Processar

Hallantartas viktdagbok

« Till Hallantartas profil

2011-08-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett extrasaltat 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Tomatsallad m vinägrettsås 100.0 63.0 0.8 3.7 4.8
Persika 109.0 47.0 0.8 9.4 0.1
Gös 100.0 84.0 20.2 0.0 0.2
Sött vetebröd 50.0 178.0 4.2 27.2 5.4
Mellangrädde 27% fett 100.0 264.0 2.6 3.7 27.0
Honung 10.0 33.2 0.0 8.2 0.0
Färskpotatis kokt u salt 200.0 156.0 3.2 32.8 0.2
Kebabpizza 225.0 433.6 18.2 38.7 22.0
Apelsinjuice pastöriserad drickf 200.0 87.0 1.2 19.6 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1099.0 1381.8 51.2
15.1%
143.3
42.2%
63.9
42.7%

2011-07-21

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 25.0 218
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Messmör 5% fett berik 18.0 47.0 1.3 8.3 0.9
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 40.0 141.5 3.7 26.3 1.1
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Rhode Island sås 25.0 93.0 0.5 1.4 9.6
Regnbågslax sida kallrökt 100.0 190.0 20.4 0.0 12.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
403.0 756.4 35.8
19.4%
93.0
50.4%
24.6
30.2%

2011-06-23

Invägning
Vikt61.9kg
Stuss100.0cm

2011-06-06

Invägning
Vikt62.1kg
Stuss100.0cm

2011-05-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Chokladkaka 50.0 182.0 3.0 20.9 9.4
Sött vetebröd 80.0 284.8 6.7 43.5 8.6
Ägg stekt 150.0 317.7 18.8 0.0 27.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
280.0 784.5 28.5
14.6%
64.4
33.0%
45.0
52.4%

2011-05-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Stuvade makaroner 100.0 145.5 6.1 21.8 3.5
Sött vetebröd 80.0 284.8 6.7 43.5 8.6
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta 100.0 215.0 13.0 7.4 14.9
Ost hårdost 17% fett 15.0 42.0 4.5 0.2 2.6
Chips smaksatta 34% fett 100.0 526.0 5.4 51.3 32.2
Apelsinjuice pastöriserad drickf 200.0 87.0 1.2 19.6 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
595.0 1300.3 36.9
11.5%
143.8
44.8%
62.0
43.8%

2011-05-10

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, high impact 60.0 458
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 35.0 172
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Glass m chokladkex GB Sandwich 67.0 178.0 3.1 25.1 7.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sött vetebröd 25.0 89.0 2.1 13.6 2.7
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Kebab special m pommes frites 800.0 1388.8 72.8 109.6 71.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1242.0 1910.8 93.6
19.8%
181.0
38.4%
87.0
41.8%

2011-05-08

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) 90.0 491

2011-05-07

Invägning
Vikt62.1kg
Stuss100.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Aerobics, high impact 60.0 458
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 60.0 262
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Crème Fraiche gourmet Bearnaise Saffran&tomat fett 27 % 100.0 279.0 2.4 6.8 27.3
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök 150.0 461.0 5.2 48.9 26.2
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing 100.0 242.0 12.4 18.9 12.7
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Broccoli 100.0 35.0 3.5 3.1 0.3
Jordgubbar frysta 125.0 42.0 0.6 8.0 0.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1195.0 1455.0 66.7
18.6%
112.8
31.4%
79.3
50.1%

2011-05-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Blåbär frysta 25.0 10.8 0.1 1.9 0.1
Crème Fraiche gourmet Bearnaise Saffran&tomat fett 27 % 100.0 279.0 2.4 6.8 27.3
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Hallon frysta 25.0 9.4 0.2 1.4 0.1
Broccoli 100.0 35.0 3.5 3.1 0.3
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) 100.0 204.0 18.1 0.0 14.8
Gräddglass ca 15% fett 75.0 167.0 2.7 14.7 10.8
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Lök gul röd 20.0 6.4 0.2 1.2 0.0
Apelsinjuice pastöriserad drickf 150.0 65.2 0.9 14.7 0.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1065.0 1084.8 64.3
23.9%
62.0
23.0%
63.0
53.1%
« Äldre inlägg