag köpte en påse chips med dip.
Den påsen smakade inte speciellt gott då jag hade skuldkänslor hela tiden. Jag sitter nu och funderar på hur jag kan kompensera, vilket ju också är en form av skuld. Det hela började med att jag tänkte se en film som ett sett att hålla hungertankarna borta. Problemet är att min hjärna förknippar en bra film med chips och det var så att säga dödsdömt från början. Det goda är väl att jag nu vet en situation som tricka svullakänslor.
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bacon gris | 28.0 | 96.6 | 3.8 | 0.0 | 9.2 |
Rökt skinka gris 3% fett | 15.0 | 17.4 | 3.3 | 0.0 | 0.4 |
Snabbkaffe drickf | 500.0 | 10.0 | 0.5 | 2.0 | 0.0 |
Gurka | 10.0 | 1.4 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Gräddfil 12% fett | 200.0 | 274.0 | 6.2 | 8.8 | 24.0 |
Chips smaksatta 34% fett | 200.0 | 1052.0 | 10.8 | 102.6 | 64.4 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Dippmix pulver olika smaker | 50.0 | 153.5 | 5.7 | 29.6 | 0.6 |
Fefferoni inlagd konserv | 15.0 | 2.5 | 0.0 | 0.3 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1120.0 | 1823.4 | 43.2 9.6% |
143.5 31.7% |
117.0 58.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rostad lök | 10.0 | 60.7 | 0.6 | 3.5 | 4.8 |
Rapsolja oberik | 20.0 | 176.8 | 0.0 | 0.0 | 20.0 |
Lök gul röd | 16.0 | 5.1 | 0.2 | 1.0 | 0.0 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 330.0 | 143.6 | 2.0 | 32.3 | 0.3 |
Snabbkaffe drickf | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Snabbkaffe pulver | 24.0 | 73.0 | 4.7 | 10.2 | 0.4 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 150.0 | 309.0 | 28.6 | 0.0 | 21.8 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 50.0 | 9.0 | 0.5 | 1.3 | 0.0 |
Vårrulle värmd restaurang | 50.0 | 158.0 | 3.3 | 9.4 | 11.9 |
Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer | 80.0 | 219.0 | 6.9 | 42.9 | 1.3 |
Isbergssallat | 10.0 | 1.5 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Champinjoner | 42.0 | 10.9 | 1.1 | 1.3 | 0.1 |
Biff ryggbiff nöt | 125.0 | 153.8 | 27.2 | 0.0 | 4.9 |
Pasta kokt m salt | 150.0 | 194.2 | 6.8 | 38.8 | 0.6 |
Chilipeppar färsk | 10.0 | 5.0 | 0.2 | 0.9 | 0.0 |
Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 |
Salta pinnar | 20.0 | 76.8 | 2.1 | 13.6 | 1.3 |
Paprika grön | 125.0 | 25.0 | 0.9 | 4.1 | 0.0 |
Ägg stekt | 50.0 | 105.9 | 6.2 | 0.0 | 9.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 83.0 | 134.5 | 2.5 | 3.6 | 12.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1545.0 | 2037.3 | 100.8 20.0% |
163.7 32.5% |
105.2 47.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gurka | 40.0 | 5.6 | 0.3 | 0.9 | 0.0 |
Rapsolja oberik | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
Lök gul röd | 20.0 | 6.4 | 0.2 | 1.2 | 0.0 |
Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
Chilipeppar färsk | 25.0 | 12.5 | 0.5 | 2.2 | 0.0 |
Paprika grön | 60.0 | 12.0 | 0.4 | 2.0 | 0.0 |
Rågbröd potatis ca 5% fibrer | 160.0 | 412.8 | 9.1 | 83.8 | 2.2 |
Paprika röd | 60.0 | 18.0 | 0.6 | 3.2 | 0.2 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 170.0 | 350.2 | 32.5 | 0.0 | 24.6 |
Lättmargarin Milda Lätt 40% fett berik | 20.0 | 76.0 | 0.0 | 1.2 | 8.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 70.0 | 113.4 | 2.1 | 3.0 | 10.5 |
Ost hårdost 31% fett | 60.0 | 232.0 | 15.6 | 0.8 | 18.8 |
Pasta kokt m salt | 160.0 | 207.2 | 7.2 | 41.4 | 0.6 |
Snabbkaffe drickf | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Morot | 20.0 | 8.9 | 0.1 | 1.7 | 0.1 |
Ägg kokt | 10.0 | 14.0 | 1.3 | 0.0 | 1.0 |
Squash | 2.0 | 0.3 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Salta pinnar | 5.0 | 19.2 | 0.5 | 3.4 | 0.3 |
Vitt vin 1 vol. % | 15.0 | 2.6 | 0.0 | 0.4 | 0.0 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 115.0 | 186.3 | 3.4 | 4.9 | 17.2 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 150.0 | 241.5 | 42.9 | 0.0 | 7.6 |
Vitkål | 50.0 | 12.8 | 0.7 | 2.0 | 0.0 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 330.0 | 143.6 | 2.0 | 32.3 | 0.3 |
Grönsaksbuljong ätf | 50.0 | 2.5 | 0.2 | 0.2 | 0.1 |
Tomat | 10.0 | 2.2 | 0.1 | 0.4 | 0.0 |
Champinjoner | 42.0 | 10.9 | 1.1 | 1.3 | 0.1 |
Champinjoner | 42.0 | 10.9 | 1.1 | 1.3 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1886.0 | 2199.2 | 122.4 22.6% |
189.0 34.9% |
101.7 42.6% |
Jag slarvade under hela veckan, men det var medvetet. Nu äter jag pasta, ris, potatis igen. Förra veckan åt jag därför pizza, ostbågar, pasta och pommes. Men inte under de 2 dagarna av periodisk fasta. Jag gick ned något, men framförallt har min fettmassa minskat och muskelmassan gått upp, enligt min impedansvåg. Nu ska jag ta mod till mig och mata in ostbågepåsen, pizzan och mcDonalds besöket, iiih!
InvägningVikt | 90.4kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Paprika grön | 175.0 | 35.0 | 1.2 | 5.8 | 0.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Bacon gris | 40.0 | 138.0 | 5.4 | 0.0 | 13.1 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
667.0 | 632.0 | 48.7 31.0% |
16.5 10.5% |
40.5 58.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 120.0 | 765 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Biff ryggbiff nöt stekt | 100.0 | 161.0 | 28.6 | 0.0 | 5.1 |
Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 |
Skumgodis | 100.0 | 335.0 | 2.0 | 80.4 | 0.0 |
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang | 350.0 | 935.9 | 38.5 | 87.5 | 46.9 |
Chilipeppar färsk | 20.0 | 10.0 | 0.4 | 1.8 | 0.0 |
Mjölk 3% fett | 1000.0 | 600.0 | 34.0 | 48.0 | 30.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1790.0 | 2326.8 | 113.4 19.7% |
274.7 47.7% |
82.9 32.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 120.0 | 765 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Röda vinbär | 125.0 | 61.0 | 1.5 | 10.9 | 0.2 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 400.0 | 648.0 | 12.0 | 17.2 | 60.0 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 700.0 | 329.0 | 4.2 | 22.4 | 0.0 |
Hallon | 125.0 | 42.0 | 1.5 | 5.1 | 0.8 |
Salami svensk ca 33% fett | 100.0 | 352.0 | 15.0 | 1.0 | 32.5 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 1000.0 | 390.0 | 35.0 | 50.0 | 5.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2450.0 | 1822.0 | 69.2 17.3% |
106.6 26.7% |
98.5 56.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 48.0 | 612 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättmargarin Milda Lätt 40% fett berik | 20.0 | 76.0 | 0.0 | 1.2 | 8.0 |
Sött vetebröd | 100.0 | 356.0 | 8.4 | 54.4 | 10.8 |
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök | 150.0 | 461.0 | 5.2 | 48.9 | 26.2 |
Crème Fraiche gourmet Bearnaise Saffran&tomat fett 27 % | 100.0 | 279.0 | 2.4 | 6.8 | 27.3 |
Ost hårdost 31% fett | 60.0 | 232.0 | 15.6 | 0.8 | 18.8 |
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing | 120.0 | 290.4 | 14.9 | 22.7 | 15.2 |
Ostbågar | 250.0 | 1262.5 | 24.5 | 110.0 | 75.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
800.0 | 2956.9 | 71.0 9.8% |
244.8 33.7% |
181.3 56.6% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 90.8kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 50.0 | 638 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Salami svensk ca 33% fett | 20.0 | 70.4 | 3.0 | 0.2 | 6.5 |
Filmjölk 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
Bacon gris | 40.0 | 138.0 | 5.4 | 0.0 | 13.1 |
Ägg stekt | 102.0 | 216.0 | 12.8 | 0.0 | 18.4 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 50.0 | 9.0 | 0.5 | 1.3 | 0.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
412.0 | 609.4 | 47.2 30.8% |
6.3 4.1% |
44.0 65.1% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |