Dag 12
L#
M# ca 2 gram kycklingfile
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklingbröst m skinn stekt | 125.0 | 317.0 | 45.8 | 0.0 | 14.8 |
Kyckling m skinn stekt | 125.0 | 362.0 | 38.2 | 0.0 | 23.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
250.0 | 679.0 | 84.0 49.4% |
0.0 0% |
38.0 50.6% |
Dag 11
L# Tomatsoppa ca 3dl, 1st fullkorsnfralla, 1st skiva ost, 1 st pannkaka, 1msk äppelmos
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pannkaka tunn hemlagad | 225.0 | 448.0 | 16.0 | 52.4 | 18.9 |
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 50.0 | 137.0 | 5.7 | 23.6 | 1.7 |
Äppelmos lättsockrat | 20.0 | 26.0 | 0.0 | 6.2 | 0.0 |
Tomatsoppa konserv tillagad m vatten mjölk | 250.0 | 113.0 | 3.0 | 15.8 | 3.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
545.0 | 724.0 | 24.7 13.9% |
98.0 55.3% |
24.1 30.8% |
Dag 10
L# 100gram kycklingfile,råkost,pizzasallad,cremefrachie m. sweetchili
M# grönsallad,100 gram nötfärs, 2st tortillabröd , tzatziki
6st skivor kokt medvurst
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tzatziki | 40.0 | 25.0 | 0.9 | 1.6 | 1.7 |
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer | 100.0 | 307.0 | 7.9 | 50.6 | 6.8 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Medvurst ca 23% fett kokt | 100.0 | 256.0 | 9.9 | 4.1 | 22.5 |
Tzatziki | 40.0 | 25.0 | 0.9 | 1.6 | 1.7 |
Stekt nötfärs | 100.0 | 163.0 | 22.0 | 0.0 | 8.3 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Läsk m kolsyra | 100.0 | 36.0 | 0.0 | 8.9 | 0.0 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Läsk m kolsyra | 100.0 | 36.0 | 0.0 | 8.9 | 0.0 |
Vitkålssallad pizzasallad | 70.0 | 98.0 | 0.7 | 3.7 | 8.8 |
Vitt bröd tortilla 4,6% fibrer | 100.0 | 307.0 | 7.9 | 50.6 | 6.8 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Läsk m kolsyra | 100.0 | 36.0 | 0.0 | 8.9 | 0.0 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1350.0 | 1465.0 | 54.7 15.3% |
171.8 48.1% |
57.5 36.5% |
Dag 9
L# 1 st cornfile,råkost,2msk tzatziki. 2st knäcke
M# 1 st pannbiff, råkost,pizzasallad ,2 msk tzatziki
Frukt# 2st mandariner,1st äpple
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tzatziki | 40.0 | 25.0 | 0.9 | 1.6 | 1.7 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 100.0 | 353.0 | 9.1 | 64.8 | 2.6 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Vitkålssallad pizzasallad | 70.0 | 98.0 | 0.7 | 3.7 | 8.8 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Pannbiff nötfärs stekt | 125.0 | 223.0 | 23.1 | 9.2 | 10.2 |
Tzatziki | 40.0 | 25.0 | 0.9 | 1.6 | 1.7 |
Vitkålssallad pizzasallad | 70.0 | 98.0 | 0.7 | 3.7 | 8.8 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 100.0 | 353.0 | 9.1 | 64.8 | 2.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
960.0 | 1354.0 | 47.1 14.8% |
186.1 58.6% |
37.1 26.5% |
Dag 8
L# Råkost,1 st kassler,2msk cremefrache m. sweet chili
M# Råkost, 1 dl biffgryta, 2st knäcke
Frukt# 2st mandariner,1 st äpple
Vikt | 76.7kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Biff m grönsaker o sås nötkött kinesisk rätt | 250.0 | 292.0 | 17.8 | 13.8 | 18.0 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 100.0 | 353.0 | 9.1 | 64.8 | 2.6 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Vitkålssallad pizzasallad | 70.0 | 98.0 | 0.7 | 3.7 | 8.8 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 100.0 | 156.0 | 2.9 | 6.7 | 13.2 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Kassler rökt kotlettrad gris stekt el värmd | 100.0 | 111.0 | 21.8 | 0.5 | 2.3 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1035.0 | 1189.0 | 54.9 19.3% |
126.2 44.4% |
45.6 36.4% |
Dag 7
L# 1st rågbröd, 2st skivor ost ,1 st skiva skinka,1/2 msk smör
