Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pasta | 160.0 | 576.0 | 20.0 | 115.0 | 1.9 |
Annamjölk | 150.0 | 67.5 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
Köttbullar stekta frysta m sås | 90.0 | 130.5 | 7.2 | 5.3 | 9.0 |
Mannagrynsgröt | 200.0 | 169.0 | 8.0 | 20.8 | 5.8 |
Spaghetti | 193.0 | 692.9 | 20.3 | 146.7 | 2.7 |
Köttfärssås på nötfärs | 205.0 | 192.7 | 18.2 | 7.6 | 9.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
998.0 | 1828.6 | 78.8 17.5% |
302.9 67.1% |
30.8 15.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, lugnt | 20.0 | 221 |
Tyngdlyftning, lätt | 20.0 | 95 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Fläskfilé gris | 200.0 | 214.0 | 41.2 | 0.0 | 5.2 |
Mannagrynsgröt | 200.0 | 169.0 | 8.0 | 20.8 | 5.8 |
Köttfärssås på nötfärs | 354.0 | 332.8 | 31.5 | 13.1 | 15.9 |
Färskpotatis kokt u salt | 200.0 | 156.0 | 3.2 | 32.8 | 0.2 |
Spaghetti | 140.0 | 502.6 | 14.7 | 106.4 | 2.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1294.0 | 1469.4 | 105.4 29.2% |
183.1 50.7% |
32.1 20.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pågen Längtan | 155.0 | 418.5 | 15.5 | 74.4 | 6.2 |
Champinjonsoppa redd konserv tillagad m mjölk | 713.0 | 459.2 | 15.7 | 39.2 | 26.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
868.0 | 877.7 | 31.2 14.3% |
113.6 51.9% |
32.6 33.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bacon gris | 25.0 | 86.2 | 3.4 | 0.0 | 8.2 |
Pannkaka tunn hemlagad | 451.0 | 897.9 | 32.0 | 105.1 | 37.9 |
Potatismos | 200.0 | 157.4 | 4.4 | 27.0 | 3.0 |
Grillkorv 15% fett | 150.0 | 322.5 | 16.5 | 13.8 | 22.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
826.0 | 1464.0 | 56.3 15.4% |
145.9 40.0% |
71.6 44.5% |
Vikt | 89.5kg |
Midja | 97.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 15.0 | 249 |
Tyngdlyftning, lätt | 15.0 | 71 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
A-fil 3% fett | 150.0 | 90.0 | 5.1 | 7.2 | 4.5 |
Frukostflingor frukt nötter/kokos olja socker ICA crunchy russin | 100.0 | 450.0 | 7.1 | 65.5 | 16.3 |
Potatis kokt | 162.0 | 125.9 | 2.9 | 26.6 | 0.2 |
Torsk | 160.0 | 120.0 | 27.2 | 0.0 | 1.1 |
Pannkaka tunn hemlagad | 439.0 | 874.0 | 31.2 | 102.3 | 36.9 |
Hallonsylt | 56.0 | 103.6 | 0.3 | 24.4 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1067.0 | 1763.5 | 73.8 17.0% |
226.0 52.1% |
59.0 30.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
A-fil 3% fett | 150.0 | 90.0 | 5.1 | 7.2 | 4.5 |
Torsk | 154.0 | 115.5 | 26.2 | 0.0 | 1.1 |
Frukostflingor frukt nötter/kokos olja socker ICA crunchy russin | 100.0 | 450.0 | 7.1 | 65.5 | 16.3 |
Potatis kokt | 252.0 | 195.8 | 4.5 | 41.3 | 0.3 |
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta | 84.0 | 180.6 | 10.9 | 6.2 | 12.5 |
Pasta | 166.0 | 597.6 | 20.8 | 119.4 | 2.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
906.0 | 1629.5 | 74.6 18.8% |
239.6 60.3% |
36.7 20.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pasta | 130.0 | 468.0 | 16.2 | 93.5 | 1.6 |
Brunsås pulver tillagad m mjölk vatten | 39.0 | 21.7 | 0.9 | 2.8 | 0.8 |
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta | 100.0 | 215.0 | 13.0 | 7.4 | 14.9 |
A-fil 3% fett | 150.0 | 90.0 | 5.1 | 7.2 | 4.5 |
Frukostflingor frukt nötter/kokos olja socker ICA crunchy russin | 100.0 | 450.0 | 7.1 | 65.5 | 16.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
519.0 | 1244.7 | 42.3 13.9% |
176.4 57.8% |
38.1 28.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Energibar choklad nötter Start | 57.0 | 238.8 | 4.0 | 39.7 | 6.4 |
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 90.0 | 256.5 | 7.3 | 46.1 | 3.7 |
Varmkorv kokt | 90.0 | 259.2 | 11.4 | 8.0 | 20.3 |
Äggnudlar kokta m salt | 85.0 | 121.3 | 4.5 | 21.9 | 1.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
322.0 | 875.8 | 27.2 12.6% |
115.7 53.8% |
31.8 33.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Veteskorpor | 200.0 | 840.0 | 20.0 | 142.0 | 18.0 |
Rökt skinka gris 6% fett | 100.0 | 138.0 | 21.0 | 0.0 | 6.0 |
Öl pilsner 3,5 vol. % | 1500.0 | 600.0 | 6.0 | 69.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1800.0 | 1578.0 | 47.0 15.0% |
211.0 67.5% |
24.0 17.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tortellini ravioli m ostfyllning ospec. | 250.0 | 465.0 | 18.0 | 64.2 | 13.2 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat | 70.0 | 245.7 | 6.4 | 45.9 | 1.4 |
Rökt skinka gris 6% fett | 10.0 | 13.8 | 2.1 | 0.0 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
330.0 | 724.5 | 26.5 15.5% |
110.1 64.4% |
15.2 20.2% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |