Humlan1969s viktdagbok

« Till Humlan1969s profil

2015-07-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Creme Fraiche Blue Cheese 15% fett 25.0 44.0 1.1 1.5 3.8
Chokladbiskvi mandelbotten smörkräm choklad 10.0 49.4 0.6 5.1 2.9
Fiskgratäng m skaldjurssås o potatismos 140.0 151.9 13.3 15.5 3.8
Honung 5.0 16.6 0.0 4.1 0.0
Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer 70.0 191.7 6.0 37.5 1.1
A-fil 3% fett 180.0 108.0 6.1 8.6 5.4
Hamburgare stekt fryst 70.0 196.0 11.3 2.7 15.8
Passionsfrukt 125.0 95.0 2.8 9.2 0.9
Pumpafrön squashfrön torkade 6.0 34.0 1.5 0.8 2.8
Fiberhavregryn ångprep 10.0 35.3 1.3 5.2 0.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
641.0 921.9 44.0
20.1%
90.2
41.3%
37.2
38.6%

2015-07-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vetekli 10.0 29.4 1.7 3.0 0.5
Kaviar rökt 7.0 27.3 0.8 0.9 2.3
Paprika förvälld 70.0 15.4 0.6 2.4 0.1
Glass veg fett 12% 100.0 200.0 3.7 19.3 12.0
Honung 6.0 19.9 0.0 4.9 0.0
Färskost lätt 15% fett Philadelphia 10.0 18.7 0.8 0.3 1.6
Färskost 35% fett Boursin 15.0 51.0 0.6 0.5 5.3
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 60.0 213.0 6.0 39.3 1.5
A-fil 3% fett 190.0 114.0 6.5 9.1 5.7
Pumpa 6.0 1.6 0.1 0.3 0.0
Lättmargarin Mini lätta 28% fett berik 10.0 28.0 0.4 0.6 2.8
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Ägg kokt 20.0 28.0 2.5 0.0 2.0
Bulgur kokt 80.0 108.0 3.8 20.9 0.4
Rökt skinka gris stekt 15.0 24.4 3.7 0.0 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
684.0 926.7 32.0
14.4%
110.2
49.4%
35.6
36.2%

2015-07-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Honung 6.0 19.9 0.0 4.9 0.0
Banan 20.0 20.0 0.3 4.3 0.0
Linfrön torkade 15.0 66.0 3.7 0.0 4.6
Basmatiris kokt 100.0 119.4 3.1 25.5 0.3
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Pumpafrön squashfrön torkade 6.0 34.0 1.5 0.8 2.8
Vispgrädde 40% fett 15.0 56.4 0.3 0.5 6.0
Fiberhavregryn ångprep 10.0 35.3 1.3 5.2 0.7
A-fil 3% fett 190.0 114.0 6.5 9.1 5.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
462.0 580.0 38.2
27.1%
50.3
35.6%
23.2
37.3%

2015-07-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Honung 6.0 19.9 0.0 4.9 0.0
Rökt skinka gris 3% fett 20.0 23.2 4.4 0.0 0.6
Potatis kokt stekt 100.0 125.3 1.6 21.1 3.5
Riskakor solrosfrön majs 4% fett 15.0 59.1 1.2 11.6 0.7
Linfrön torkade 10.0 44.0 2.4 0.0 3.1
Banan 30.0 30.0 0.5 6.5 0.0
A-fil 3% fett 180.0 108.0 6.1 8.6 5.4
Banan 60.0 60.0 1.0 13.0 0.0
Rökt skinka gris 3% fett 50.0 58.0 11.0 0.0 1.5
Fiberhavregryn ångprep 12.0 42.4 1.6 6.2 0.8
Frukostflingor berik Corn flakes majs 40.0 152.0 3.2 33.1 0.4
Banan 20.0 20.0 0.3 4.3 0.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 20.0 71.0 2.0 13.1 0.5
Pumpafrön squashfrön torkade 6.0 34.0 1.5 0.8 2.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
769.0 941.9 43.6
19.2%
133.2
58.6%
22.3
22.2%

2015-07-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Färskost lätt 15% fett Philadelphia 15.0 28.0 1.2 0.5 2.4
Lättmargarin Mini lätta 28% fett berik 15.0 42.0 0.6 0.9 4.2
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 57.0 152.8 4.9 28.7 1.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
87.0 222.8 6.7
12.2%
30.1
54.8%
8.0
33.0%

2015-06-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tunnbrödrulle korv tunnbröd potatismos räk- gurksallad 250.0 500.0 14.2 38.2 31.8
A-fil 3% fett 170.0 102.0 5.8 8.2 5.1
Pumpafrön squashfrön torkade 20.0 113.4 4.9 2.5 9.2
Honung 6.0 19.9 0.0 4.9 0.0
Fiberhavregryn ångprep 12.0 42.4 1.6 6.2 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
458.0 777.7 26.5
13.7%
60.0
31.1%
46.9
55.2%
« Äldre inlägg