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd osötat ca 5% fibrer | 100.0 | 239.0 | 7.1 | 46.1 | 1.6 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Rökt skinka gris 6% fett | 100.0 | 138.0 | 21.0 | 0.0 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
215.0 | 432.0 | 32.2 30.6% |
46.3 44.0% |
11.8 25.4% |
Dag 6
L# 8 st crispin light m. skinkost
M# Nötfärsröra m.couscous & vitkål
K# 1 st tunnbröd,potatismos, 1 st stekkorv,sallad
vattenmelon & fetaost
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fetaost 25% fett | 100.0 | 297.0 | 17.5 | 1.8 | 24.7 |
Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 |
Tunnbrödrulle korv tunnbröd potatismos räk- gurksallad | 100.0 | 200.0 | 5.7 | 15.3 | 12.7 |
Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 |
Mjukost smältost 20% fett | 15.0 | 38.0 | 2.5 | 0.0 | 3.1 |
Vattenmelon | 150.0 | 51.0 | 0.9 | 11.2 | 0.0 |
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd | 100.0 | 385.0 | 10.0 | 69.1 | 6.5 |
Stekt nötfärs | 100.0 | 163.0 | 22.0 | 0.0 | 8.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
965.0 | 1326.0 | 61.4 18.7% |
139.8 42.6% |
56.1 38.7% |
Dag 5
L#Nötfärsröra m. couscou & vitkål
M#Samma som lunch
K# Popcorn
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Stekt nötfärs | 100.0 | 163.0 | 22.0 | 0.0 | 8.3 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 200.0 | 87.0 | 1.2 | 19.6 | 0.2 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Popcorn mikro 22% fett | 100.0 | 450.0 | 9.4 | 42.9 | 22.1 |
Couscous tillagad | 165.0 | 178.0 | 6.3 | 36.0 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
635.0 | 900.0 | 39.6 18.7% |
102.4 48.2% |
31.0 33.1% |
Dag 4
L# Råkostsallad,2msk creme fraiche,omelett,1st knäckebröd
M# Nötfärsröra m. bönor-vitkål-rödlök-couscous,1glas apelsinjuice
Frukt:1 st banan,2st äpplen
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 6.0 | 6.0 | 0.1 | 1.3 | 0.0 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 100.0 | 156.0 | 2.9 | 6.7 | 13.2 |
Sötsur sås | 100.0 | 96.0 | 0.2 | 23.3 | 0.0 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 200.0 | 87.0 | 1.2 | 19.6 | 0.2 |
Hårt bröd råg ca 14% fibrer Leksands Knäcke brungräddat | 100.0 | 353.0 | 9.1 | 64.8 | 2.6 |
Fransk omelett vatten | 135.0 | 207.0 | 13.4 | 0.0 | 17.3 |
Stekt nötfärs | 100.0 | 163.0 | 22.0 | 0.0 | 8.3 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Couscous tillagad | 165.0 | 178.0 | 6.3 | 36.0 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1226.0 | 1406.0 | 56.3 16.6% |
186.6 55.1% |
42.2 28.3% |
Dag 3
L# 1 st omelett naturell,morötter,tomater,3 mix bönor,vinigrett
M# 3 dl filmjölk, 2 dl cheerios
K# 2st riskakor, äggröra, 1 glas apelsinjuice
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 40.0 | 146.0 | 4.0 | 26.7 | 1.1 |
Riskakor smaksatta 18% fett | 100.0 | 461.0 | 7.0 | 65.8 | 18.1 |
Filmjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) | 125.0 | 234.0 | 16.6 | 0.0 | 18.8 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 200.0 | 87.0 | 1.2 | 19.6 | 0.2 |
Bondomelett | 336.0 | 357.8 | 30.2 | 26.9 | 13.8 |
Grekisk sallad | 275.0 | 264.0 | 8.8 | 8.8 | 20.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1276.0 | 1669.8 | 74.6 18.2% |
157.4 38.3% |
78.9 43.5% |
Dag 2
L# 2 msk räksallad,1 st polarbröd,1 st yougurt( ca 1dl)
M# 200 gr kycklingfile,1 dl pizzasallad
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 29.0 | 85.0 | 2.1 | 16.4 | 0.9 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Vitkålssallad pizzasallad | 70.0 | 98.0 | 0.7 | 3.7 | 8.8 |
Räkmajonnäs el räksallad gatukök | 40.0 | 183.0 | 2.1 | 1.2 | 19.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
239.0 | 471.0 | 28.0 23.8% |
21.3 18.1% |
30.1 58.1% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |