Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 10.0 | 68.0 | 0.0 | 0.6 | 7.6 |
Spenat | 20.0 | 3.5 | 0.4 | 0.1 | 0.1 |
Rökt skinka gris 3% fett | 25.0 | 29.0 | 5.5 | 0.0 | 0.8 |
Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Fläskkotlett gris m 5 mm fettkant | 130.0 | 240.5 | 25.2 | 0.0 | 15.6 |
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 30.0 | 114.2 | 3.9 | 18.4 | 2.1 |
Parmesanost hårdost 30% fett riven | 5.0 | 22.4 | 2.1 | 0.2 | 1.5 |
Kaffe bryggt | 200.0 | 4.0 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
490.0 | 649.4 | 39.0 24.0% |
22.6 13.9% |
44.5 62.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Valfritt | 60.0 | 60.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Ägg kokt | 130.0 | 182.0 | 16.4 | 0.0 | 13.3 |
Valfritt | 700.0 | 700.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 22.0 | 83.2 | 3.7 | 0.5 | 7.5 |
Kaffe bryggt | 200.0 | 4.0 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1412.0 | 1242.0 | 53.8 44.4% |
12.8 10.6% |
24.1 45.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Brieost vitmögelost 34% fett | 20.0 | 75.6 | 3.4 | 0.4 | 6.8 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Ägg kokt | 130.0 | 182.0 | 16.4 | 0.0 | 13.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
400.0 | 446.6 | 51.6 46.0% |
9.4 8.4% |
22.6 45.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Brieost vitmögelost 34% fett | 25.0 | 94.5 | 4.2 | 0.5 | 8.5 |
Fläskkotlett gris m 5 mm fettkant | 120.0 | 222.0 | 23.3 | 0.0 | 14.4 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Spenat | 30.0 | 5.3 | 0.6 | 0.2 | 0.2 |
Kelda Mild tomatssoppa | 350.0 | 192.5 | 5.2 | 19.2 | 10.5 |
Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 80.0 | 38.0 | 2.7 | 4.0 | 1.2 |
Kaffe bryggt | 300.0 | 6.0 | 0.3 | 1.2 | 0.0 |
Ägg kokt | 130.0 | 182.0 | 16.4 | 0.0 | 13.3 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 60.0 | 156.0 | 4.6 | 31.0 | 0.7 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 20.0 | 136.0 | 0.0 | 1.2 | 15.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1435.0 | 1376.3 | 89.5 25.9% |
68.2 19.8% |
82.6 54.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 20.0 | 136.0 | 0.0 | 1.2 | 15.2 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 40.0 | 152.3 | 5.2 | 24.6 | 2.8 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 60.0 | 153.6 | 5.2 | 30.1 | 0.8 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
Kelda Mild tomatssoppa | 340.0 | 187.0 | 5.1 | 18.7 | 10.2 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 55.0 | 207.9 | 9.4 | 1.2 | 18.7 |
Kaffe bryggt | 200.0 | 4.0 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Ägg kokt | 130.0 | 182.0 | 16.4 | 0.0 | 13.3 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 15.0 | 102.0 | 0.0 | 0.9 | 11.4 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 22.0 | 83.2 | 3.7 | 0.5 | 7.5 |
Rökt skinka gris 3% fett | 22.0 | 25.5 | 4.9 | 0.0 | 0.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1254.0 | 1470.1 | 85.3 23.1% |
92.0 24.9% |
84.7 52.0% |
Vikt | 87.9kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 125.0 | 94.5 | 15.9 | 4.5 | 1.2 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 66.0 | 249.5 | 11.2 | 1.4 | 22.4 |
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 20.0 | 76.2 | 2.6 | 12.3 | 1.4 |
Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Spenat | 30.0 | 5.3 | 0.6 | 0.2 | 0.2 |
Rökt skinka gris 3% fett | 22.0 | 25.5 | 4.9 | 0.0 | 0.7 |
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant | 140.0 | 187.6 | 28.0 | 0.0 | 8.4 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 10.0 | 68.0 | 0.0 | 0.6 | 7.6 |
Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Gurka | 10.0 | 1.4 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Amerikanska muffins ospec | 50.0 | 215.5 | 2.9 | 23.4 | 12.2 |
Rökt skinka gris 3% fett | 12.0 | 13.9 | 2.7 | 0.0 | 0.4 |
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 40.0 | 152.3 | 5.2 | 24.6 | 2.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1150.0 | 1496.7 | 88.3 23.6% |
89.6 24.0% |
86.2 52.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kaffe bryggt | 200.0 | 4.0 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Valfritt | 600.0 | 600.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 125.0 | 94.5 | 15.9 | 4.5 | 1.2 |
Ägg kokt | 150.0 | 210.0 | 18.9 | 0.0 | 15.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1145.0 | 1076.3 | 36.7 30.6% |
7.8 6.5% |
33.3 62.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 125.0 | 94.5 | 15.9 | 4.5 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
125.0 | 94.5 | 15.9 68.8% |
4.5 19.5% |
1.2 11.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |