Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
korvbröd 2 | 35.0 | 101.5 | 3.2 | 17.5 | 2.1 |
proteinshake whey | 100.0 | 164.0 | 30.4 | 2.0 | 3.2 |
Hamburgare blandfärs stekt | 180.0 | 456.5 | 45.0 | 0.0 | 31.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
315.0 | 722.0 | 78.6 43.5% |
19.5 10.8% |
36.4 45.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Cream fresh 15 % | 140.0 | 238.0 | 4.2 | 5.6 | 21.0 |
Smör | 20.0 | 76.0 | 0.2 | 8.0 | 1.0 |
Bröd hönekaka | 100.0 | 280.0 | 8.0 | 53.0 | 4.0 |
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 300.0 | 300.0 | 24.9 | 14.1 | 15.3 |
proteinshake whey | 150.0 | 246.0 | 45.6 | 3.0 | 4.8 |
Jasminris kokt | 180.0 | 209.0 | 4.3 | 46.3 | 0.4 |
Kyckling | 200.0 | 210.0 | 46.0 | 0.0 | 2.0 |
Kexchoklad | 55.0 | 282.2 | 4.7 | 32.9 | 14.6 |
Pasta kokt m salt | 180.0 | 233.1 | 8.1 | 46.6 | 0.7 |
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde | 120.0 | 399.6 | 6.5 | 47.6 | 19.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1445.0 | 2473.9 | 152.5 25.5% |
257.1 42.9% |
83.4 31.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bacon gris | 100.0 | 345.0 | 13.4 | 0.0 | 32.8 |
Pasta kokt m salt | 400.0 | 518.0 | 18.0 | 103.6 | 1.6 |
Smör | 10.0 | 38.0 | 0.1 | 4.0 | 0.5 |
proteinshake whey | 200.0 | 328.0 | 60.8 | 4.0 | 6.4 |
Bröd hönekaka | 70.0 | 196.0 | 5.6 | 37.1 | 2.8 |
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 380.0 | 380.0 | 31.5 | 17.9 | 19.4 |
Kexchoklad | 55.0 | 282.2 | 4.7 | 32.9 | 14.6 |
Cream fresh 15 % | 100.0 | 170.0 | 3.0 | 4.0 | 15.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1315.0 | 2257.2 | 137.1 24.8% |
203.5 36.9% |
93.1 38.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tortilla chips | 100.0 | 504.0 | 6.7 | 57.1 | 26.5 |
Bröd hönekaka | 60.0 | 168.0 | 4.8 | 31.8 | 2.4 |
Smör | 10.0 | 38.0 | 0.1 | 4.0 | 0.5 |
EAA | 200.0 | 80.0 | 20.0 | 0.0 | 0.0 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 460.0 | 938.4 | 83.3 | 0.0 | 68.1 |
Cream fresh 15 % | 100.0 | 170.0 | 3.0 | 4.0 | 15.0 |
Ägg kokt | 80.0 | 112.0 | 10.1 | 0.0 | 8.2 |
proteinshake whey | 100.0 | 164.0 | 30.4 | 2.0 | 3.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1110.0 | 2174.4 | 158.4 29.4% |
98.9 18.4% |
123.9 52.2% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, lätt | 45.0 | 206 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pizza m skinka salami köttfärs | 300.0 | 577.2 | 25.2 | 54.3 | 27.9 |
korvbröd 2 | 35.0 | 101.5 | 3.2 | 17.5 | 2.1 |
Pasta kokt m salt | 180.0 | 233.1 | 8.1 | 46.6 | 0.7 |
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 250.0 | 250.0 | 20.8 | 11.8 | 12.8 |
proteinshake whey | 100.0 | 164.0 | 30.4 | 2.0 | 3.2 |
EAA | 200.0 | 80.0 | 20.0 | 0.0 | 0.0 |
Hamburgare blandfärs stekt | 170.0 | 431.1 | 42.5 | 0.0 | 29.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1235.0 | 1836.9 | 150.2 33.0% |
132.2 29.1% |
76.1 37.9% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, lätt | 50.0 | 229 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
EAA | 200.0 | 80.0 | 20.0 | 0.0 | 0.0 |
Havregrynsgröt | 250.0 | 170.0 | 6.0 | 26.5 | 3.2 |
Skumgodis | 400.0 | 1340.0 | 8.0 | 321.6 | 0.0 |
Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Hallonsylt | 40.0 | 74.0 | 0.2 | 17.4 | 0.0 |
Kyckling | 180.0 | 189.0 | 41.4 | 0.0 | 1.8 |
Potatis kokt | 270.0 | 209.8 | 4.9 | 44.3 | 0.3 |
proteinshake whey | 200.0 | 328.0 | 60.8 | 4.0 | 6.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1740.0 | 2510.8 | 148.1 24.2% |
423.4 69.2% |
17.7 6.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Kampsport, medel tufft | 60.0 | 918 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bröd hönekaka | 200.0 | 560.0 | 16.0 | 106.0 | 8.0 |
Hamburgare blandfärs stekt | 180.0 | 456.5 | 45.0 | 0.0 | 31.1 |
EAA | 200.0 | 80.0 | 20.0 | 0.0 | 0.0 |
Smör | 30.0 | 114.0 | 0.3 | 12.0 | 1.5 |
Proteinshake | 200.0 | 230.0 | 48.0 | 4.0 | 4.0 |
korvbröd 2 | 35.0 | 101.5 | 3.2 | 17.5 | 2.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
845.0 | 1542.0 | 132.5 35.1% |
139.5 36.9% |
46.7 28.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
korvbröd 2 | 35.0 | 101.5 | 3.2 | 17.5 | 2.1 |
Biff m grönsaker o sås nötkött kinesisk rätt | 250.0 | 292.0 | 17.8 | 13.8 | 18.0 |
Chokladboll | 50.0 | 253.8 | 2.3 | 24.6 | 15.8 |
Jasminris kokt | 220.0 | 255.4 | 5.3 | 56.5 | 0.4 |
Smör | 20.0 | 76.0 | 0.2 | 8.0 | 1.0 |
Bröd hönekaka | 140.0 | 392.0 | 11.2 | 74.2 | 5.6 |
Cream fresh 15 % | 100.0 | 170.0 | 3.0 | 4.0 | 15.0 |
proteinshake whey | 200.0 | 328.0 | 60.8 | 4.0 | 6.4 |
Hamburgare blandfärs stekt | 180.0 | 456.5 | 45.0 | 0.0 | 31.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1195.0 | 2325.2 | 148.8 26.2% |
202.6 35.7% |
95.4 38.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 20.0 | 183 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Smör | 15.0 | 57.0 | 0.2 | 6.0 | 0.8 |
Kebabpizza | 500.0 | 963.5 | 40.5 | 86.0 | 49.0 |
EAA | 200.0 | 80.0 | 20.0 | 0.0 | 0.0 |
Bacon gris | 150.0 | 517.5 | 20.1 | 0.0 | 49.2 |
Bröd hönekaka | 105.0 | 294.0 | 8.4 | 55.6 | 4.2 |
Pasta kokt m salt | 400.0 | 518.0 | 18.0 | 103.6 | 1.6 |
Chokladboll | 170.0 | 863.1 | 7.8 | 83.6 | 53.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1540.0 | 3293.1 | 115.0 14.2% |
334.8 41.4% |
158.4 44.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Kampsport, medel tufft | 60.0 | 918 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Potatis kokt | 280.0 | 217.6 | 5.0 | 45.9 | 0.3 |
Potatisgratäng mjölk ost | 300.0 | 279.9 | 12.0 | 38.4 | 7.8 |
korvbröd 2 | 35.0 | 101.5 | 3.2 | 17.5 | 2.1 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 220.0 | 448.8 | 39.8 | 0.0 | 32.6 |
Smör | 10.0 | 38.0 | 0.1 | 4.0 | 0.5 |
Bröd hönekaka | 75.0 | 210.0 | 6.0 | 39.8 | 3.0 |
proteinshake whey | 100.0 | 164.0 | 30.4 | 2.0 | 3.2 |
Grytbitar gris | 200.0 | 328.0 | 38.6 | 0.0 | 19.4 |
Hamburgare blandfärs stekt | 160.0 | 405.8 | 40.0 | 0.0 | 27.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1380.0 | 2193.6 | 175.1 32.3% |
147.6 27.2% |
96.6 40.4% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |