Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 31% fett | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Keso färskost 4% fett | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Kycklingsallad u dressing | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Aubergine stekt | 25.0 | 14.8 | 0.3 | 1.0 | 1.0 |
Smör 80% fett | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 25.0 | 88.2 | 2.3 | 16.2 | 0.6 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 400.0 | 156.0 | 14.0 | 20.0 | 2.0 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Protein per skopa | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Leverpastej bredbar ca 10% fett | 15.0 | 27.4 | 1.8 | 2.0 | 1.4 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 25.0 | 61.8 | 1.8 | 11.5 | 0.4 |
Pesto | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Kyckling | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Bar per portion (55 g) | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
590.0 | 488.2 | 32.8 27.6% |
50.7 42.6% |
15.6 29.8% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) | 20.0 | 181 |
Styrketräning, tungt | 45.0 | 488 |
Spinning, intensivt | 50.0 | 949 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Protein per skopa | 200.0 | 304.0 | 56.0 | 3.8 | 6.0 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 75.0 | 185.2 | 5.4 | 34.5 | 1.2 |
Pesto | 20.0 | 94.4 | 0.5 | 1.5 | 9.6 |
Kycklingsallad u dressing | 400.0 | 336.0 | 45.2 | 12.0 | 10.8 |
Bar per portion (55 g) | 100.0 | 209.0 | 19.3 | 21.3 | 4.3 |
Kyckling | 250.0 | 287.5 | 53.8 | 0.0 | 7.8 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 500.0 | 195.0 | 17.5 | 25.0 | 2.5 |
Smör 80% fett | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 50.0 | 176.5 | 4.6 | 32.4 | 1.3 |
Ost hårdost 31% fett | 30.0 | 116.0 | 7.8 | 0.4 | 9.4 |
Keso färskost 4% fett | 200.0 | 186.0 | 24.0 | 4.2 | 8.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1840.0 | 2197.6 | 234.1 43.8% |
135.1 25.3% |
72.9 30.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 31% fett | 30.0 | 116.0 | 7.8 | 0.4 | 9.4 |
Majsgryn polenta kokt | 300.0 | 272.7 | 6.0 | 57.0 | 0.9 |
Choklad o chokladpraliner | 30.0 | 164.1 | 2.2 | 16.1 | 10.1 |
Vattenmelon | 200.0 | 68.0 | 1.2 | 15.0 | 0.0 |
Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Smoothie m bär youghurt banan juice | 400.0 | 402.0 | 11.2 | 74.4 | 5.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
970.0 | 1094.8 | 28.4 10.6% |
162.9 60.7% |
34.0 28.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 434 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttkorv ca 23% fett rå | 200.0 | 506.0 | 16.2 | 10.2 | 45.0 |
Smör 80% fett | 15.0 | 108.0 | 0.0 | 0.0 | 12.0 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 100.0 | 247.0 | 7.2 | 46.0 | 1.6 |
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv | 40.0 | 150.8 | 14.0 | 13.0 | 3.6 |
Halloumiost ej stekt 22% fett | 50.0 | 142.5 | 9.8 | 1.2 | 11.0 |
Rostbiff nöt | 500.0 | 590.0 | 106.0 | 0.0 | 18.0 |
Ost hårdost 31% fett | 40.0 | 154.7 | 10.4 | 0.5 | 12.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
945.0 | 1899.0 | 163.6 34.8% |
70.9 15.1% |
103.7 50.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) | 10.0 | 90 |
Styrketräning, tungt | 60.0 | 651 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingsallad u dressing | 400.0 | 336.0 | 45.2 | 12.0 | 10.8 |
Fläskfilé gris | 200.0 | 214.0 | 41.2 | 0.0 | 5.2 |
Keso färskost 4% fett | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Hamburgare enkel bröd inlagd gurka | 200.0 | 448.0 | 20.0 | 55.4 | 15.0 |
Bondomelett | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Linser torkade kokta u salt | 300.0 | 315.0 | 23.4 | 46.8 | 0.9 |
Choklad o chokladpraliner | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt | 20.0 | 17.0 | 0.7 | 1.2 | 1.1 |
Hårt bröd vetestärkelse betfiber mjölk 7% fibrer Semper glutenfritt knäckebröd | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv | 45.0 | 169.6 | 15.8 | 14.7 | 4.0 |
Ajvar relish grönsakspasta m paprika aubergin | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 75.0 | 185.2 | 5.4 | 34.5 | 1.2 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 58.5 | 5.2 | 7.5 | 0.8 |
Ost hårdost 31% fett | 20.0 | 77.3 | 5.2 | 0.3 | 6.3 |
Rödvin 12 vol. % | 250.0 | 180.0 | 0.0 | 2.0 | 0.0 |
Ägg stekt | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Margarin Milda mjölkfritt 70% fett berik | 10.0 | 62.0 | 0.0 | 0.0 | 7.0 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 400.0 | 188.0 | 2.4 | 12.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2070.0 | 2250.6 | 164.5 35.0% |
187.2 39.8% |
52.3 25.2% |
Vikt | 102.5kg |
Midja | 98.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 10.0 | 190 |
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) | 30.0 | 597 |
Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) | 15.0 | 136 |
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 100.0 | 814 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd vetestärkelse betfiber mjölk 7% fibrer Semper glutenfritt knäckebröd | 50.0 | 173.0 | 3.2 | 35.6 | 1.0 |
Ajvar relish grönsakspasta m paprika aubergin | 100.0 | 70.0 | 1.3 | 6.9 | 3.5 |
Hamburgare enkel bröd inlagd gurka | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Ägg stekt | 100.0 | 211.8 | 12.5 | 0.0 | 18.0 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer | 150.0 | 391.5 | 10.0 | 74.8 | 2.2 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 300.0 | 117.0 | 10.5 | 15.0 | 1.5 |
Rödvin 12 vol. % | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Choklad o chokladpraliner | 75.0 | 410.2 | 5.6 | 40.3 | 25.3 |
Bondomelett | 150.0 | 159.8 | 13.5 | 12.0 | 6.2 |
Kycklingsallad u dressing | 400.0 | 336.0 | 45.2 | 12.0 | 10.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1425.0 | 1962.3 | 113.8 23.9% |
198.7 41.7% |
72.5 34.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 60.0 | 651 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Marmelad aprikos björnbär jordgubbar | 50.0 | 120.0 | 0.2 | 28.8 | 0.0 |
Vaniljsås pulver tillagad m mjölk | 50.0 | 53.0 | 1.6 | 8.0 | 1.6 |
Fläskfilé gris stekt i skivor | 200.0 | 310.0 | 56.2 | 0.0 | 9.2 |
Fruktyoghurt 2% fett | 100.0 | 93.0 | 3.3 | 15.0 | 2.0 |
Makrill opanerad stekt | 200.0 | 486.0 | 44.0 | 0.0 | 33.2 |
Måltidsersättning chokladsmak pulver Nutrilett Intensiv | 58.0 | 218.7 | 20.3 | 18.9 | 5.2 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Rabarberpaj | 100.0 | 234.7 | 2.5 | 29.6 | 11.5 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Nöt- och chokladkräm Nutella | 30.0 | 157.8 | 1.7 | 17.1 | 8.9 |
Linser torkade kokta u salt | 200.0 | 210.0 | 15.6 | 31.2 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1018.0 | 2005.2 | 147.8 30.4% |
164.4 33.8% |
76.8 35.8% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Spinning, intensivt | 45.0 | 854 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Leverpastej bredbar ca 24% fett | 50.0 | 142.5 | 6.0 | 3.5 | 11.8 |
Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer | 60.0 | 173.4 | 0.4 | 32.8 | 3.7 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Päron | 250.0 | 134.0 | 1.0 | 27.2 | 0.2 |
Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 450.0 | 454.5 | 25.2 | 38.7 | 20.7 |
Kiwi | 85.0 | 48.0 | 0.8 | 8.7 | 0.3 |
Yoghurt naturell 3 % fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Rökt skinka gris 6% fett | 50.0 | 69.0 | 10.5 | 0.0 | 3.0 |
Fruktsallad | 70.0 | 63.3 | 0.7 | 11.2 | 1.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1415.0 | 1332.7 | 66.8 20.8% |
139.0 43.2% |
51.0 36.0% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 104.0kg |
Midja | cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Leverpastej skivbar 14% fett | 50.0 | 106.0 | 6.0 | 4.9 | 7.0 |
Äpple m skal | 200.0 | 110.4 | 0.4 | 24.8 | 0.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 250.0 | 118.8 | 8.5 | 12.5 | 3.8 |
Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 10.0 | 27.3 | 0.6 | 0.3 | 2.7 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 140.0 | 350.0 | 10.5 | 63.8 | 3.5 |
Kiwi | 85.0 | 48.0 | 0.8 | 8.7 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
755.0 | 783.7 | 31.2 16.7% |
115.0 61.4% |
18.1 21.9% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 50.0 | 542 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tortellini ravioli m ostfyllning ospec. | 350.0 | 651.0 | 25.2 | 90.0 | 18.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 600.0 | 285.0 | 20.4 | 30.0 | 9.0 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Paprika fylld m tomatsås | 133.0 | 28.3 | 1.2 | 4.1 | 0.1 |
Päron | 150.0 | 80.4 | 0.6 | 16.4 | 0.2 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 100.0 | 240.0 | 7.4 | 45.4 | 1.4 |
Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 |
Rökt skinka gris 3% fett | 10.0 | 11.6 | 2.2 | 0.0 | 0.3 |
Leverpastej skivbar 14% fett | 15.0 | 31.8 | 1.8 | 1.5 | 2.1 |
Hamburgare enkel bröd inlagd gurka | 200.0 | 448.0 | 20.0 | 55.4 | 15.0 |
Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 70.0 | 247.1 | 6.4 | 45.4 | 1.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1863.0 | 2215.4 | 86.4 16.3% |
314.1 59.4% |
56.7 24.3% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |