2016-01-20

« Till luneras viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Smör 80% fett 5.0 36.0 0.0 0.0 4.0
Paprika gul 15.0 4.5 0.2 0.6 0.0
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 40.0 153.0 2.5 28.0 2.6
Fetaost 16% fett 50.0 107.0 8.5 0.4 8.0
Tomat 25.0 5.5 0.2 1.0 0.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Isbergssallat 40.0 6.0 0.3 0.8 0.0
Gurka 50.0 7.0 0.4 1.1 0.0
Torskfilé kokt 50.0 43.2 9.7 0.0 0.4
Sesamfrön torkade u skal 10.0 62.0 2.6 0.4 5.5
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Kyckling kokt 50.0 83.6 15.7 0.0 2.2
Mango 60.0 41.3 0.3 9.0 0.2
Gurka 25.0 3.5 0.2 0.6 0.0
Krossade tomater konserv m lag 50.0 13.0 0.4 2.3 0.1
Pumpafrön squashfrön torkade 10.0 56.7 2.4 1.2 4.6
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 25.0 86.0 2.4 15.8 0.6
Varmkorv 15% fett 25.0 56.8 2.0 3.2 4.0
Dadlar torkade 20.0 60.0 0.4 13.6 0.1
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Äpple m skal 60.0 33.1 0.1 7.4 0.1
Solrosfrön torkade 10.0 59.4 2.3 1.3 5.0
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 25.0 86.0 2.4 15.8 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
855.0 1166.6 59.8
21.1%
113.1
39.9%
48.6
38.9%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer