josefineekmans viktdagbok

« Till josefineekmans profil

2011-01-29

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
125.0 94.5 15.9
68.8%
4.5
19.5%
1.2
11.8%

2011-01-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Kaffe bryggt 400.0 8.0 0.4 1.6 0.0
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Kelda Grön sparrissoppa 250.0 175.0 3.8 16.2 10.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 150.0 71.2 5.1 7.5 2.2
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Valfritt 600.0 600.0 0.0 0.0 0.0
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1886.0 1616.2 65.5
26.0%
82.5
32.8%
45.7
41.2%

2011-01-27

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 70.0 33.2 2.4 3.5 1.0
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Kelda Grön sparrissoppa 250.0 175.0 3.8 16.2 10.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 120.0 160.8 24.0 0.0 7.2
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 60.0 156.0 4.6 31.0 0.7
Perrelli Jordgubb 30.0 103.5 24.0 1.2 0.3
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Kaffe bryggt 300.0 6.0 0.3 1.2 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1330.0 1301.8 108.3
33.4%
65.4
20.2%
66.5
46.5%

2011-01-26

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kaffe bryggt 400.0 8.0 0.4 1.6 0.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Ägg rått 130.0 183.3 16.4 0.0 13.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 150.0 71.2 5.1 7.5 2.2
Apelsinmarmelad 20.0 47.0 0.0 11.4 0.0
Semla vetebulle fylld m mandelmassa vispad grädde 120.0 399.6 6.5 47.6 19.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Vitt bröd vete scones 100.0 302.0 6.8 43.0 11.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1165.0 1460.9 58.0
15.9%
117.0
32.1%
83.6
52.0%

2011-01-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Ljus sirap 18.0 58.1 0.0 14.3 0.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 52.0 198.0 6.8 32.0 3.6
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 12.0 81.6 0.0 0.7 9.1
Linfrön torkade 15.0 66.0 3.7 0.0 4.6
Valfritt 500.0 500.0 0.0 0.0 0.0
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Rökt skinka gris 3% fett 12.0 13.9 2.7 0.0 0.4
Rökt skinka gris 3% fett 18.0 20.9 4.0 0.0 0.5
Brieost vitmögelost 34% fett 22.0 83.2 3.7 0.5 7.5
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Kaffe bryggt 400.0 8.0 0.4 1.6 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 230.0 109.2 7.8 11.5 3.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1780.0 1506.9 59.0
24.0%
96.8
39.4%
39.6
36.6%

2011-01-24

Invägning
Vikt88.4kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 30.0 14.2 1.0 1.5 0.4
Kelda Svampsoppa 350.0 245.0 5.2 17.5 17.5
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 50.0 144.0 5.2 27.0 1.0
Ljus sirap 20.0 64.6 0.0 15.9 0.0
Linfrön torkade 10.0 44.0 2.4 0.0 3.1
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 78.0 297.0 10.2 48.0 5.4
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Rökt skinka gris 3% fett 37.0 42.9 8.2 0.0 1.1
Valfritt 198.0 198.0 0.0 0.0 0.0
Brieost vitmögelost 34% fett 73.0 275.9 12.4 1.5 24.8
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1216.0 1584.6 51.6
15.0%
122.8
35.8%
74.5
49.2%

2011-01-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 78.0 297.0 10.2 48.0 5.4
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Gurka 100.0 14.0 0.8 2.2 0.0
Brieost vitmögelost 34% fett 55.0 207.9 9.4 1.2 18.7
Tomat 70.0 15.4 0.6 2.7 0.1
Perrelli Jordgubb 30.0 103.5 24.0 1.2 0.3
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Rökt skinka gris 3% fett 25.0 29.0 5.5 0.0 0.8
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 120.0 160.8 24.0 0.0 7.2
Ljus sirap 25.0 80.8 0.0 19.9 0.0
Valfritt 80.0 80.0 0.0 0.0 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 50.0 23.8 1.7 2.5 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1393.0 1511.5 132.0
37.2%
97.1
27.4%
55.3
35.4%

2011-01-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 40.0 19.0 1.4 2.0 0.6
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Kelda Mild tomatssoppa 350.0 192.5 5.2 19.2 10.5
Socker 10.0 40.5 0.0 10.0 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 50.0 134.0 4.3 25.2 1.2
Kakaopulver 20-22% fett 5.0 19.7 1.2 0.5 1.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 15.0 102.0 0.0 0.9 11.4
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 120.0 160.8 24.0 0.0 7.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1446.0 1392.8 95.7
27.6%
94.7
27.3%
68.8
45.0%

2011-01-21

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 20.0 136.0 0.0 1.2 15.2
Perrelli Jordgubb 30.0 103.5 24.0 1.2 0.3
Fläskkotlett gris m 2 mm fettkant 130.0 174.2 26.0 0.0 7.8
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 125.0 94.5 15.9 4.5 1.2
Spenat 30.0 5.3 0.6 0.2 0.2
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 30.0 14.2 1.0 1.5 0.4
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Rökt skinka gris 3% fett 30.0 34.8 6.6 0.0 0.9
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Kelda Mild tomatssoppa 350.0 192.5 5.2 19.2 10.5
Smör 80% fett 20.0 144.0 0.0 0.0 16.0
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 60.0 172.8 6.2 32.4 1.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1155.0 1263.8 102.5
32.4%
61.9
19.6%
66.9
48.0%

2011-01-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 250.0 189.0 31.8 9.0 2.5
Brieost vitmögelost 34% fett 62.0 234.4 10.5 1.3 21.1
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 60.0 160.8 5.2 30.2 1.4
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 15.0 102.0 0.0 0.9 11.4
Kelda Mild tomatssoppa 350.0 192.5 5.2 19.2 10.5
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 78.0 297.0 10.2 48.0 5.4
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Rökt skinka gris 6% fett 25.0 34.5 5.2 0.0 1.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1270.0 1449.7 88.5
24.6%
115.3
32.1%
68.6
43.3%

2011-01-19

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 150.0 71.2 5.1 7.5 2.2
Morot 50.0 22.2 0.3 4.4 0.2
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 52.0 198.0 6.8 32.0 3.6
Ägg kokt 130.0 182.0 16.4 0.0 13.3
Kaffe bryggt 400.0 8.0 0.4 1.6 0.0
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt 100.0 75.6 12.7 3.6 1.0
Rökt skinka gris 3% fett 25.0 29.0 5.5 0.0 0.8
Brieost vitmögelost 34% fett 38.0 143.6 6.5 0.8 12.9
Keso färskost 4% fett 70.0 65.1 8.4 1.5 2.8
Smör 80% fett 10.0 72.0 0.0 0.0 8.0
Valfritt 700.0 700.0 0.0 0.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1725.0 1566.7 62.1
28.9%
51.4
23.9%
44.8
47.2%
Nyare inlägg »