Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 |
vanilj fil | 93.0 | 65.1 | 3.7 | 8.4 | 1.9 |
philadelphia light | 40.0 | 64.0 | 3.3 | 1.6 | 4.8 |
bladspenat | 50.0 | 10.0 | 1.5 | 0.2 | 0.1 |
lantgoda | 67.0 | 174.2 | 6.7 | 29.5 | 2.3 |
Blåbärssoppa pastöriserad berik | 95.0 | 43.7 | 0.3 | 10.4 | 0.0 |
Pasta | 100.0 | 350.0 | 12.0 | 72.2 | 1.5 |
pastasås | 55.0 | 297.0 | 8.8 | 16.5 | 22.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
745.0 | 1247.2 | 43.0 14.0% |
188.5 61.5% |
33.1 24.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 100.0 | 260.0 | 7.7 | 51.7 | 1.2 |
Chips smaksatta 34% fett | 10.0 | 52.6 | 0.5 | 5.1 | 3.2 |
Currysås m Lätt Crème Fraiche | 70.0 | 41.0 | 2.1 | 3.4 | 2.2 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 |
yogurth | 80.0 | 70.4 | 0.0 | 0.0 | 2.0 |
Kycklingbröst m skinn stekt | 125.0 | 317.0 | 45.8 | 0.0 | 14.8 |
Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
490.0 | 888.2 | 60.3 29.4% |
85.9 41.9% |
26.0 28.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
amerikansk dressing bacon | 15.0 | 91.5 | 0.2 | 1.0 | 9.6 |
Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
Ketchup tomat | 20.0 | 21.8 | 0.3 | 4.7 | 0.1 |
yogurth | 80.0 | 70.4 | 0.0 | 0.0 | 2.0 |
Lök gul röd | 10.0 | 3.2 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
Tomat | 31.0 | 6.8 | 0.2 | 1.2 | 0.1 |
hamburgare | 80.0 | 192.0 | 12.0 | 4.8 | 13.6 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Chips smaksatta 34% fett | 10.0 | 52.6 | 0.5 | 5.1 | 3.2 |
hamburger bröd | 88.0 | 228.8 | 7.9 | 44.0 | 2.6 |
Köttbullar grisfärs stekta | 77.0 | 201.0 | 15.1 | 5.9 | 13.0 |
pommes euroshopper | 46.0 | 64.4 | 1.2 | 10.1 | 2.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
582.0 | 1388.7 | 53.7 16.2% |
168.1 50.8% |
48.1 33.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
creme f lätt 15% | 75.0 | 127.5 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
yogurth | 40.0 | 35.2 | 0.0 | 0.0 | 1.0 |
Purjolök | 75.0 | 24.8 | 1.1 | 3.9 | 0.2 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
ris ica | 80.0 | 280.0 | 5.2 | 64.0 | 0.8 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 7.0 | 25.2 | 0.0 | 0.3 | 2.8 |
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad | 25.0 | 56.0 | 0.6 | 1.7 | 5.2 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 27.0 | 71.8 | 2.2 | 12.9 | 1.0 |
gnocci | 170.0 | 569.5 | 18.7 | 122.4 | 4.2 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Fläskkotlett gris stekt | 80.0 | 196.8 | 20.6 | 0.0 | 12.7 |
Bacon gris | 70.0 | 241.5 | 9.4 | 0.0 | 23.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
849.0 | 1784.5 | 63.0 15.2% |
235.6 56.7% |
51.6 28.2% |
Vikt | 71.0kg |
Midja | 83.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 60.0 | 451 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 20.0 | 72.0 | 0.0 | 0.8 | 8.0 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Béarnaisesås | 47.0 | 202.1 | 1.2 | 0.7 | 22.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Pommes frites friterad potatis ca 11% fett fryst värmd i olja | 79.0 | 192.2 | 2.4 | 24.2 | 9.0 |
Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 80.0 | 204.8 | 6.9 | 40.2 | 1.1 |
Svamp konserv u lag | 35.0 | 8.0 | 0.9 | 0.3 | 0.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Frukostflingor berik Special K | 40.0 | 154.0 | 5.9 | 30.0 | 0.7 |
creme f 34% | 50.0 | 165.0 | 1.2 | 1.2 | 17.0 |
Fläskkotlett gris m 5 mm fettkant | 80.0 | 148.0 | 15.5 | 0.0 | 9.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
881.0 | 1873.6 | 61.7 13.3% |
201.0 43.4% |
88.2 43.2% |
Vikt | 71.0kg |
Midja | 83.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 8 km/h (7,5 min/km) | 33.0 | 331 |
Styrketräning, lätt | 10.0 | 38 |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 40.0 | 275 |
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 45.0 | 225 |
Ligger fortfarande under 69vilket känns skönt. Har ingen direkt vikt så ja skriver 68.5 och midja 83. På måndag drar träningen igång igen :)
Ska sätta upp ett långsiktigt mål nu. Till nyår ska jag väga 63kg. Sen får vi se va de kortsiktiga målet blir. Hoppas att ja ska kunna kombinera träning med nya skolan och alla nya rutiner med jobb och så.
Kommer försöka lägga upp allt enligt följande.
Träning 3ggr i veckan gym/gympa valfritt
Löpning minst 1gång i veckan
Träning på kvällen efter mat
Lunch - mellanmål - middag - efter tränings mat
Hoppas kunna kombinera detta eftersom skolan går först. Och att de funkar med emils jobb också såklart.
Vikt | 71.0kg |
Midja | 83.0cm |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |