Humlan1969s viktdagbok

« Till Humlan1969s profil

2015-07-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pumpafrön squashfrön torkade 6.0 34.0 1.5 0.8 2.8
Creme Fraiche Blue Cheese 15% fett 25.0 44.0 1.1 1.5 3.8
A-fil 3% fett 180.0 108.0 6.1 8.6 5.4
Hamburgare stekt fryst 70.0 196.0 11.3 2.7 15.8
Passionsfrukt 125.0 95.0 2.8 9.2 0.9
Fiskgratäng m skaldjurssås o potatismos 140.0 151.9 13.3 15.5 3.8
Honung 5.0 16.6 0.0 4.1 0.0
Vitt bröd vatten typ pitabröd ca 3,5% fibrer 70.0 191.7 6.0 37.5 1.1
Chokladbiskvi mandelbotten smörkräm choklad 10.0 49.4 0.6 5.1 2.9
Fiberhavregryn ångprep 10.0 35.3 1.3 5.2 0.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
641.0 921.9 44.0
20.1%
90.2
41.3%
37.2
38.6%

2015-07-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kiwi 85.0 48.0 0.8 8.7 0.3
Ägg kokt 20.0 28.0 2.5 0.0 2.0
Vetekli 10.0 29.4 1.7 3.0 0.5
Kaviar rökt 7.0 27.3 0.8 0.9 2.3
A-fil 3% fett 190.0 114.0 6.5 9.1 5.7
Pumpa 6.0 1.6 0.1 0.3 0.0
Lättmargarin Mini lätta 28% fett berik 10.0 28.0 0.4 0.6 2.8
Honung 6.0 19.9 0.0 4.9 0.0
Färskost lätt 15% fett Philadelphia 10.0 18.7 0.8 0.3 1.6
Färskost 35% fett Boursin 15.0 51.0 0.6 0.5 5.3
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 60.0 213.0 6.0 39.3 1.5
Paprika förvälld 70.0 15.4 0.6 2.4 0.1
Glass veg fett 12% 100.0 200.0 3.7 19.3 12.0
Bulgur kokt 80.0 108.0 3.8 20.9 0.4
Rökt skinka gris stekt 15.0 24.4 3.7 0.0 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
684.0 926.7 32.0
14.4%
110.2
49.4%
35.6
36.2%

2015-07-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fiberhavregryn ångprep 10.0 35.3 1.3 5.2 0.7
Honung 6.0 19.9 0.0 4.9 0.0
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Pumpafrön squashfrön torkade 6.0 34.0 1.5 0.8 2.8
Vispgrädde 40% fett 15.0 56.4 0.3 0.5 6.0
Linfrön torkade 15.0 66.0 3.7 0.0 4.6
Basmatiris kokt 100.0 119.4 3.1 25.5 0.3
Banan 20.0 20.0 0.3 4.3 0.0
A-fil 3% fett 190.0 114.0 6.5 9.1 5.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
462.0 580.0 38.2
27.1%
50.3
35.6%
23.2
37.3%

2015-07-14

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Banan 20.0 20.0 0.3 4.3 0.0
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Falu råg-rut 20.0 71.0 2.0 13.1 0.5
Honung 6.0 19.9 0.0 4.9 0.0
Rökt skinka gris 3% fett 20.0 23.2 4.4 0.0 0.6
Rökt skinka gris 3% fett 50.0 58.0 11.0 0.0 1.5
Fiberhavregryn ångprep 12.0 42.4 1.6 6.2 0.8
Frukostflingor berik Corn flakes majs 40.0 152.0 3.2 33.1 0.4
Linfrön torkade 10.0 44.0 2.4 0.0 3.1
Banan 30.0 30.0 0.5 6.5 0.0
A-fil 3% fett 180.0 108.0 6.1 8.6 5.4
Banan 60.0 60.0 1.0 13.0 0.0
Potatis kokt stekt 100.0 125.3 1.6 21.1 3.5
Riskakor solrosfrön majs 4% fett 15.0 59.1 1.2 11.6 0.7
Pumpafrön squashfrön torkade 6.0 34.0 1.5 0.8 2.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
769.0 941.9 43.6
19.2%
133.2
58.6%
22.3
22.2%

2015-07-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 57.0 152.8 4.9 28.7 1.4
Lättmargarin Mini lätta 28% fett berik 15.0 42.0 0.6 0.9 4.2
Färskost lätt 15% fett Philadelphia 15.0 28.0 1.2 0.5 2.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
87.0 222.8 6.7
12.2%
30.1
54.8%
8.0
33.0%

2015-06-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Honung 6.0 19.9 0.0 4.9 0.0
Tunnbrödrulle korv tunnbröd potatismos räk- gurksallad 250.0 500.0 14.2 38.2 31.8
Pumpafrön squashfrön torkade 20.0 113.4 4.9 2.5 9.2
A-fil 3% fett 170.0 102.0 5.8 8.2 5.1
Fiberhavregryn ångprep 12.0 42.4 1.6 6.2 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
458.0 777.7 26.5
13.7%
60.0
31.1%
46.9
55.2%
« Äldre inlägg