Processar

2012-11-07

« Till jossys viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Leverpastej bredbar ca 24% fett 20.0 57.0 2.4 1.4 4.7
Digestivekex 10.0 47.6 0.6 6.6 2.0
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 200.0 267.2 54.8 0.0 5.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Gurka inlagd 25.0 15.0 0.2 2.9 0.2
Plommon 125.0 59.0 0.6 12.8 0.1
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Vindruvor 50.0 37.6 0.4 7.8 0.3
Lax sida kallrökt 100.0 210.0 22.6 0.0 13.4
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Dressing vinägrett 65% fett 25.0 147.0 0.2 0.6 16.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
686.0 1056.4 91.9
35.1%
50.0
19.1%
53.0
45.9%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer