Dag 21
F# påskskinka,3 st knäcke,apelsinjuice
M# kycklingfile, bulgur, champinjoner.sockerärter
K# 1st yoggi(2% fett) 1st micropopcorn
1st kanelbulle, 1st småkaka
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Popcorn mikro 22% fett | 100.0 | 450.0 | 9.4 | 42.9 | 22.1 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Småkakor ospec. | 10.0 | 49.2 | 0.5 | 6.9 | 2.1 |
Bulgur kokt | 140.0 | 189.0 | 6.6 | 36.5 | 0.7 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Sött vetebröd kanelbullar hembakta | 60.0 | 193.0 | 4.0 | 27.0 | 7.4 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Yoghurt 5% fett Yoggi Yunior | 125.0 | 158.6 | 6.9 | 18.2 | 6.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
760.0 | 1465.8 | 98.0 28.0% |
147.4 42.1% |
46.2 29.9% |
Dag 20
F# påskskinka,3st knäcke,
M#rostbiff,kokt ägg, 2st potatisar, 4st köttbullar,rödbetsallad.kalvsylta,skagenröra,3st prinskorvar
PÅSKMAT...........
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rostbiff nöt | 100.0 | 118.0 | 21.2 | 0.0 | 3.6 |
Hårt bröd vetestärkelse betfiber mjölk 7% fibrer Semper glutenfritt knäckebröd | 100.0 | 346.0 | 6.3 | 71.1 | 2.0 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 |
Skagenröra | 100.0 | 199.0 | 12.0 | 2.4 | 15.7 |
Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 |
Kalvsylta | 100.0 | 100.0 | 12.0 | 0.1 | 5.7 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Rödbetssallad | 100.0 | 72.0 | 1.3 | 10.9 | 2.1 |
Prinskorv stekt | 100.0 | 282.0 | 10.5 | 4.0 | 25.3 |
Köttbullar stekta hemlagade | 100.0 | 177.0 | 15.8 | 5.8 | 10.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1125.0 | 1760.0 | 132.6 30.5% |
123.2 28.4% |
78.7 41.1% |
Dag 19
L# 1st räksmörgås, 1st kokt korv
M# 3 st knäcke med påskskinka
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 |
Sandwich m räkor ägg sallad majonnäs | 190.0 | 559.9 | 13.9 | 41.0 | 37.4 |
Hårt bröd vete socker kanel ca 7% fibrer Wasa kanelknäcke | 30.0 | 119.0 | 3.0 | 20.4 | 2.1 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 |
Korv bröd ketchup senap | 100.0 | 255.0 | 9.8 | 21.6 | 14.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
520.0 | 1193.9 | 70.7 23.9% |
83.2 28.1% |
62.6 48.0% |
Dag 18
F# 3 st knäcke, 4 st skivor ost, gurka
L# 1 st chiken wraps,apelsinjuice
M# 1 st panraihe.6st msk skinkost
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 |
Ost hårdost 10% fett | 15.0 | 34.0 | 4.9 | 0.2 | 1.5 |
Mjukost smältost ca 16% fett | 15.0 | 31.0 | 2.4 | 0.2 | 2.3 |
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 50.0 | 137.0 | 5.7 | 23.6 | 1.7 |
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd | 26.0 | 92.0 | 2.4 | 17.1 | 0.7 |
Mjukost smältost ca 16% fett | 15.0 | 31.0 | 2.4 | 0.2 | 2.3 |
Mjukost smältost ca 16% fett | 15.0 | 31.0 | 2.4 | 0.2 | 2.3 |
Friterad kyckling | 125.0 | 388.0 | 28.1 | 7.2 | 27.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
461.0 | 840.0 | 49.7 24.0% |
69.9 33.7% |
38.6 42.3% |
Dag 17
L#1 st stekt fläskkarre,broccoli,cremefrachie
M#2 st chickenwraps
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Friterad kyckling | 125.0 | 388.0 | 28.1 | 7.2 | 27.4 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 100.0 | 156.0 | 2.9 | 6.7 | 13.2 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Friterad kyckling | 125.0 | 388.0 | 28.1 | 7.2 | 27.4 |
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Fläskkarré gris stekt i skivor | 100.0 | 275.0 | 28.6 | 0.0 | 18.0 |
Vitt bröd mjölk typ mjukt tunnbröd ca 4% fibrer | 25.0 | 70.0 | 2.0 | 13.1 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
815.0 | 1391.0 | 98.1 28.4% |
48.2 14.0% |
87.6 57.6% |
Dag 16
L#omelett,råkost,cremefrachie
M#3 dl mjölk, cherrios,äggröra
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Frukostflingor Loops | 100.0 | 379.0 | 7.7 | 75.5 | 3.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) | 125.0 | 234.0 | 16.6 | 0.0 | 18.8 |
Fransk omelett kaffegrädde | 135.0 | 263.0 | 14.0 | 0.9 | 23.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1125.0 | 1266.0 | 62.7 20.4% |
126.2 41.0% |
52.4 38.6% |
Dag 15
L#omelett,råkost,dressing
M# äggröra,3dl mjölk, 2 dl flingor
Vikt | 77.4kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äggröra u mjöl (Fin äggröra) | 125.0 | 234.0 | 16.6 | 0.0 | 18.8 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Fransk omelett kaffegrädde | 135.0 | 263.0 | 14.0 | 0.9 | 23.0 |
Frukostflingor berik Special K | 40.0 | 154.0 | 5.9 | 30.0 | 0.7 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 200.0 | 95.0 | 6.8 | 10.0 | 3.0 |
Råkost u dressing | 70.0 | 22.0 | 0.7 | 3.9 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
840.0 | 885.0 | 51.5 23.3% |
58.7 26.6% |
48.7 50.1% |
Dag 14
F# 2 st stekta ägg, 3st skivor bacon,2 st glas apelsinjuice
M# 1 st fläskkotlett, 1 dl bulgur , broccoli, 2 msk tzatziki
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Fläskkotlett gris stekt | 100.0 | 246.0 | 25.8 | 0.0 | 15.9 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 |
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Bulgur kokt | 140.0 | 189.0 | 6.6 | 36.5 | 0.7 |
Bacon gris | 100.0 | 345.0 | 13.4 | 0.0 | 32.8 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Apelsinjuice färskpressad | 200.0 | 96.0 | 1.4 | 21.2 | 0.4 |
Tzatziki | 40.0 | 25.0 | 0.9 | 1.6 | 1.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1082.0 | 1283.0 | 69.3 21.9% |
86.7 27.4% |
70.9 50.8% |
Dag 13
F# 3dl mellenmjölk,1dl cheerios, 4st knäckebröd, 5 st skivor ost
M# 2 gram nötfärs,1st tortillabröd,2st tacoskal, grönsallad, 1msk yougurt.1 msk tomatsås
K# 3st majskolvar. 2msk broccoli,4st knäckebröd,1msk skinkost,
3 rutor mjölkchoklad
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tomatsås | 70.0 | 44.0 | 0.9 | 2.6 | 3.1 |
Ost hårdost 17% fett | 15.0 | 42.0 | 4.5 | 0.2 | 2.6 |
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd | 25.0 | 86.0 | 2.4 | 15.8 | 0.6 |
Pitabröd m falafel sallad sesam pepperoni | 325.0 | 486.8 | 16.9 | 56.2 | 18.5 |
Stekt nötfärs | 100.0 | 163.0 | 22.0 | 0.0 | 8.3 |
Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Majskolv kokt | 100.0 | 100.0 | 3.3 | 17.3 | 1.0 |
Mjukost smältost ca 16% fett | 15.0 | 31.0 | 2.4 | 0.2 | 2.3 |
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 40.0 | 146.0 | 4.0 | 26.7 | 1.1 |
Majskolv kokt | 100.0 | 100.0 | 3.3 | 17.3 | 1.0 |
Mjölk 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Majskolv kokt | 100.0 | 100.0 | 3.3 | 17.3 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1290.0 | 1538.8 | 76.6 20.9% |
172.8 47.2% |
51.5 31.9% |
Dag 12
L#
M# ca 2 gram kycklingfile
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kyckling m skinn stekt | 125.0 | 362.0 | 38.2 | 0.0 | 23.2 |
Kycklingbröst m skinn stekt | 125.0 | 317.0 | 45.8 | 0.0 | 14.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
250.0 | 679.0 | 84.0 49.4% |
0.0 0% |
38.0 50.6% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |