Idah86s viktdagbok

« Till Idah86s profil

2015-03-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grönmögelost fett 43 % Blå Castello 36.0 154.4 3.5 0.9 15.5
Sojasås 55.0 31.4 4.1 3.6 0.0
Gröna bönor 75.0 22.0 1.4 2.6 0.1
Lax 125.0 226.2 23.0 0.0 15.0
Sky 58.0 20.7 0.8 0.0 2.0
Fläskkotlett gris fett bortskuret 40.0 41.2 8.6 0.0 0.7
Majonnäs 80% fett 30.0 215.2 0.3 0.4 24.0
Potatis stekt 175.0 218.2 2.8 37.3 5.8
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 150.0 180.9 3.3 34.6 2.4
Morot 70.0 31.0 0.4 6.1 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
814.0 1141.2 48.2
17.0%
85.5
30.2%
65.7
52.7%

2015-03-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad 75.0 168.0 2.0 5.1 15.8
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 39.0 3.5 5.0 0.5
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 100.0 120.6 2.2 23.1 1.6
Pasta berik kokt m salt 200.0 262.0 9.8 50.2 1.6
Stekt nötfärs 150.0 244.5 33.0 0.0 12.4
Ost hårdost 23% fett 10.0 32.7 2.9 0.1 2.3
Bacon gris 80.0 276.0 10.7 0.0 26.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
765.0 1152.8 64.8
22.6%
84.8
29.6%
60.5
47.8%

2015-02-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 23% fett 6.0 19.6 1.8 0.0 1.4
Champinjoner konserv m lag 130.0 19.5 2.5 1.2 0.1
Öl pilsner 3,5 vol. % 750.0 300.0 3.0 34.5 0.0
Pasta kokt m salt 400.0 518.0 18.0 103.6 1.6
Paprika röd 20.0 6.0 0.2 1.1 0.1
Chilipeppar färsk 5.0 2.5 0.1 0.4 0.0
Lök gul röd 5.0 1.6 0.1 0.3 0.0
Stekt nötfärs 180.0 293.4 39.6 0.0 14.9
Matlagningsgrädde 15% fett 67.0 108.5 2.0 2.9 10.0
Potatischips 200.0 990.0 10.8 93.2 59.0
Rökt skinka gris 6% fett 22.0 30.4 4.6 0.0 1.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1785.0 2289.5 82.7
15.9%
237.2
45.6%
88.4
38.5%

2015-02-26

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt50.8kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Dressing ca 25% fett 10.0 26.4 0.0 1.0 2.5
Gurka 80.0 11.2 0.6 1.8 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Salladskål 30.0 6.0 0.4 0.8 0.1
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 50.0 142.5 4.0 25.6 2.0
Lax stekt 125.0 281.2 28.5 0.0 18.6
Kräfta konserv el kokt 20.0 18.8 3.6 0.2 0.4
Majonnäs 80% fett 40.0 287.0 0.4 0.6 32.0
Stekt nötfärs 120.0 195.6 26.4 0.0 10.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
525.0 1038.7 70.2
26.9%
30.0
11.5%
70.7
61.5%