Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Fetaost 16% fett | 50.0 | 107.0 | 8.5 | 0.4 | 8.0 |
Tomat | 25.0 | 5.5 | 0.2 | 1.0 | 0.0 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Paprika gul | 15.0 | 4.5 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Torskfilé kokt | 50.0 | 43.2 | 9.7 | 0.0 | 0.4 |
Sesamfrön torkade u skal | 10.0 | 62.0 | 2.6 | 0.4 | 5.5 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Kyckling kokt | 50.0 | 83.6 | 15.7 | 0.0 | 2.2 |
Mango | 60.0 | 41.3 | 0.3 | 9.0 | 0.2 |
Gurka | 25.0 | 3.5 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Äpple m skal | 60.0 | 33.1 | 0.1 | 7.4 | 0.1 |
Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Varmkorv 15% fett | 25.0 | 56.8 | 2.0 | 3.2 | 4.0 |
Dadlar torkade | 20.0 | 60.0 | 0.4 | 13.6 | 0.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Krossade tomater konserv m lag | 50.0 | 13.0 | 0.4 | 2.3 | 0.1 |
Pumpafrön squashfrön torkade | 10.0 | 56.7 | 2.4 | 1.2 | 4.6 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
855.0 | 1166.6 | 59.8 21.1% |
113.1 39.9% |
48.6 38.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Chorizo korv stekt | 10.0 | 28.6 | 1.4 | 0.4 | 2.4 |
Kyckling kokt | 125.0 | 209.0 | 39.2 | 0.0 | 5.6 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Kycklingsoppa klar | 250.0 | 100.0 | 14.5 | 4.5 | 2.0 |
Risotto m råris vegetarisk m cashewnötter | 325.0 | 528.1 | 14.3 | 66.6 | 20.2 |
Kyckling kokt | 12.0 | 20.1 | 3.8 | 0.0 | 0.5 |
Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1377.0 | 1318.3 | 88.2 27.8% |
142.2 44.8% |
38.3 27.4% |
Vikt | 83.5kg |
Midja | 93.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Saft röd drickf | 200.0 | 98.0 | 0.0 | 24.2 | 0.0 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Saft röd drickf | 200.0 | 98.0 | 0.0 | 24.2 | 0.0 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 |
Kyckling kokt | 125.0 | 209.0 | 39.2 | 0.0 | 5.6 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Majskorn konserv u lag | 100.0 | 103.0 | 2.9 | 20.2 | 0.6 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 175.0 | 211.0 | 3.8 | 40.4 | 2.8 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1425.0 | 1581.0 | 67.1 17.5% |
223.4 58.4% |
40.5 24.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Frukostflingor berik Corn flakes majs | 30.0 | 114.0 | 2.4 | 24.8 | 0.3 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
230.0 | 209.0 | 9.2 17.9% |
34.8 67.6% |
3.3 14.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 50.0 | 294 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Havregrynsgröt | 200.0 | 136.0 | 4.8 | 21.2 | 2.6 |
Yoghurt 5% fett Yoggi Yunior | 175.0 | 222.1 | 9.6 | 25.6 | 8.9 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Skumgodis | 10.0 | 33.5 | 0.2 | 8.0 | 0.0 |
Köttfärs blandfärs (70% nöt 30% gris) | 50.0 | 102.5 | 9.2 | 0.0 | 7.4 |
Kokosflingor torkade | 10.0 | 64.3 | 0.6 | 0.3 | 6.3 |
Kyckling kokt | 125.0 | 209.0 | 39.2 | 0.0 | 5.6 |
Mörk choklad <70% kakao | 20.0 | 107.4 | 1.3 | 12.6 | 5.8 |
Basmatiris kokt | 100.0 | 119.4 | 3.1 | 25.5 | 0.3 |
Ananas | 10.0 | 5.5 | 0.0 | 1.2 | 0.0 |
Frukostflingor berik Corn flakes majs | 30.0 | 114.0 | 2.4 | 24.8 | 0.3 |
Dressing vinägrett 65% fett | 25.0 | 147.0 | 0.2 | 0.6 | 16.3 |
Vitt bröd glutenfritt ca 3% fibrer | 100.0 | 299.0 | 2.7 | 55.6 | 6.4 |
Bulgur kokt | 140.0 | 189.0 | 6.6 | 36.5 | 0.7 |
Passionsfrukt | 25.0 | 19.0 | 0.6 | 1.8 | 0.2 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 100.0 | 18.0 | 0.9 | 2.7 | 0.1 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1370.0 | 2004.7 | 93.3 19.1% |
252.6 51.7% |
63.1 29.3% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gymnastik | 60.0 | 353 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rabarberpaj | 150.0 | 352.0 | 3.8 | 44.4 | 17.2 |
Rökt skinka gris 3% fett | 100.0 | 116.0 | 22.1 | 0.0 | 3.0 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Isbergssallat | 40.0 | 6.0 | 0.3 | 0.8 | 0.0 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Wrap vetetortilla m kycklingfajitas gräddfil sallad | 350.0 | 476.0 | 20.0 | 38.8 | 24.8 |
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 50.0 | 137.0 | 5.7 | 23.6 | 1.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
935.0 | 1359.0 | 62.0 18.7% |
146.9 44.3% |
54.1 37.0% |
Vikt | 82.0kg |
Midja | 89.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Jordnötssmör | 20.0 | 123.0 | 4.5 | 2.9 | 10.2 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 100.0 | 206.0 | 19.1 | 0.0 | 14.5 |
Lättyoghurt naturell 0,5% fett berik | 200.0 | 85.0 | 7.6 | 11.0 | 1.0 |
Mörk choklad, >70 % kakao | 20.0 | 114.4 | 1.9 | 10.1 | 7.4 |
Majskorn konserv u lag | 100.0 | 103.0 | 2.9 | 20.2 | 0.6 |
Ärtsoppa vegetarisk | 300.0 | 341.1 | 23.1 | 52.8 | 1.2 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Ljus sirap | 10.0 | 32.3 | 0.0 | 8.0 | 0.0 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 20.0 | 52.0 | 1.5 | 10.3 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1090.0 | 1524.7 | 70.4 19.1% |
210.9 57.3% |
38.2 23.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gymnastik | 60.0 | 353 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Äppeljuice konserv drickf | 200.0 | 96.0 | 0.0 | 22.8 | 0.2 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Apelsin | 25.0 | 13.0 | 0.2 | 2.7 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Sill | 50.0 | 115.5 | 8.2 | 0.0 | 9.2 |
Chokladkaka | 50.0 | 182.0 | 3.0 | 20.9 | 9.4 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Äggröra m mjöl | 25.0 | 32.4 | 2.0 | 1.3 | 2.2 |
Pannkaka tunn m lättmjölk stekt | 100.0 | 184.0 | 7.2 | 21.1 | 7.6 |
Lättkaviar Kalles | 10.0 | 27.0 | 0.9 | 2.3 | 1.6 |
Räksallad majonnäs vispgrädde sparris ärter champinjoner | 30.0 | 47.6 | 2.4 | 0.8 | 3.8 |
Huvudsallat | 20.0 | 3.0 | 0.3 | 0.2 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
670.0 | 1170.5 | 37.1 12.9% |
148.3 51.5% |
45.2 35.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gymnastik | 50.0 | 294 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök | 150.0 | 461.0 | 5.2 | 48.9 | 26.2 |
Frukt torkad | 100.0 | 266.0 | 3.3 | 56.8 | 0.5 |
Biff ryggbiff nöt | 70.0 | 86.1 | 15.3 | 0.0 | 2.7 |
Rökt skinka gris 3% fett | 30.0 | 34.8 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 29.0 | 85.0 | 2.1 | 16.4 | 0.9 |
Mörk choklad <70% kakao | 10.0 | 53.7 | 0.6 | 6.3 | 2.9 |
Vitt bröd mjölk typ tekaka hamburgerbröd korvbröd ca 4% fibrer | 100.0 | 285.0 | 8.1 | 51.2 | 4.1 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 29.0 | 85.0 | 2.1 | 16.4 | 0.9 |
Skinka fransyska gris | 10.0 | 10.1 | 2.0 | 0.0 | 0.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik | 5.0 | 34.0 | 0.0 | 0.3 | 3.8 |
Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 60.0 | 193.0 | 4.0 | 27.0 | 7.4 |
Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
998.0 | 1818.7 | 57.5 13.0% |
254.8 57.5% |
57.7 29.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vårrulle värmd restaurang | 10.0 | 31.6 | 0.7 | 1.9 | 2.4 |
Färskost lätt 15% fett Philadelphia | 15.0 | 28.0 | 1.2 | 0.5 | 2.4 |
Sushi blandning 7 bitar | 200.0 | 318.0 | 12.4 | 58.0 | 3.2 |
Friterad fisk | 125.0 | 189.0 | 18.8 | 12.6 | 6.8 |
Kebab special m pommes frites | 100.0 | 173.6 | 9.1 | 13.7 | 8.9 |
Wokgrönsaker m nudlar | 30.0 | 24.3 | 0.5 | 2.4 | 1.2 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 50.0 | 134.0 | 4.3 | 25.2 | 1.2 |
Pommes frites friterad potatis ca 17% fett gatukök | 150.0 | 461.0 | 5.2 | 48.9 | 26.2 |
Tortilla chips | 100.0 | 504.0 | 6.7 | 57.1 | 26.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
780.0 | 1863.5 | 58.9 12.9% |
220.3 48.1% |
78.8 39.0% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |