ekroths viktdagbok

« Till ekroths profil

2011-09-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 20.0 72.0 0.0 0.8 8.0
Grillad kyckling m skinn 125.0 244.0 30.6 0.0 13.5
Jasminris kokt 180.0 209.0 4.3 46.3 0.4
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 300.0 798.0 24.6 143.1 10.8
Apelsinmarmelad 40.0 94.0 0.0 22.8 0.0
Småcitrus clementiner mandariner satsumas 75.0 33.0 0.5 6.7 0.2
Currysås 70.0 63.0 0.7 2.4 5.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
810.0 1513.0 60.7
16.4%
222.1
60.0%
38.5
23.6%

2011-09-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Apelsinmarmelad 20.0 47.0 0.0 11.4 0.0
Pizza Capricciosa rökt skinka fryst el kyld värmd 100.0 248.0 11.5 27.0 10.1
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer 100.0 266.0 8.2 47.7 3.6
Fruktsallad 125.0 113.0 1.2 20.0 2.2
Pannkaka tunn hemlagad 225.0 448.0 16.0 52.4 18.9
Glass veg fett 12% 75.0 150.0 2.8 14.5 9.0
Blåbärssylt 20.0 30.0 0.0 7.0 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
695.0 1414.0 40.2
11.6%
181.0
52.0%
55.9
36.4%

2011-09-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing 200.0 484.0 24.8 37.8 25.4
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer 200.0 570.0 16.2 102.4 8.2
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Frukostflingor flingblandning Basmüsli 40.0 147.0 3.7 27.0 1.6
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Varmkorv kokt 200.0 576.0 25.4 17.8 45.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
846.0 1868.0 77.8
16.9%
197.3
42.9%
81.4
40.2%

2011-09-22

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt84.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pannbiff blandfärs stekt 125.0 209.0 13.8 7.8 13.4
Frukostflingor flingblandning Basmüsli 40.0 147.0 3.7 27.0 1.6
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 15.0 54.0 0.0 0.6 6.0
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 300.0 303.0 16.8 25.8 13.8
Färskpotatis kokt u salt 200.0 156.0 3.2 32.8 0.2
Löksås 70.0 56.0 1.4 4.3 3.6
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 200.0 85.0 7.6 11.0 1.0
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer 300.0 777.0 24.9 146.4 7.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1256.0 1793.0 71.5
16.4%
257.0
59.1%
46.8
24.4%