Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 300.0 | 855.0 | 24.3 | 153.6 | 12.3 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 |
Potatismos hemlagat | 250.0 | 217.8 | 5.5 | 34.8 | 5.5 |
Varmkorv ca 22% fett | 200.0 | 548.0 | 24.2 | 17.0 | 43.0 |
Strömming panerad stekt | 170.0 | 350.2 | 27.9 | 5.8 | 23.8 |
Broccoli | 140.0 | 49.0 | 4.9 | 4.3 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1115.0 | 2223.0 | 94.1 17.3% |
247.2 45.5% |
88.8 37.1% |
Vikt | 78.2kg |
Midja | 94.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gröna ärter kokta | 100.0 | 80.0 | 6.0 | 9.8 | 0.4 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 |
Strömming panerad stekt | 100.0 | 206.0 | 16.4 | 3.4 | 14.0 |
Currysås m Lätt Crème Fraiche | 105.0 | 61.5 | 3.2 | 5.1 | 3.3 |
Potatismos hemlagat | 350.0 | 304.8 | 7.7 | 48.6 | 7.7 |
Vitlingfilé panerad stekt | 125.0 | 181.0 | 21.9 | 5.5 | 7.6 |
Kyckling kokt | 100.0 | 167.2 | 31.4 | 0.0 | 4.5 |
Blomkål | 200.0 | 56.0 | 3.2 | 7.8 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1315.0 | 1474.4 | 102.7 28.8% |
157.8 44.3% |
42.2 26.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Basmatiris kokt | 350.0 | 417.9 | 10.8 | 89.2 | 1.0 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 |
Ägg stekt | 40.0 | 84.7 | 5.0 | 0.0 | 7.2 |
Currysås m Lätt Crème Fraiche | 100.0 | 58.6 | 3.0 | 4.9 | 3.1 |
Kyckling kokt | 250.0 | 418.0 | 78.5 | 0.0 | 11.2 |
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 90.0 | 90.0 | 7.5 | 4.2 | 4.6 |
Krossade tomater konserv m lag | 50.0 | 13.0 | 0.4 | 2.3 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1115.0 | 1500.1 | 118.1 32.1% |
178.2 48.5% |
31.5 19.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Strömming panerad stekt | 150.0 | 309.0 | 24.6 | 5.1 | 21.0 |
Potatismos hemlagat | 350.0 | 304.8 | 7.7 | 48.6 | 7.7 |
korv stroganoff | 221.0 | 382.3 | 13.3 | 8.8 | 30.9 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 |
Surströmming | 100.0 | 138.0 | 13.8 | 0.0 | 9.3 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1127.0 | 1652.6 | 80.9 20.1% |
133.7 33.1% |
83.2 46.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 300.0 | 300.0 | 24.9 | 14.1 | 15.3 |
Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
Pasta berik kokt m salt | 350.0 | 458.5 | 17.2 | 87.8 | 2.8 |
Köttbullar stekta hemlagade | 190.0 | 336.3 | 30.0 | 11.0 | 19.0 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1045.0 | 1494.3 | 86.8 23.8% |
182.2 50.0% |
42.1 26.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 |
Pasta berik kokt m salt | 350.0 | 458.5 | 17.2 | 87.8 | 2.8 |
Biff m grönsaker o sås nötkött kinesisk rätt | 240.0 | 280.3 | 17.0 | 13.2 | 17.3 |
Basmatiris kokt | 170.0 | 203.0 | 5.3 | 43.4 | 0.5 |
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 300.0 | 300.0 | 24.9 | 14.1 | 15.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1115.0 | 1444.8 | 71.7 20.4% |
190.2 54.0% |
39.7 25.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pasta berik kokt m salt | 200.0 | 262.0 | 9.8 | 50.2 | 1.6 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 |
Lammrygg lammhals kokt | 100.0 | 212.0 | 21.1 | 0.0 | 14.3 |
Lammkotlett stekt | 100.0 | 238.0 | 24.0 | 0.0 | 15.9 |
Krossade tomater konserv m lag | 100.0 | 26.0 | 0.8 | 4.6 | 0.2 |
Dumpling | 500.0 | 620.0 | 55.0 | 50.0 | 10.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1055.0 | 1561.0 | 118.0 32.9% |
136.5 38.1% |
45.8 29.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 55.0 | 203.0 | 7.3 | 31.7 | 3.8 |
Krossade tomater konserv m lag | 50.0 | 13.0 | 0.4 | 2.3 | 0.1 |
Dumpling | 700.0 | 868.0 | 77.0 | 70.0 | 14.0 |
Lammrygg lammhals kokt | 150.0 | 318.0 | 31.6 | 0.0 | 21.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1105.0 | 1598.5 | 123.7 34.6% |
141.6 39.6% |
40.5 25.7% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |