Idah86s viktdagbok

« Till Idah86s profil

2015-03-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis stekt 175.0 218.2 2.8 37.3 5.8
Fläskkotlett gris fett bortskuret 40.0 41.2 8.6 0.0 0.7
Majonnäs 80% fett 30.0 215.2 0.3 0.4 24.0
Grönmögelost fett 43 % Blå Castello 36.0 154.4 3.5 0.9 15.5
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Sojasås 55.0 31.4 4.1 3.6 0.0
Gröna bönor 75.0 22.0 1.4 2.6 0.1
Lax 125.0 226.2 23.0 0.0 15.0
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 150.0 180.9 3.3 34.6 2.4
Sky 58.0 20.7 0.8 0.0 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
814.0 1141.2 48.2
17.0%
85.5
30.2%
65.7
52.7%

2015-03-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Stekt nötfärs 150.0 244.5 33.0 0.0 12.4
Pasta berik kokt m salt 200.0 262.0 9.8 50.2 1.6
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad 75.0 168.0 2.0 5.1 15.8
Bacon gris 80.0 276.0 10.7 0.0 26.2
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 39.0 3.5 5.0 0.5
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Ost hårdost 23% fett 10.0 32.7 2.9 0.1 2.3
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 100.0 120.6 2.2 23.1 1.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
765.0 1152.8 64.8
22.6%
84.8
29.6%
60.5
47.8%

2015-02-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lök gul röd 5.0 1.6 0.1 0.3 0.0
Stekt nötfärs 180.0 293.4 39.6 0.0 14.9
Chilipeppar färsk 5.0 2.5 0.1 0.4 0.0
Ost hårdost 23% fett 6.0 19.6 1.8 0.0 1.4
Rökt skinka gris 6% fett 22.0 30.4 4.6 0.0 1.3
Champinjoner konserv m lag 130.0 19.5 2.5 1.2 0.1
Öl pilsner 3,5 vol. % 750.0 300.0 3.0 34.5 0.0
Pasta kokt m salt 400.0 518.0 18.0 103.6 1.6
Matlagningsgrädde 15% fett 67.0 108.5 2.0 2.9 10.0
Potatischips 200.0 990.0 10.8 93.2 59.0
Paprika röd 20.0 6.0 0.2 1.1 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1785.0 2289.5 82.7
15.9%
237.2
45.6%
88.4
38.5%

2015-02-26

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt50.8kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kräfta konserv el kokt 20.0 18.8 3.6 0.2 0.4
Lax stekt 125.0 281.2 28.5 0.0 18.6
Dressing ca 25% fett 10.0 26.4 0.0 1.0 2.5
Stekt nötfärs 120.0 195.6 26.4 0.0 10.0
Gurka 80.0 11.2 0.6 1.8 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Salladskål 30.0 6.0 0.4 0.8 0.1
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 50.0 142.5 4.0 25.6 2.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
525.0 1038.7 70.2
26.9%
30.0
11.5%
70.7
61.5%