Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grönmögelost fett 43 % Blå Castello | 36.0 | 154.4 | 3.5 | 0.9 | 15.5 |
Sojasås | 55.0 | 31.4 | 4.1 | 3.6 | 0.0 |
Gröna bönor | 75.0 | 22.0 | 1.4 | 2.6 | 0.1 |
Lax | 125.0 | 226.2 | 23.0 | 0.0 | 15.0 |
Sky | 58.0 | 20.7 | 0.8 | 0.0 | 2.0 |
Fläskkotlett gris fett bortskuret | 40.0 | 41.2 | 8.6 | 0.0 | 0.7 |
Majonnäs 80% fett | 30.0 | 215.2 | 0.3 | 0.4 | 24.0 |
Potatis stekt | 175.0 | 218.2 | 2.8 | 37.3 | 5.8 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 150.0 | 180.9 | 3.3 | 34.6 | 2.4 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
814.0 | 1141.2 | 48.2 17.0% |
85.5 30.2% |
65.7 52.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad | 75.0 | 168.0 | 2.0 | 5.1 | 15.8 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 39.0 | 3.5 | 5.0 | 0.5 |
Salladskål | 50.0 | 10.0 | 0.7 | 1.3 | 0.1 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 100.0 | 120.6 | 2.2 | 23.1 | 1.6 |
Pasta berik kokt m salt | 200.0 | 262.0 | 9.8 | 50.2 | 1.6 |
Stekt nötfärs | 150.0 | 244.5 | 33.0 | 0.0 | 12.4 |
Ost hårdost 23% fett | 10.0 | 32.7 | 2.9 | 0.1 | 2.3 |
Bacon gris | 80.0 | 276.0 | 10.7 | 0.0 | 26.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
765.0 | 1152.8 | 64.8 22.6% |
84.8 29.6% |
60.5 47.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 23% fett | 6.0 | 19.6 | 1.8 | 0.0 | 1.4 |
Champinjoner konserv m lag | 130.0 | 19.5 | 2.5 | 1.2 | 0.1 |
Öl pilsner 3,5 vol. % | 750.0 | 300.0 | 3.0 | 34.5 | 0.0 |
Pasta kokt m salt | 400.0 | 518.0 | 18.0 | 103.6 | 1.6 |
Paprika röd | 20.0 | 6.0 | 0.2 | 1.1 | 0.1 |
Chilipeppar färsk | 5.0 | 2.5 | 0.1 | 0.4 | 0.0 |
Lök gul röd | 5.0 | 1.6 | 0.1 | 0.3 | 0.0 |
Stekt nötfärs | 180.0 | 293.4 | 39.6 | 0.0 | 14.9 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 67.0 | 108.5 | 2.0 | 2.9 | 10.0 |
Potatischips | 200.0 | 990.0 | 10.8 | 93.2 | 59.0 |
Rökt skinka gris 6% fett | 22.0 | 30.4 | 4.6 | 0.0 | 1.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1785.0 | 2289.5 | 82.7 15.9% |
237.2 45.6% |
88.4 38.5% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 50.8kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Dressing ca 25% fett | 10.0 | 26.4 | 0.0 | 1.0 | 2.5 |
Gurka | 80.0 | 11.2 | 0.6 | 1.8 | 0.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Salladskål | 30.0 | 6.0 | 0.4 | 0.8 | 0.1 |
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 50.0 | 142.5 | 4.0 | 25.6 | 2.0 |
Lax stekt | 125.0 | 281.2 | 28.5 | 0.0 | 18.6 |
Kräfta konserv el kokt | 20.0 | 18.8 | 3.6 | 0.2 | 0.4 |
Majonnäs 80% fett | 40.0 | 287.0 | 0.4 | 0.6 | 32.0 |
Stekt nötfärs | 120.0 | 195.6 | 26.4 | 0.0 | 10.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
525.0 | 1038.7 | 70.2 26.9% |
30.0 11.5% |
70.7 61.5% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |