2013-02-17

« Till Joelinas viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Hallonsylt 20.0 37.0 0.1 8.7 0.0
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Havregryn ångprep el havremjöl 60.0 221.4 8.0 34.6 4.2
Äppelmos 20.0 47.0 0.0 11.4 0.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Köttfärssås på nötfärs 200.0 188.0 17.8 7.4 9.0
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer 80.0 208.8 5.4 39.9 1.2
Pasta kokt m salt 175.0 226.6 7.9 45.3 0.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
950.0 1251.8 56.6
18.8%
173.3
57.6%
31.3
23.6%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer