Processar

2012-12-19

« Till Styrkelyfts viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ketchup tomat 30.0 32.7 0.4 7.1 0.2
Kycklingbröstfilé u skinn 200.0 210.0 46.2 0.0 2.4
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt 90.0 76.5 3.0 5.2 4.9
Pasta 100.0 360.0 12.5 71.9 1.2
Banan 100.0 100.0 1.7 21.7 0.0
Ägg kokt 60.0 84.0 7.6 0.0 6.1
Mandelmassa 20.0 92.0 2.0 10.3 4.6
Tomat 90.0 19.8 0.7 3.4 0.2
Rökt skinka gris 3% fett 110.0 127.6 24.3 0.0 3.3
Fiberhavregryn ångprep 60.0 211.8 7.9 31.2 4.0
Chokladtårta aprikossylt chokladöverdrag Sachertårta 20.0 88.5 1.1 9.4 5.1
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer 200.0 614.0 15.8 101.2 13.6
Russin 45.0 143.0 1.4 31.2 0.2
Choklad o chokladpraliner 4.0 21.9 0.3 2.1 1.3
Gräddfils- o crème fraichesås 15% fett 70.0 120.8 2.2 3.2 11.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1199.0 2302.6 127.1
22.8%
297.9
53.5%
58.3
23.7%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer