Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, lugnt | 40.0 | 425 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Squash | 100.0 | 17.0 | 1.2 | 2.2 | 0.1 |
Jordgubbar | 125.0 | 52.0 | 0.6 | 10.4 | 0.2 |
Purjolök | 30.0 | 9.9 | 0.4 | 1.6 | 0.1 |
Pasta kokt u salt | 100.0 | 127.7 | 4.2 | 25.8 | 0.5 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 150.0 | 63.8 | 5.7 | 8.2 | 0.8 |
Champinjoner stekta | 50.0 | 36.0 | 1.6 | 2.8 | 1.8 |
Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 100.0 | 321.7 | 6.7 | 45.0 | 12.3 |
Rökt isterband fett ca19 % | 120.0 | 308.4 | 12.8 | 13.6 | 22.4 |
Kalvdans mjölkpulver ägg | 125.0 | 169.0 | 12.6 | 18.1 | 5.0 |
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 100.0 | 564.0 | 9.2 | 52.9 | 35.2 |
Vattenmelon | 200.0 | 68.0 | 1.2 | 15.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1300.0 | 1837.5 | 57.9 12.8% |
217.3 48.0% |
78.4 39.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Stekt kött nöt/gris ospec. | 100.0 | 195.0 | 26.8 | 0.0 | 9.7 |
Jordgubbar | 125.0 | 52.0 | 0.6 | 10.4 | 0.2 |
Ägg rått | 100.0 | 141.0 | 12.6 | 0.0 | 10.1 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Tomat | 92.0 | 20.2 | 0.7 | 3.5 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
717.0 | 593.2 | 50.0 34.6% |
46.6 32.2% |
21.2 33.2% |
Vikt | 86.0kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gå/jogga | 39.0 | 355 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg rått | 200.0 | 282.0 | 25.2 | 0.0 | 20.2 |
Stekt kött nöt/gris ospec. | 124.0 | 241.8 | 33.2 | 0.0 | 12.0 |
Avokado | 45.0 | 75.3 | 0.9 | 2.0 | 6.9 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Champinjoner | 35.0 | 9.1 | 0.9 | 1.0 | 0.1 |
Jordgubbar | 200.0 | 83.2 | 1.0 | 16.6 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
804.0 | 776.4 | 68.8 35.9% |
30.6 16.0% |
40.6 48.1% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 7,2 km/h (8,3 min/km) | 20.0 | 152 |
Gå/jogga | 19.0 | 173 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Passionsfrukt | 50.0 | 38.0 | 1.1 | 3.7 | 0.4 |
Potatis | 210.0 | 159.6 | 3.8 | 33.8 | 0.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 250.0 | 118.8 | 8.5 | 12.5 | 3.8 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Ägg rått | 107.0 | 150.9 | 13.5 | 0.0 | 10.8 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Jordgubbar | 125.0 | 52.0 | 0.6 | 10.4 | 0.2 |
Ost hårdost 28% fett | 20.0 | 73.3 | 5.5 | 0.3 | 5.6 |
Avokado | 45.0 | 75.3 | 0.9 | 2.0 | 6.9 |
Mjölkchoklad m hackade hasselnötter Schweizernöt | 150.0 | 817.5 | 13.0 | 83.4 | 47.7 |
Rökt skinka gris 3% fett | 32.0 | 37.1 | 7.1 | 0.0 | 1.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 56.0 | 65.0 | 12.4 | 0.0 | 1.7 |
Tomat | 110.0 | 24.2 | 0.9 | 4.2 | 0.2 |
Stekt kött nöt/gris ospec. | 140.0 | 273.0 | 37.5 | 0.0 | 13.6 |
Rågbröd typ pumpernickel ca 10% fibrer | 80.0 | 176.8 | 4.3 | 32.6 | 1.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1645.0 | 2177.5 | 117.1 22.0% |
200.0 37.6% |
94.6 40.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Jordgubbar | 200.0 | 83.2 | 1.0 | 16.6 | 0.4 |
Jordgubbar | 125.0 | 52.0 | 0.6 | 10.4 | 0.2 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Äppelpaj | 150.0 | 350.0 | 3.4 | 42.6 | 17.8 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Socker | 10.0 | 40.5 | 0.0 | 10.0 | 0.0 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Milda Vaniljvisp 12% fett | 150.0 | 304.0 | 6.6 | 28.6 | 18.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1085.0 | 1224.7 | 39.8 13.2% |
140.9 46.9% |
52.9 39.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Leverpastej bredbar ca 10% fett | 20.0 | 36.6 | 2.4 | 2.7 | 1.8 |
Smör 80% fett osaltat | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Jordgubbar | 100.0 | 41.6 | 0.5 | 8.3 | 0.2 |
Banan | 150.0 | 150.0 | 2.6 | 32.6 | 0.0 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 40.0 | 98.8 | 2.9 | 18.4 | 0.6 |
Banan | 50.0 | 50.0 | 0.8 | 10.8 | 0.0 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 50.0 | 120.0 | 3.7 | 22.7 | 0.7 |
Gurka inlagd | 20.0 | 12.0 | 0.2 | 2.3 | 0.2 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 150.0 | 63.8 | 5.7 | 8.2 | 0.8 |
Älgkalops | 250.0 | 243.0 | 39.2 | 5.5 | 7.0 |
Tomat | 70.0 | 15.4 | 0.6 | 2.7 | 0.1 |
Ost hårdost 26% fett | 20.0 | 68.0 | 4.9 | 0.3 | 5.2 |
Vattenmelon | 350.0 | 119.0 | 2.1 | 26.2 | 0.0 |
Bulgur kokt | 140.0 | 189.0 | 6.6 | 36.5 | 0.7 |
Fransk omelett vatten | 135.0 | 207.0 | 13.4 | 0.0 | 17.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1550.0 | 1450.2 | 85.6 24.4% |
177.2 50.6% |
38.6 25.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Potatissallad gräddfil majonnäs | 250.0 | 385.0 | 4.2 | 40.0 | 22.8 |
Majskorn konserv u lag | 50.0 | 51.5 | 1.4 | 10.1 | 0.3 |
Banan | 50.0 | 50.0 | 0.8 | 10.8 | 0.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 125.0 | 167.0 | 34.2 | 0.0 | 3.1 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 400.0 | 170.0 | 15.2 | 22.0 | 2.0 |
Vitkålssallad pizzasallad | 70.0 | 98.0 | 0.7 | 3.7 | 8.8 |
Jordgubbar | 250.0 | 104.0 | 1.2 | 20.8 | 0.5 |
Vattenmelon | 150.0 | 51.0 | 0.9 | 11.2 | 0.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1445.0 | 1157.5 | 65.3 23.1% |
120.5 42.6% |
42.7 34.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 50.0 | 137.0 | 5.7 | 23.6 | 1.7 |
Smör 80% fett osaltat | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Rökt isterband fett ca19 % | 100.0 | 257.0 | 10.7 | 11.3 | 18.7 |
Färskpotatis kokt u salt | 200.0 | 156.0 | 3.2 | 32.8 | 0.2 |
Jordgubbar | 250.0 | 104.0 | 1.2 | 20.8 | 0.5 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 60.0 | 193.0 | 4.0 | 27.0 | 7.4 |
Jordgubbar | 75.0 | 31.2 | 0.4 | 6.2 | 0.2 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 30.0 | 72.0 | 2.2 | 13.6 | 0.4 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Leverpastej bredbar ca 10% fett | 20.0 | 36.6 | 2.4 | 2.7 | 1.8 |
Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 |
Vattenmelon | 300.0 | 102.0 | 1.8 | 22.5 | 0.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Socker | 20.0 | 81.0 | 0.0 | 19.9 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2036.0 | 1850.8 | 78.5 17.4% |
226.9 50.2% |
64.5 32.4% |
Vikt | 86.0kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, lugnt | 30.0 | 319 |
Gräsklippning | 90.0 | 751 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 400.0 | 170.0 | 15.2 | 22.0 | 2.0 |
Kyckling m grönsaker sås mandel kinesisk rätt | 200.0 | 411.2 | 30.8 | 6.2 | 29.2 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 30.0 | 75.0 | 2.2 | 13.7 | 0.8 |
Jasminris kokt | 180.0 | 209.0 | 4.3 | 46.3 | 0.4 |
Friterade räkor restaurang | 100.0 | 387.0 | 6.9 | 24.7 | 29.1 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Biff m grönsaker o sås nötkött kinesisk rätt | 200.0 | 233.6 | 14.2 | 11.0 | 14.4 |
Jordgubbar | 125.0 | 52.0 | 0.6 | 10.4 | 0.2 |
Friterad kyckling | 125.0 | 388.0 | 28.1 | 7.2 | 27.4 |
Ägg kokt | 200.0 | 280.0 | 25.2 | 0.0 | 20.4 |
Hallon blåbär sockrade frysta | 100.0 | 82.4 | 0.6 | 17.9 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1760.0 | 2388.2 | 129.8 21.9% |
181.1 30.6% |
124.1 47.5% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 86.0kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 24.0 | 146 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang | 400.0 | 1069.6 | 44.0 | 100.0 | 53.6 |
Linfrön torkade | 20.0 | 88.0 | 4.9 | 0.0 | 6.2 |
Vitkålssallad pizzasallad | 100.0 | 140.0 | 1.0 | 5.3 | 12.6 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
790.0 | 1606.4 | 67.6 17.0% |
117.4 29.6% |
93.4 53.4% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |