2010-06-03

« Till Rudizs viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Avokado 55.0 92.0 1.1 2.4 8.4
Pasta kokt m salt 100.0 129.5 4.5 25.9 0.4
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 30.0 82.5 0.6 1.3 8.4
Rökt skinka gris 6% fett 15.0 20.7 3.2 0.0 0.9
Ägg stekt 100.0 211.8 12.5 0.0 18.0
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 50.0 128.0 4.3 25.1 0.7
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 100.0 256.0 8.6 50.2 1.4
Lök gul röd 30.0 9.6 0.4 1.8 0.0
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja 125.0 206.0 36.8 0.0 6.2
Ost hårdost 17% fett 15.0 42.0 4.5 0.2 2.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Yoghurt, almighty 150.0 153.0 4.6 24.0 4.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
996.0 1531.9 89.4
23.7%
148.9
39.5%
61.3
36.8%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer