2013-04-04

« Till Henriksvenssons viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättfil 0,5% fett berik 500.0 195.0 17.5 25.0 2.5
Frukostflingor berik Corn flakes majs 40.0 152.0 3.2 33.1 0.4
Pasta kokt m salt 300.0 388.5 13.5 77.7 1.2
Kalkon 250.0 287.5 55.0 0.0 7.2
rågbröd 100.0 240.0 8.5 45.0 1.5
Fruktyoghurt 2% fett 250.0 232.5 8.2 37.5 5.0
Ägg kokt 150.0 210.0 18.9 0.0 15.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1590.0 1705.5 124.8
29.8%
218.3
52.2%
33.1
18.0%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer