Processar

liseks viktdagbok

« Till liseks profil

2012-03-13

Invägning
Vikt62.7kg
Midja83.0cm
Stuss93.0cm

2012-01-18

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer 50.0 137.0 5.7 23.6 1.7
Digestivekex 50.0 238.0 3.2 33.0 9.9
Ost hårdost 31% fett 30.0 116.0 7.8 0.4 9.4
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 75.0 261.8 8.3 47.1 1.5
Fisksås pulver tillagad m mjölk vatten smör typ Skagen Smögen 70.0 78.0 1.9 5.5 5.3
Potatismos 225.0 177.1 5.0 30.4 3.4
Torskfilé kokt 125.0 108.0 24.2 0.0 1.0
Rostbiff nöt ugnsstekt 40.0 54.8 9.8 0.0 1.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
665.0 1170.7 65.9
23.3%
140.0
49.5%
33.9
27.2%

2012-01-17

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Gå/jogga 30.0 199
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 50.0 174.5 5.6 31.4 1.0
Rostbiff nöt ugnsstekt 75.0 102.8 18.4 0.0 3.2
Valnötter 40.0 267.6 5.7 5.2 24.8
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Flygande Jakob Kyckling bacon jordnötter banan 150.0 327.6 22.2 8.0 23.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
415.0 965.5 63.9
26.9%
46.7
19.7%
56.0
53.5%

2012-01-16

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Skumbilar Ahlgrens bilar 100.0 369.0 6.9 83.7 0.1
Tonfisk i olja konserv avrunnen 100.0 215.0 29.0 0.0 11.0
Lammfärs 12% fett 150.0 271.5 27.4 0.0 18.2
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 50.0 174.5 5.6 31.4 1.0
Rökt skinka gris 6% fett 50.0 69.0 10.5 0.0 3.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman 24.0 85.0 2.4 15.5 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
474.0 1184.0 81.8
28.3%
130.6
45.1%
33.9
26.6%

2011-12-02

Invägning
Vikt63.5kg
Midja87.0cm
Stuss91.0cm

2011-11-22

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 20.0 70.0 2.0 12.9 0.4
Kaviar rökt 10.0 39.0 1.2 1.3 3.3
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 20.0 70.0 2.0 12.9 0.4
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer 50.0 144.0 5.2 27.0 1.0
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik 150.0 63.8 5.7 8.2 0.8
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Makrill opanerad stekt 100.0 243.0 22.0 0.0 16.6
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Potatis kokt 100.0 77.7 1.8 16.4 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
615.0 925.5 62.3
27.7%
81.0
36.0%
35.9
36.2%

2011-11-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Fruktyoghurt 2,5% fett 200.0 195.0 6.6 30.0 5.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 20.0 70.0 2.0 12.9 0.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 20.0 70.0 2.0 12.9 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
290.0 405.0 16.9
17.3%
55.8
57.3%
10.9
25.4%

2011-11-15

Invägning
Vikt64.4kg
Midja91.0cm
Stuss96.0cm

2011-11-11 usch bara massa godis, nya tag imorgon

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Torskfilé panerad stekt hemlagad 125.0 179.0 22.0 5.6 7.5
Ost hårdost 17% fett 50.0 140.0 15.0 0.6 8.6
Skumgodis 400.0 1340.0 8.0 321.6 0.0
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 20.0 70.0 2.0 12.9 0.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
595.0 1729.0 47.0
11.1%
340.7
80.1%
16.5
8.8%

2011-11-09

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 60.0 531
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Russin 100.0 317.8 3.1 69.3 0.4
Keso färskost 4% fett 200.0 186.0 24.0 4.2 8.0
Valnötter 70.0 468.3 10.0 9.1 43.4
Ost hårdost 17% fett 50.0 140.0 15.0 0.6 8.6
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa delikatess 40.0 140.0 4.0 25.8 0.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Lax kokt 100.0 240.0 24.4 0.0 15.9
Minimjölk < 0,1% fett berik 200.0 71.0 7.0 10.0 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
810.0 1633.1 93.8
23.5%
119.0
29.8%
82.4
46.8%
« Äldre inlägg