Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 125.0 | 94.5 | 15.9 | 4.5 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
125.0 | 94.5 | 15.9 68.8% |
4.5 19.5% |
1.2 11.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 26.0 | 99.0 | 3.4 | 16.0 | 1.8 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 20.0 | 136.0 | 0.0 | 1.2 | 15.2 |
Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 60.0 | 156.0 | 4.6 | 31.0 | 0.7 |
Kelda Grön sparrissoppa | 250.0 | 175.0 | 3.8 | 16.2 | 10.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 71.2 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Valfritt | 600.0 | 600.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Ägg kokt | 130.0 | 182.0 | 16.4 | 0.0 | 13.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1886.0 | 1616.2 | 65.5 26.0% |
82.5 32.8% |
45.7 41.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 70.0 | 33.2 | 2.4 | 3.5 | 1.0 |
Ägg kokt | 130.0 | 182.0 | 16.4 | 0.0 | 13.3 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Kelda Grön sparrissoppa | 250.0 | 175.0 | 3.8 | 16.2 | 10.0 |
Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant | 120.0 | 160.8 | 24.0 | 0.0 | 7.2 |
Spenat | 30.0 | 5.3 | 0.6 | 0.2 | 0.2 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 60.0 | 156.0 | 4.6 | 31.0 | 0.7 |
Perrelli Jordgubb | 30.0 | 103.5 | 24.0 | 1.2 | 0.3 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 20.0 | 136.0 | 0.0 | 1.2 | 15.2 |
Kaffe bryggt | 300.0 | 6.0 | 0.3 | 1.2 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1330.0 | 1301.8 | 108.3 33.4% |
65.4 20.2% |
66.5 46.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 20.0 | 136.0 | 0.0 | 1.2 | 15.2 |
Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Spenat | 30.0 | 5.3 | 0.6 | 0.2 | 0.2 |
Ägg rått | 130.0 | 183.3 | 16.4 | 0.0 | 13.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 71.2 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
Apelsinmarmelad | 20.0 | 47.0 | 0.0 | 11.4 | 0.0 |
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde | 120.0 | 399.6 | 6.5 | 47.6 | 19.6 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 125.0 | 94.5 | 15.9 | 4.5 | 1.2 |
Vitt bröd vete scones | 100.0 | 302.0 | 6.8 | 43.0 | 11.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1165.0 | 1460.9 | 58.0 15.9% |
117.0 32.1% |
83.6 52.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Ljus sirap | 18.0 | 58.1 | 0.0 | 14.3 | 0.0 |
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 52.0 | 198.0 | 6.8 | 32.0 | 3.6 |
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 26.0 | 99.0 | 3.4 | 16.0 | 1.8 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 12.0 | 81.6 | 0.0 | 0.7 | 9.1 |
Linfrön torkade | 15.0 | 66.0 | 3.7 | 0.0 | 4.6 |
Valfritt | 500.0 | 500.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 125.0 | 94.5 | 15.9 | 4.5 | 1.2 |
Rökt skinka gris 3% fett | 12.0 | 13.9 | 2.7 | 0.0 | 0.4 |
Rökt skinka gris 3% fett | 18.0 | 20.9 | 4.0 | 0.0 | 0.5 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 22.0 | 83.2 | 3.7 | 0.5 | 7.5 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 230.0 | 109.2 | 7.8 | 11.5 | 3.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1780.0 | 1506.9 | 59.0 24.0% |
96.8 39.4% |
39.6 36.6% |
Vikt | 88.4kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 30.0 | 14.2 | 1.0 | 1.5 | 0.4 |
Kelda Svampsoppa | 350.0 | 245.0 | 5.2 | 17.5 | 17.5 |
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 50.0 | 144.0 | 5.2 | 27.0 | 1.0 |
Ljus sirap | 20.0 | 64.6 | 0.0 | 15.9 | 0.0 |
Linfrön torkade | 10.0 | 44.0 | 2.4 | 0.0 | 3.1 |
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 78.0 | 297.0 | 10.2 | 48.0 | 5.4 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 20.0 | 136.0 | 0.0 | 1.2 | 15.2 |
Rökt skinka gris 3% fett | 37.0 | 42.9 | 8.2 | 0.0 | 1.1 |
Valfritt | 198.0 | 198.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 73.0 | 275.9 | 12.4 | 1.5 | 24.8 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1216.0 | 1584.6 | 51.6 15.0% |
122.8 35.8% |
74.5 49.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 78.0 | 297.0 | 10.2 | 48.0 | 5.4 |
Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 55.0 | 207.9 | 9.4 | 1.2 | 18.7 |
Tomat | 70.0 | 15.4 | 0.6 | 2.7 | 0.1 |
Perrelli Jordgubb | 30.0 | 103.5 | 24.0 | 1.2 | 0.3 |
Spenat | 30.0 | 5.3 | 0.6 | 0.2 | 0.2 |
Rökt skinka gris 3% fett | 25.0 | 29.0 | 5.5 | 0.0 | 0.8 |
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant | 120.0 | 160.8 | 24.0 | 0.0 | 7.2 |
Ljus sirap | 25.0 | 80.8 | 0.0 | 19.9 | 0.0 |
Valfritt | 80.0 | 80.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Ägg kokt | 130.0 | 182.0 | 16.4 | 0.0 | 13.3 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 50.0 | 23.8 | 1.7 | 2.5 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1393.0 | 1511.5 | 132.0 37.2% |
97.1 27.4% |
55.3 35.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 130.0 | 182.0 | 16.4 | 0.0 | 13.3 |
Spenat | 30.0 | 5.3 | 0.6 | 0.2 | 0.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 40.0 | 19.0 | 1.4 | 2.0 | 0.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Kelda Mild tomatssoppa | 350.0 | 192.5 | 5.2 | 19.2 | 10.5 |
Socker | 10.0 | 40.5 | 0.0 | 10.0 | 0.0 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 26.0 | 99.0 | 3.4 | 16.0 | 1.8 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Kakaopulver 20-22% fett | 5.0 | 19.7 | 1.2 | 0.5 | 1.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 15.0 | 102.0 | 0.0 | 0.9 | 11.4 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant | 120.0 | 160.8 | 24.0 | 0.0 | 7.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1446.0 | 1392.8 | 95.7 27.6% |
94.7 27.3% |
68.8 45.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 20.0 | 136.0 | 0.0 | 1.2 | 15.2 |
Perrelli Jordgubb | 30.0 | 103.5 | 24.0 | 1.2 | 0.3 |
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant | 130.0 | 174.2 | 26.0 | 0.0 | 7.8 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 125.0 | 94.5 | 15.9 | 4.5 | 1.2 |
Spenat | 30.0 | 5.3 | 0.6 | 0.2 | 0.2 |
Ägg kokt | 130.0 | 182.0 | 16.4 | 0.0 | 13.3 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 30.0 | 14.2 | 1.0 | 1.5 | 0.4 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 30.0 | 34.8 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Kelda Mild tomatssoppa | 350.0 | 192.5 | 5.2 | 19.2 | 10.5 |
Smör 80% fett | 20.0 | 144.0 | 0.0 | 0.0 | 16.0 |
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 60.0 | 172.8 | 6.2 | 32.4 | 1.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1155.0 | 1263.8 | 102.5 32.4% |
61.9 19.6% |
66.9 48.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 62.0 | 234.4 | 10.5 | 1.3 | 21.1 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 60.0 | 160.8 | 5.2 | 30.2 | 1.4 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 15.0 | 102.0 | 0.0 | 0.9 | 11.4 |
Kelda Mild tomatssoppa | 350.0 | 192.5 | 5.2 | 19.2 | 10.5 |
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 78.0 | 297.0 | 10.2 | 48.0 | 5.4 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Ägg kokt | 130.0 | 182.0 | 16.4 | 0.0 | 13.3 |
Rökt skinka gris 6% fett | 25.0 | 34.5 | 5.2 | 0.0 | 1.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1270.0 | 1449.7 | 88.5 24.6% |
115.3 32.1% |
68.6 43.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 150.0 | 71.2 | 5.1 | 7.5 | 2.2 |
Morot | 50.0 | 22.2 | 0.3 | 4.4 | 0.2 |
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 52.0 | 198.0 | 6.8 | 32.0 | 3.6 |
Ägg kokt | 130.0 | 182.0 | 16.4 | 0.0 | 13.3 |
Kaffe bryggt | 400.0 | 8.0 | 0.4 | 1.6 | 0.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 100.0 | 75.6 | 12.7 | 3.6 | 1.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 25.0 | 29.0 | 5.5 | 0.0 | 0.8 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 38.0 | 143.6 | 6.5 | 0.8 | 12.9 |
Keso färskost 4% fett | 70.0 | 65.1 | 8.4 | 1.5 | 2.8 |
Smör 80% fett | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Valfritt | 700.0 | 700.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1725.0 | 1566.7 | 62.1 28.9% |
51.4 23.9% |
44.8 47.2% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |