Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 25.0 | 66.5 | 2.0 | 11.9 | 0.9 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 200.0 | 87.0 | 1.2 | 19.6 | 0.2 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 10.0 | 13.0 | 2.2 | 0.0 | 0.4 |
Lök gul röd | 10.0 | 3.2 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
Tomat | 20.0 | 4.4 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ost hårdost 38% fett | 10.0 | 42.0 | 2.0 | 0.1 | 3.8 |
Salladskål | 10.0 | 2.0 | 0.1 | 0.3 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
335.0 | 288.1 | 14.1 19.9% |
33.3 46.9% |
10.4 33.2% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Golf, med golfbil | 60.0 | 307 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 25.0 | 67.0 | 2.2 | 12.6 | 0.6 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 10.0 | 13.0 | 2.2 | 0.0 | 0.4 |
Ost hårdost 38% fett | 10.0 | 42.0 | 2.0 | 0.1 | 3.8 |
Äpple m skal | 100.0 | 55.2 | 0.2 | 12.4 | 0.1 |
Tomat | 20.0 | 4.4 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Salladskål | 10.0 | 2.0 | 0.1 | 0.3 | 0.0 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 200.0 | 87.0 | 1.2 | 19.6 | 0.2 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Köttfärssås o spaghetti | 350.0 | 395.8 | 22.8 | 55.0 | 8.0 |
Lök gul röd | 10.0 | 3.2 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
855.0 | 770.6 | 37.7 20.2% |
107.5 57.5% |
18.4 22.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 38% fett | 10.0 | 42.0 | 2.0 | 0.1 | 3.8 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 25.0 | 66.5 | 2.0 | 11.9 | 0.9 |
Äpple m skal | 75.0 | 41.4 | 0.2 | 9.3 | 0.1 |
Tomat | 20.0 | 4.4 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 200.0 | 87.0 | 1.2 | 19.6 | 0.2 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
lättyoughurt frukt | 140.0 | 103.6 | 4.2 | 19.6 | 0.0 |
Salladskål | 10.0 | 2.0 | 0.1 | 0.3 | 0.0 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 10.0 | 13.0 | 2.2 | 0.0 | 0.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Lök gul röd | 10.0 | 3.2 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
620.0 | 464.1 | 18.9 17.0% |
68.3 61.3% |
10.7 21.8% |
Vikt | 87.0kg |
Midja | 102.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Golf, med golfbil | 180.0 | 922 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 200.0 | 87.0 | 1.2 | 19.6 | 0.2 |
Jasminris kokt | 180.0 | 209.0 | 4.3 | 46.3 | 0.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Salladskål | 10.0 | 2.0 | 0.1 | 0.3 | 0.0 |
Morotsjuice | 100.0 | 34.0 | 0.7 | 6.3 | 0.4 |
Tomat | 20.0 | 4.4 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Rödvin 12 vol. % | 600.0 | 432.0 | 0.0 | 4.8 | 0.0 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 10.0 | 13.0 | 2.2 | 0.0 | 0.4 |
Ost hårdost 38% fett | 10.0 | 42.0 | 2.0 | 0.1 | 3.8 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 600.0 | 282.0 | 3.6 | 19.2 | 0.0 |
Lök gul röd | 10.0 | 3.2 | 0.1 | 0.6 | 0.0 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 100.0 | 204.0 | 18.1 | 0.0 | 14.8 |
Vitt bröd ospec 3,5% fibrer | 25.0 | 66.5 | 2.0 | 11.9 | 0.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1985.0 | 1480.1 | 41.2 19.0% |
116.0 53.5% |
26.2 27.4% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |