Idahs viktdagbok

« Till Idahs profil

2012-06-26

Invägning
Vikt54.2kg
Midja71.5cm
Stuss92.0cm

2012-05-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis kokt stekt 100.0 125.3 1.6 21.1 3.5
Rödkål brynt kokt 50.0 35.0 0.8 4.4 1.2
Äppelkompott 50.0 48.8 0.1 11.7 0.0
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 60.0 160.8 5.2 30.2 1.4
Mjukost smältost ca 16% fett 90.0 186.0 14.4 1.2 13.8
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 125.0 167.0 34.2 0.0 3.1
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
Fläskfilé gris stekt i skivor 70.0 108.5 19.7 0.0 3.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ost hårdost 28% fett 20.0 73.3 5.5 0.3 5.6
Potatis kokt 200.0 155.4 3.6 32.8 0.2
Rågbröd ca 6% fibrer 30.0 75.0 2.2 13.7 0.8
Gräddsås pulver tillagad m mjölk vatten smör 100.0 117.1 2.7 7.6 8.4
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 13.0 46.0 1.3 8.4 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
968.0 1407.2 98.8
28.7%
132.7
38.5%
49.9
32.8%

2012-05-14

Invägning
Vikt53.1kg
Midja72.0cm
Stuss92.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Dressing majonnäs ca 25% fett 93.0 282.7 0.4 18.2 23.4
Basmatiris kokt 300.0 358.2 9.3 76.5 0.9
Tonfisk i olja konserv 95.0 240.4 22.8 0.0 16.7
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 200.0 267.2 54.8 0.0 5.0
Dressing majonnäs ca 60% fett 20.0 114.4 0.2 1.9 12.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost 52.0 212.3 5.6 35.1 4.3
citronmuffins 25.0 107.5 1.1 13.0 5.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
885.0 1722.7 106.8
24.9%
144.7
33.7%
78.3
41.4%

2012-05-13

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 50.0 142.5 4.0 25.6 2.0
Makrillfilé konserv i tomatsås 60.0 118.8 8.6 0.3 9.3
Kyckling kokt 125.0 209.0 39.2 0.0 5.6
Hårt bröd vete vallmofrö 6% fibrer Wasa frukost 26.0 106.2 2.8 17.6 2.2
Basmatiris kokt 200.0 238.8 6.2 51.0 0.6
Varmkorv 15% fett 100.0 227.0 8.0 12.8 16.1
Currysås 45.0 40.5 0.4 1.5 3.6
citronmuffins 25.0 107.5 1.1 13.0 5.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
631.0 1190.3 70.3
23.9%
121.8
41.3%
45.2
34.8%

2012-05-07

Invägning
Vikt53.1kg
Midja70.0cm
Stuss92.0cm

2012-04-23

Invägning
Vikt52.6kg
Midja70.0cm
Stuss91.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 65.0 185.2 5.3 33.3 2.7
Makrillfilé konserv i tomatsås 90.0 178.2 13.0 0.4 14.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
155.0 363.4 18.3
20.4%
33.7
37.5%
16.7
42.1%

2012-03-07

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fiskbullar i buljong konserv stuvade m mjölk 150.0 132.9 8.7 11.2 5.8
Gröna bönor 64.0 18.8 1.2 2.2 0.1
Sky 160.0 57.1 2.2 0.0 5.4
Potatis kokt 250.0 194.2 4.5 41.0 0.2
Grönsaksblandning för wokning 60.0 30.0 1.5 4.7 0.2
Bearnaisesås 160.0 176.0 0.8 5.6 16.0
Pannbiff blandfärs stekt 80.0 133.8 8.8 5.0 8.6
Pasta kokt u salt 270.0 344.8 11.3 69.7 1.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1194.0 1087.6 39.0
14.8%
139.4
52.8%
37.7
32.4%

2012-03-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bacon magert gris rökt stekt 100.0 300.0 51.2 0.0 9.2
Pasta kokt u salt 200.0 255.4 8.4 51.6 1.0
Ketchup tomat 10.0 10.9 0.2 2.4 0.0
Falukorv 23% fett 115.0 297.8 11.4 4.3 26.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
425.0 864.1 71.2
33.5%
58.3
27.4%
36.6
39.1%

2012-03-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grillsås 50.0 50.0 0.8 4.0 3.4
Basmatiris kokt 200.0 238.8 6.2 51.0 0.6
Sweet chili sås 50.0 91.0 0.4 18.6 1.4
Kycklingbröstfilé u skinn 150.0 157.5 34.6 0.0 1.8
Tortilla chips 100.0 504.0 6.7 57.1 26.5
Wokgrönsaker Asiatiska wokade i rapsolja 150.0 73.5 2.1 8.6 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
700.0 1114.8 50.8
18.7%
139.3
51.4%
35.7
29.9%

2012-03-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Räkor kokta 80.0 88.8 19.2 0.0 0.9
Dressing majonnäs ca 40% fett 50.0 226.0 0.2 12.0 20.0
Smörgåsrån 35.0 147.0 3.5 26.7 2.6
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde 100.0 333.0 5.4 39.7 16.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
265.0 794.8 28.3
14.4%
78.4
39.8%
39.8
45.8%
« Äldre inlägg