josefineekmans viktdagbok

« Till josefineekmans profil

2011-02-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 10.0 68.0 0.0 0.6 7.6
Spenat 20.0 3.5 0.4 0.1 0.1
Rökt skinka gris 3% fett 25.0 29.0 5.5 0.0 0.8
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Fläskkotlett gris m 5 mm fettkant 130.0 240.5 25.2 0.0 15.6
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 30.0 114.2 3.9 18.4 2.1
Parmesanost hårdost 30% fett riven 5.0 22.4 2.1 0.2 1.5
Kaffe bryggt 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
490.0 649.4 39.0
24.0%
22.6
13.9%
44.5
62.1%

2011-02-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Valfritt 60.0 60.0 0.0 0.0 0.0
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Valfritt 700.0 700.0 0.0 0.0 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Brieost vitmögelost 34% fett 22.0 83.2 3.7 0.5 7.5
Kaffe bryggt 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1412.0 1242.0 53.8
44.4%
12.8
10.6%
24.1
45.1%

2011-02-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Brieost vitmögelost 34% fett 20.0 75.6 3.4 0.4 6.8
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
400.0 446.6 51.6
46.0%
9.4
8.4%
22.6
45.7%

2011-02-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Brieost vitmögelost 34% fett 25.0 94.5 4.2 0.5 8.5
Fläskkotlett gris m 5 mm fettkant 120.0 222.0 23.3 0.0 14.4
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Kelda Mild tomatssoppa 350.0 192.5 5.2 19.2 10.5
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 80.0 38.0 2.7 4.0 1.2
Kaffe bryggt 300.0 6.0 0.3 1.2 0.0
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1435.0 1376.3 89.5
25.9%
68.2
19.8%
82.6
54.3%

2011-02-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 40.0 152.3 5.2 24.6 2.8
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 60.0 153.6 5.2 30.1 0.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Kelda Mild tomatssoppa 340.0 187.0 5.1 18.7 10.2
Brieost vitmögelost 34% fett 55.0 207.9 9.4 1.2 18.7
Kaffe bryggt 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 15.0 102.0 0.0 0.9 11.4
Brieost vitmögelost 34% fett 22.0 83.2 3.7 0.5 7.5
Rökt skinka gris 3% fett 22.0 25.5 4.9 0.0 0.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1254.0 1470.1 85.3
23.1%
92.0
24.9%
84.7
52.0%

2011-01-31

Invägning
Vikt87.9kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Brieost vitmögelost 34% fett 66.0 249.5 11.2 1.4 22.4
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 20.0 76.2 2.6 12.3 1.4
Mjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Rökt skinka gris 3% fett 22.0 25.5 4.9 0.0 0.7
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 140.0 187.6 28.0 0.0 8.4
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 10.0 68.0 0.0 0.6 7.6
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Gurka 10.0 1.4 0.1 0.2 0.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Amerikanska muffins ospec 50.0 215.5 2.9 23.4 12.2
Rökt skinka gris 3% fett 12.0 13.9 2.7 0.0 0.4
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 40.0 152.3 5.2 24.6 2.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1150.0 1496.7 88.3
23.6%
89.6
24.0%
86.2
52.4%

2011-01-30

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Valfritt 600.0 600.0 0.0 0.0 0.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Ägg kokt 150.0 210.0 18.9 0.0 15.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1145.0 1076.3 36.7
30.6%
7.8
6.5%
33.3
62.9%

2011-01-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
125.0 94.5 15.9
68.8%
4.5
19.5%
1.2
11.8%
« Äldre inlägg