Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
Köttfärsjärpar stekta blandfärs 70/30 | 100.0 | 224.0 | 18.1 | 5.5 | 14.3 |
Jasminris kokt | 100.0 | 116.1 | 2.4 | 25.7 | 0.2 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 40.0 | 110.0 | 0.8 | 1.8 | 11.2 |
Frukostflingor berik Havrefras | 30.0 | 118.5 | 3.1 | 20.7 | 2.0 |
Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 40.0 | 100.0 | 3.0 | 18.2 | 1.0 |
Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 |
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang | 100.0 | 267.4 | 11.0 | 25.0 | 13.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
760.0 | 1157.7 | 51.4 18.0% |
119.9 42.0% |
50.2 39.9% |
Vikt | 67.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Grekisk sallad | 275.0 | 264.0 | 8.8 | 8.8 | 20.9 |
Glass veg fett 12% | 50.0 | 100.0 | 1.8 | 9.6 | 6.0 |
Köttfärsjärpar stekta blandfärs 70/30 | 100.0 | 224.0 | 18.1 | 5.5 | 14.3 |
Jasminris kokt | 100.0 | 116.1 | 2.4 | 25.7 | 0.2 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 40.0 | 110.0 | 0.8 | 1.8 | 11.2 |
Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 40.0 | 100.0 | 3.0 | 18.2 | 1.0 |
Rotsakssallad u dressing | 40.0 | 16.6 | 0.4 | 3.0 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
795.0 | 1077.2 | 43.0 16.2% |
95.3 36.0% |
55.7 47.7% |
Vikt | 65.1kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Aerobics, low impact | 60.0 | 390 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 |
Päron | 138.0 | 74.0 | 0.6 | 15.0 | 0.1 |
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv | 40.0 | 150.8 | 14.0 | 13.0 | 3.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
428.0 | 534.8 | 35.2 27.5% |
49.7 38.8% |
19.0 33.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv | 85.0 | 320.4 | 29.8 | 27.7 | 7.6 |
Räkor | 300.0 | 252.0 | 54.3 | 0.0 | 2.4 |
Majonnäs 80% fett | 40.0 | 287.0 | 0.4 | 0.6 | 32.0 |
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 200.0 | 1128.0 | 18.4 | 105.8 | 70.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
625.0 | 1987.4 | 102.9 20.9% |
134.1 27.3% |
112.4 51.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 31% fett | 30.0 | 116.0 | 7.8 | 0.4 | 9.4 |
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv | 128.0 | 482.6 | 44.8 | 41.7 | 11.5 |
Entrecôte nöt stekt | 100.0 | 216.0 | 26.1 | 0.0 | 12.5 |
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad | 50.0 | 112.0 | 1.3 | 3.4 | 10.5 |
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 60.0 | 175.9 | 4.3 | 34.0 | 1.9 |
Sparris grön el vit | 150.0 | 40.0 | 4.6 | 3.6 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
518.0 | 1142.5 | 88.9 32.1% |
83.1 30.0% |
46.2 37.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 29.0 | 85.0 | 2.1 | 16.4 | 0.9 |
Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 |
Lax stekt | 65.0 | 146.2 | 14.8 | 0.0 | 9.7 |
Sparris grön el vit | 100.0 | 26.7 | 3.1 | 2.4 | 0.3 |
Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Béarnaisesås fryst el pulver tillagad | 30.0 | 67.2 | 0.8 | 2.0 | 6.3 |
Kex Ballerina | 55.0 | 266.8 | 3.4 | 36.8 | 11.4 |
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv | 127.0 | 478.8 | 44.4 | 41.4 | 11.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
431.0 | 1200.7 | 72.5 24.9% |
99.2 34.1% |
52.7 41.0% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |