2015-02-17

« Till luneras viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Huvudsallat 20.0 3.0 0.3 0.2 0.0
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer 29.0 85.0 2.1 16.4 0.9
Kvarg färskost 10% fett Kesella 200.0 304.0 25.4 5.8 20.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Majskorn konserv u lag 100.0 103.0 2.9 20.2 0.6
Tomatsås 70.0 44.0 0.9 2.6 3.1
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 50.0 134.0 4.3 25.2 1.2
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Champinjoner stekta 50.0 36.0 1.6 2.8 1.8
Maränger m choklad 20.0 77.8 0.6 18.2 0.1
Avorio ris 60.0 215.0 4.0 46.9 0.8
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Rågbröd potatis ca 5% fibrer 100.0 258.0 5.7 52.4 1.4
Crab sticks Ullmo 100.0 124.0 6.1 18.8 2.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
984.0 1531.8 54.5
14.6%
227.5
61.0%
40.1
24.4%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer