Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 30.0 | 187 |
Löpning 8 km/h (7,5 min/km) | 30.0 | 333 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mjölk 3% fett | 100.0 | 60.0 | 3.4 | 4.8 | 3.0 |
Ostsås gorgonzola ädelost kaffe- o vispgrädde | 20.0 | 80.0 | 0.9 | 0.6 | 8.3 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Broccoli | 50.0 | 17.5 | 1.8 | 1.6 | 0.2 |
Vaniljyoghurt lätt | 100.0 | 60.0 | 4.0 | 9.0 | 0.5 |
Mango | 125.0 | 86.0 | 0.6 | 18.8 | 0.4 |
Fiberhavregryn ångprep | 5.0 | 17.6 | 0.7 | 2.6 | 0.3 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 200.0 | 408.0 | 36.2 | 0.0 | 29.6 |
Ägg kokt | 120.0 | 168.0 | 15.1 | 0.0 | 12.2 |
Blomkål kokt utan salt | 50.0 | 13.5 | 0.8 | 1.8 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
870.0 | 1003.6 | 75.5 30.2% |
41.3 16.5% |
58.6 53.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ostsås gorgonzola ädelost kaffe- o vispgrädde | 20.0 | 80.0 | 0.9 | 0.6 | 8.3 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Räkor | 60.0 | 50.4 | 10.9 | 0.0 | 0.5 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 200.0 | 408.0 | 36.2 | 0.0 | 29.6 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Broccoli | 50.0 | 17.5 | 1.8 | 1.6 | 0.2 |
Rökt skinka gris 6% fett | 20.0 | 27.6 | 4.2 | 0.0 | 1.2 |
Blomkål kokt utan salt | 50.0 | 13.5 | 0.8 | 1.8 | 0.1 |
Thousand Island dressing (1msk=15ml) | 15.0 | 39.0 | 0.2 | 1.6 | 3.6 |
Ägg kokt | 180.0 | 252.0 | 22.7 | 0.0 | 18.4 |
Isbergssallat | 50.0 | 7.5 | 0.4 | 1.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
845.0 | 1006.5 | 90.9 36.0% |
11.7 4.6% |
66.0 59.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Keso färskost 4% fett | 70.0 | 65.1 | 8.4 | 1.5 | 2.8 |
Potatis kokt | 70.0 | 54.4 | 1.3 | 11.5 | 0.1 |
Isbergssallat | 50.0 | 7.5 | 0.4 | 1.0 | 0.0 |
Ägg kokt | 180.0 | 252.0 | 22.7 | 0.0 | 18.4 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Vispgrädde 40% fett | 50.0 | 188.0 | 1.0 | 1.6 | 20.0 |
Torskfilé kokt | 200.0 | 172.8 | 38.8 | 0.0 | 1.6 |
Räkor konserv u lag | 90.0 | 98.1 | 21.6 | 0.3 | 1.0 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 |
Rökt skinka gris 6% fett | 30.0 | 41.4 | 6.3 | 0.0 | 1.8 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
965.0 | 1112.8 | 110.5 39.8% |
25.9 9.3% |
62.4 50.9% |
Vikt | 84.9kg |
Midja | 79.0cm |
Stuss | 110.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 55.0 | 343 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Stekt nötfärs | 80.0 | 130.4 | 17.6 | 0.0 | 6.6 |
Majskorn frysta | 30.0 | 30.0 | 0.9 | 5.7 | 0.2 |
Creme Fraiche 34% | 35.0 | 112.0 | 0.8 | 0.9 | 11.9 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Isbergssallat | 50.0 | 7.5 | 0.4 | 1.0 | 0.0 |
Salta kex Salinas | 12.0 | 60.0 | 0.9 | 6.6 | 3.3 |
Vispgrädde 40% fett | 50.0 | 188.0 | 1.0 | 1.6 | 20.0 |
Ägg kokt | 120.0 | 168.0 | 15.1 | 0.0 | 12.2 |
Potatis kokt | 70.0 | 54.4 | 1.3 | 11.5 | 0.1 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Tropical Salsa | 40.0 | 26.0 | 0.2 | 5.6 | 0.2 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Torskfilé kokt | 200.0 | 172.8 | 38.8 | 0.0 | 1.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1022.0 | 1211.1 | 97.8 32.4% |
44.1 14.6% |
70.5 53.0% |
Vikt | 82.0kg |
Midja | 77.0cm |
Stuss | 105.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bacon gris | 70.0 | 241.5 | 9.4 | 0.0 | 23.0 |
Pasta | 125.0 | 450.0 | 15.6 | 89.9 | 1.5 |
Champinjoner | 50.0 | 13.0 | 1.3 | 1.5 | 0.1 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 50.0 | 137.5 | 1.0 | 2.2 | 14.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
295.0 | 842.0 | 27.3 13.1% |
93.6 44.9% |
38.6 42.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Havregryn ångprep el havremjöl | 240.0 | 885.6 | 31.9 | 138.2 | 16.8 |
Rapsolja oberik | 50.0 | 442.0 | 0.0 | 0.0 | 50.0 |
Linfrön torkade | 45.0 | 198.0 | 11.0 | 0.0 | 14.0 |
Rågkross rågflingor ångprep | 140.0 | 452.2 | 12.9 | 85.5 | 2.1 |
Solrosfrön torkade | 55.0 | 326.7 | 12.6 | 6.9 | 27.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
530.0 | 2304.5 | 68.4 12.5% |
230.6 42.0% |
110.1 45.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Bacon gris | 70.0 | 241.5 | 9.4 | 0.0 | 23.0 |
Vispgrädde 40% fett | 50.0 | 188.0 | 1.0 | 1.6 | 20.0 |
Äggula | 15.0 | 53.8 | 2.5 | 0.0 | 5.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
235.0 | 843.3 | 25.4 12.1% |
73.5 34.9% |
49.2 53.0% |
Vikt | 87.1kg |
Midja | 81.0cm |
Stuss | 109.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Vispgrädde 40% fett | 50.0 | 188.0 | 1.0 | 1.6 | 20.0 |
Bacon gris | 140.0 | 483.0 | 18.8 | 0.0 | 45.9 |
Äggula | 14.0 | 50.3 | 2.3 | 0.0 | 4.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
304.0 | 1081.3 | 34.6 12.8% |
73.5 27.1% |
71.7 60.1% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |