josefineekmans viktdagbok

« Till josefineekmans profil

2011-02-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 30.0 114.2 3.9 18.4 2.1
Parmesanost hårdost 30% fett riven 5.0 22.4 2.1 0.2 1.5
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Spenat 20.0 3.5 0.4 0.1 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 10.0 68.0 0.0 0.6 7.6
Fläskkotlett gris m 5 mm fettkant 130.0 240.5 25.2 0.0 15.6
Rökt skinka gris 3% fett 25.0 29.0 5.5 0.0 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
490.0 649.4 39.0
24.0%
22.6
13.9%
44.5
62.1%

2011-02-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Valfritt 700.0 700.0 0.0 0.0 0.0
Kaffe bryggt 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Brieost vitmögelost 34% fett 22.0 83.2 3.7 0.5 7.5
Valfritt 60.0 60.0 0.0 0.0 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1412.0 1242.0 53.8
44.4%
12.8
10.6%
24.1
45.1%

2011-02-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Brieost vitmögelost 34% fett 20.0 75.6 3.4 0.4 6.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
400.0 446.6 51.6
46.0%
9.4
8.4%
22.6
45.7%

2011-02-02

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Kelda Mild tomatssoppa 350.0 192.5 5.2 19.2 10.5
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Kaffe bryggt 300.0 6.0 0.3 1.2 0.0
Brieost vitmögelost 34% fett 25.0 94.5 4.2 0.5 8.5
Fläskkotlett gris m 5 mm fettkant 120.0 222.0 23.3 0.0 14.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 80.0 38.0 2.7 4.0 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1435.0 1376.3 89.5
25.9%
68.2
19.8%
82.6
54.3%

2011-02-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Brieost vitmögelost 34% fett 22.0 83.2 3.7 0.5 7.5
Rökt skinka gris 3% fett 22.0 25.5 4.9 0.0 0.7
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 40.0 152.3 5.2 24.6 2.8
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 15.0 102.0 0.0 0.9 11.4
Kaffe bryggt 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Kelda Mild tomatssoppa 340.0 187.0 5.1 18.7 10.2
Brieost vitmögelost 34% fett 55.0 207.9 9.4 1.2 18.7
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer 60.0 153.6 5.2 30.1 0.8
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1254.0 1470.1 85.3
23.1%
92.0
24.9%
84.7
52.0%

2011-01-31

Invägning
Vikt87.9kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Brieost vitmögelost 34% fett 66.0 249.5 11.2 1.4 22.4
Rökt skinka gris 3% fett 12.0 13.9 2.7 0.0 0.4
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 40.0 152.3 5.2 24.6 2.8
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 20.0 76.2 2.6 12.3 1.4
Mjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Amerikanska muffins ospec 50.0 215.5 2.9 23.4 12.2
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Gurka 10.0 1.4 0.1 0.2 0.0
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 140.0 187.6 28.0 0.0 8.4
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 10.0 68.0 0.0 0.6 7.6
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Rökt skinka gris 3% fett 22.0 25.5 4.9 0.0 0.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1150.0 1496.7 88.3
23.6%
89.6
24.0%
86.2
52.4%

2011-01-30

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 200.0 4.0 0.2 0.8 0.0
Ägg kokt 150.0 210.0 18.9 0.0 15.3
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Valfritt 600.0 600.0 0.0 0.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1145.0 1076.3 36.7
30.6%
7.8
6.5%
33.3
62.9%

2011-01-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
125.0 94.5 15.9
68.8%
4.5
19.5%
1.2
11.8%
« Äldre inlägg