Processar

magyxs viktdagbok

« Till magyxs profil

2013-03-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Leverpastej bredbar ca 10% fett 60.0 109.8 7.2 8.1 5.4
Äpple m skal 60.0 33.1 0.1 7.4 0.1
Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer 60.0 173.4 0.4 32.8 3.7
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 40.0 19.0 1.4 2.0 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
220.0 335.3 9.1
11.1%
50.3
61.6%
9.8
27.2%

2013-02-17

Invägning
Vikt50.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Potatis kokt stekt 100.0 125.3 1.6 21.1 3.5
Avokado 500.0 836.5 10.0 22.0 76.5
Chokladdryck mellanmjölk 250.0 182.5 8.8 26.2 4.2
Cola light 700.0 7.0 0.7 0.7 0.0
Salladskål 100.0 20.0 1.4 2.6 0.2
Bruna bönor kokta 320.0 468.5 27.2 74.2 1.9
Alpro soja 20.0 37.6 0.6 1.0 3.5
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 40.0 62.4 1.2 2.7 5.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
2155.0 1808.8 51.7
11.9%
166.0
38.3%
95.2
49.8%

2013-01-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Chokladdryck mellanmjölk 250.0 182.5 8.8 26.2 4.2
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Fruktyoghurt 2,5% fett 200.0 195.0 6.6 30.0 5.0
Rökt påläggskorv 10% fett ospec 50.0 109.0 9.5 6.4 5.0
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 5.0 34.0 0.0 0.3 3.8
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 60.0 144.0 4.4 27.2 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
690.0 733.5 29.5
16.6%
105.6
59.3%
18.9
24.1%

2013-01-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Risgrynsgröt 500.0 444.5 15.0 60.5 15.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
500.0 444.5 15.0
13.7%
60.5
55.2%
15.0
31.1%

2013-01-10

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Tomat 50.0 11.0 0.4 1.9 0.1
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 15.0 57.1 2.0 9.2 1.0
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Kaffe bryggt 500.0 10.0 0.5 2.0 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
665.0 125.6 6.3
20.8%
18.1
59.7%
2.6
19.5%

2012-11-15

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Läsk m kolsyra 330.0 118.8 0.0 29.4 0.0
Avokado 100.0 167.3 2.0 4.4 15.3
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd 60.0 231.0 6.0 41.5 3.9
Oliver svarta m olja konserv 45.0 159.3 1.0 2.2 16.2
Oliver gröna inlagda 45.0 58.0 0.6 0.7 5.7
Rökt påläggskorv 10% fett ospec 50.0 109.0 9.5 6.4 5.0
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Saft röd konc 100.0 196.0 0.1 48.2 0.0
Bulgur kokt 15.0 20.2 0.7 3.9 0.1
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Tofu sojabönsost 10.0 7.4 0.8 0.0 0.4
Bordsmargarin Bregott 75% fett berik 15.0 102.0 0.0 0.9 11.4
Paprika grön gul röd 30.0 8.0 0.3 1.2 0.0
Banan 105.0 105.0 1.8 22.8 0.0
Kyckling 20.0 23.0 4.3 0.0 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1100.0 1384.0 28.0
8.2%
178.4
52.5%
58.8
39.3%

2012-08-25

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Plommon 250.0 118.0 1.2 25.5 0.2
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 300.0 142.5 10.2 15.0 4.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
550.0 260.5 11.4
18.2%
40.5
64.7%
4.7
17.0%

2012-08-20

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Pasta kokt m salt 120.0 155.4 5.4 31.1 0.5
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 40.0 62.4 1.2 2.7 5.3
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja 250.0 301.5 5.5 57.8 4.0
Karameller syrliga 70.0 276.5 2.1 65.9 0.0
Torsk panerad stekt 125.0 176.0 20.8 5.8 7.6
Lök gul röd 20.0 6.4 0.2 1.2 0.0
Läsk m kolsyra 1200.0 432.0 0.0 106.8 0.0
Plommon 500.0 236.0 2.5 51.0 0.5
Salladskål 50.0 10.0 0.7 1.3 0.1
Kaffe bryggt 500.0 10.0 0.5 2.0 0.0
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker 100.0 156.0 2.9 6.7 13.2
Ägg kokt 60.0 84.0 7.6 0.0 6.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
3035.0 1906.2 49.4
10.6%
332.3
71.3%
37.3
18.1%

2012-08-19

Invägning
Vikt53.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 180.0 85.5 6.1 9.0 2.7
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 25.0 135.0 0.5 0.5 15.0
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 300.0 717.0 21.3 138.3 4.8
Kaffe bryggt 500.0 10.0 0.5 2.0 0.0
Renkött rökt 50.0 55.0 11.0 0.0 1.5
Apelsinmarmelad 40.0 94.0 0.0 22.8 0.0
Mannagrynsgröt 250.0 211.2 10.0 26.0 7.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1345.0 1307.7 49.4
15.5%
198.6
62.3%
31.2
22.2%
« Äldre inlägg