Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
vanilj fil | 93.0 | 65.1 | 3.7 | 8.4 | 1.9 |
philadelphia light | 40.0 | 64.0 | 3.3 | 1.6 | 4.8 |
Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
bladspenat | 50.0 | 10.0 | 1.5 | 0.2 | 0.1 |
lantgoda | 67.0 | 174.2 | 6.7 | 29.5 | 2.3 |
Pasta | 100.0 | 350.0 | 12.0 | 72.2 | 1.5 |
pastasås | 55.0 | 297.0 | 8.8 | 16.5 | 22.0 |
Blåbärssoppa pastöriserad berik | 95.0 | 43.7 | 0.3 | 10.4 | 0.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
745.0 | 1247.2 | 43.0 14.0% |
188.5 61.5% |
33.1 24.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 5.0 | 18.0 | 0.0 | 0.2 | 2.0 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
yogurth | 80.0 | 70.4 | 0.0 | 0.0 | 2.0 |
Kycklingbröst m skinn stekt | 125.0 | 317.0 | 45.8 | 0.0 | 14.8 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 100.0 | 260.0 | 7.7 | 51.7 | 1.2 |
Chips smaksatta 34% fett | 10.0 | 52.6 | 0.5 | 5.1 | 3.2 |
Currysås m Lätt Crème Fraiche | 70.0 | 41.0 | 2.1 | 3.4 | 2.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
490.0 | 888.2 | 60.3 29.4% |
85.9 41.9% |
26.0 28.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
hamburger bröd | 88.0 | 228.8 | 7.9 | 44.0 | 2.6 |
Tomat | 31.0 | 6.8 | 0.2 | 1.2 | 0.1 |
Köttbullar grisfärs stekta | 77.0 | 201.0 | 15.1 | 5.9 | 13.0 |
pommes euroshopper | 46.0 | 64.4 | 1.2 | 10.1 | 2.3 |
hamburgare | 80.0 | 192.0 | 12.0 | 4.8 | 13.6 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Chips smaksatta 34% fett | 10.0 | 52.6 | 0.5 | 5.1 | 3.2 |
amerikansk dressing bacon | 15.0 | 91.5 | 0.2 | 1.0 | 9.6 |
Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
Ketchup tomat | 20.0 | 21.8 | 0.3 | 4.7 | 0.1 |
yogurth | 80.0 | 70.4 | 0.0 | 0.0 | 2.0 |
Lök gul röd | 10.0 | 3.2 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
582.0 | 1388.7 | 53.7 16.2% |
168.1 50.8% |
48.1 33.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
gnocci | 170.0 | 569.5 | 18.7 | 122.4 | 4.2 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Frukostflingor berik Special K | 25.0 | 96.2 | 3.7 | 18.8 | 0.4 |
Fläskkotlett gris stekt | 80.0 | 196.8 | 20.6 | 0.0 | 12.7 |
Bacon gris | 70.0 | 241.5 | 9.4 | 0.0 | 23.0 |
ris ica | 80.0 | 280.0 | 5.2 | 64.0 | 0.8 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 7.0 | 25.2 | 0.0 | 0.3 | 2.8 |
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad | 25.0 | 56.0 | 0.6 | 1.7 | 5.2 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 27.0 | 71.8 | 2.2 | 12.9 | 1.0 |
creme f lätt 15% | 75.0 | 127.5 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
yogurth | 40.0 | 35.2 | 0.0 | 0.0 | 1.0 |
Purjolök | 75.0 | 24.8 | 1.1 | 3.9 | 0.2 |
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
849.0 | 1784.5 | 63.0 15.2% |
235.6 56.7% |
51.6 28.2% |
Vikt | 71.0kg |
Midja | 83.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 60.0 | 451 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
creme f 34% | 50.0 | 165.0 | 1.2 | 1.2 | 17.0 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 80.0 | 204.8 | 6.9 | 40.2 | 1.1 |
Svamp konserv u lag | 35.0 | 8.0 | 0.9 | 0.3 | 0.2 |
Fläskkotlett gris m 5 mm fettkant | 80.0 | 148.0 | 15.5 | 0.0 | 9.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Frukostflingor berik Special K | 40.0 | 154.0 | 5.9 | 30.0 | 0.7 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 20.0 | 72.0 | 0.0 | 0.8 | 8.0 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Béarnaisesås | 47.0 | 202.1 | 1.2 | 0.7 | 22.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Pommes frites friterad potatis ca 11% fett fryst värmd i olja | 79.0 | 192.2 | 2.4 | 24.2 | 9.0 |
Bacon gris | 50.0 | 172.5 | 6.7 | 0.0 | 16.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
881.0 | 1873.6 | 61.7 13.3% |
201.0 43.4% |
88.2 43.2% |
Vikt | 71.0kg |
Midja | 83.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 8 km/h (7,5 min/km) | 33.0 | 331 |
Styrketräning, lätt | 10.0 | 38 |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 40.0 | 275 |
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 45.0 | 225 |
Ligger fortfarande under 69vilket känns skönt. Har ingen direkt vikt så ja skriver 68.5 och midja 83. På måndag drar träningen igång igen :)
Ska sätta upp ett långsiktigt mål nu. Till nyår ska jag väga 63kg. Sen får vi se va de kortsiktiga målet blir. Hoppas att ja ska kunna kombinera träning med nya skolan och alla nya rutiner med jobb och så.
Kommer försöka lägga upp allt enligt följande.
Träning 3ggr i veckan gym/gympa valfritt
Löpning minst 1gång i veckan
Träning på kvällen efter mat
Lunch - mellanmål - middag - efter tränings mat
Hoppas kunna kombinera detta eftersom skolan går först. Och att de funkar med emils jobb också såklart.
Vikt | 71.0kg |
Midja | 83.0cm |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |