McBabes viktdagbok

« Till McBabes profil

2011-10-12

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 60.0 341
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) 60.0 341
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ost hårdost 31% fett 25.0 96.7 6.5 0.3 7.8
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv 200.0 754.0 70.0 65.2 18.0
Jordnötssmör 35.0 215.2 7.9 5.0 17.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
270.0 1119.9 84.6
31.6%
70.7
26.4%
49.6
42.0%

2011-01-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 45.0 158.0 4.1 29.5 0.9
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 15.0 102.0 0.0 0.9 11.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
60.0 260.0 4.1
6.6%
30.4
48.7%
12.3
44.7%

2011-01-24

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cirkel Träning 30.0 341
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 90.0 576
Aerobics, Step low impact 30.0 235
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bacon gris 15.0 51.8 2.0 0.0 4.9
Jordnötter rostade saltade 30.0 180.0 8.1 3.1 14.7
Rostbiff nöt 25.0 29.5 5.3 0.0 0.9
Mjukost smältost ca 22% fett La vache qui rit 10.0 27.3 1.0 0.8 2.2
Pasta Äggnudlar 85.0 320.4 11.9 58.0 3.6
Fiskgratäng u potatismos hemlagad 45.0 51.3 5.1 2.0 2.5
Chokladpraliner 70.0 378.0 4.6 37.3 23.4
Sparris grön el vit 25.0 6.7 0.8 0.6 0.1
Lättfil 0,5% fett berik 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Grönsaksblandning för wokning 45.0 22.5 1.1 3.5 0.2
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 15.0 52.6 1.4 9.8 0.3
Cashewnötter 30.0 177.0 4.6 7.8 14.0
Potatismos hemlagat 85.0 74.0 1.9 11.8 1.9
Chokladkaka 10.0 36.4 0.6 4.2 1.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
690.0 1485.5 55.4
15.1%
148.9
40.6%
71.6
44.3%

2011-01-23

Invägning
Vikt80.6kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cirkel Träning 30.0 341
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bacon magert gris rökt stekt 45.0 135.0 23.0 0.0 4.1
Lättfil 0,5% fett berik 100.0 39.0 3.5 5.0 0.5
Kycklinglår kycklingklubba m skinn 100.0 156.0 18.9 0.0 8.9
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 30.0 105.3 2.7 19.7 0.6
Pasta 85.0 306.0 10.6 61.1 1.0
Mjölkchoklad m mjuk kolafyllning Plopp Center 50.0 248.5 3.2 31.4 12.2
Mjukost smältost ca 22% fett La vache qui rit 10.0 27.3 1.0 0.8 2.2
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 10.0 68.0 0.0 0.6 7.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
430.0 1085.1 62.9
23.7%
118.6
44.6%
37.1
31.7%

2011-01-22

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cirkel Träning 30.0 341
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Wokgrönsaker Asiatiska wokade i rapsolja 10.0 4.9 0.1 0.6 0.1
Potatis råstekt 85.0 92.4 1.7 15.0 2.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Tomat 10.0 2.2 0.1 0.4 0.0
Grahamsbröd m mjölk ca 5% fibrer 50.0 139.0 4.5 23.1 2.6
Digestivekex 30.0 142.8 1.9 19.8 5.9
Fläskfilé gris 45.0 48.2 9.3 0.0 1.2
Jordnötter rostade saltade 10.0 60.0 2.7 1.0 4.9
Bacon gris 30.0 103.5 4.0 0.0 9.8
Brieost vitmögelost 34% fett 20.0 75.6 3.4 0.4 6.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
465.0 807.6 34.2
17.2%
75.8
38.1%
39.1
44.6%

2011-01-21

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cirkel Träning 30.0 341
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättfil 0,5% fett berik 250.0 97.5 8.8 12.5 1.2
Choklad o chokladpraliner 10.0 54.7 0.7 5.4 3.4
Kycklingsallad m dressing 300.0 317.1 36.6 14.1 12.0
Leverpastej bredbar ca 10% fett 10.0 18.3 1.2 1.4 0.9
Cola light 25.0 0.2 0.0 0.0 0.0
Kyckling 45.0 51.8 9.7 0.0 1.4
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 15.0 52.6 1.4 9.8 0.3
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 30.0 105.3 2.7 19.7 0.6
Basmatiris kokt 85.0 101.5 2.6 21.7 0.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
770.0 799.0 63.7
32.9%
84.6
43.6%
20.1
23.5%

2011-01-20

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cirkel Träning 30.0 341
Cirkel Träning 40.0 455
Gå/jogga 15.0 128
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Rågbröd ca 6% fibrer 50.0 125.0 3.8 22.8 1.2
Morötter kokta 30.0 16.5 0.2 3.2 0.1
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Vita bönor i tomatsås 45.0 40.7 2.7 5.8 0.2
Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt 45.0 92.5 6.9 1.4 6.6
Falukorv stekt 45.0 126.4 4.9 1.8 11.2
Jordnötter rostade saltade 30.0 180.0 8.1 3.1 14.7
Lättfil 0,5% fett berik 260.0 101.4 9.1 13.0 1.3
Morötter kokta 100.0 55.0 0.7 10.8 0.3
Basmatiris kokt 30.0 35.8 0.9 7.6 0.1
Pasta kokt u salt 45.0 57.5 1.9 11.6 0.2
Leverpastej skivbar 26% fett 30.0 89.4 3.9 1.5 7.6
Riskakor smaksatta 18% fett 20.0 92.2 1.4 13.2 3.6
Mördeg gräddad 100.0 507.0 5.6 42.7 34.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
955.0 1588.4 50.3
12.9%
154.0
39.4%
82.1
47.7%

2011-01-19

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cirkel Träning 30.0 341
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Frukostflingor berik Havrefras 40.0 158.0 4.1 27.6 2.6
Torskfilé panerad stekt hemlagad 45.0 64.4 7.9 2.0 2.7
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 30.0 105.3 2.7 19.7 0.6
Lättfil 0,5% fett berik 100.0 39.0 3.5 5.0 0.5
Potatismos hemlagat 85.0 74.0 1.9 11.8 1.9
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 10.0 68.0 0.0 0.6 7.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
310.0 508.7 20.1
16.4%
66.7
54.3%
15.9
29.4%

2011-01-18

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 15.0 128
Styrketräning, lätt 40.0 171
Cirkel Träning 30.0 341
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt 45.0 92.5 6.9 1.4 6.6
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke normalgräddat 30.0 105.3 2.7 19.7 0.6
Alfalfagroddar 20.0 6.4 0.8 0.2 0.1
Köttfärssås o spaghetti 75.0 84.8 4.9 11.8 1.7
Mjukost smältost ca 22% fett La vache qui rit 10.0 27.3 1.0 0.8 2.2
Morot 30.0 13.3 0.2 2.6 0.1
Paprika röd 20.0 6.0 0.2 1.1 0.1
Basmatiris kokt 30.0 35.8 0.9 7.6 0.1
Jordnötssmör 1.0 6.2 0.2 0.1 0.5
Lättfil 0,5% fett berik 100.0 39.0 3.5 5.0 0.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
361.0 416.6 21.3
21.3%
50.3
50.3%
12.5
28.4%
« Äldre inlägg