Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Pestosås basilika parmesan valnöt | 100.0 | 628.0 | 12.3 | 6.4 | 61.9 |
Champinjoner stekta | 50.0 | 36.0 | 1.6 | 2.8 | 1.8 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 50.0 | 120.0 | 3.7 | 22.7 | 0.7 |
Getost chèvre vitmögelost 25% fett | 100.0 | 345.0 | 20.6 | 1.4 | 29.0 |
Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 15.0 | 41.0 | 0.9 | 0.4 | 4.1 |
Rökt skinka gris stekt | 100.0 | 163.0 | 24.7 | 0.0 | 7.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
750.0 | 1684.9 | 78.9 18.8% |
93.8 22.3% |
109.1 58.9% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gå/jogga | 30.0 | 171 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hasselnötter | 100.0 | 656.0 | 13.0 | 9.4 | 62.6 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 |
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 100.0 | 288.0 | 10.3 | 54.0 | 1.9 |
Riskakor solrosfrön majs 4% fett | 100.0 | 394.0 | 7.9 | 77.4 | 4.4 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 50.0 | 120.0 | 3.7 | 22.7 | 0.7 |
Linser torkade kokta u salt | 100.0 | 105.0 | 7.8 | 15.6 | 0.3 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Pastasås m tomat Findus | 100.0 | 106.0 | 1.9 | 13.1 | 4.4 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Linssoppa | 250.0 | 112.0 | 6.2 | 14.2 | 2.2 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 15.0 | 41.0 | 0.9 | 0.4 | 4.1 |
Riskakor solrosfrön majs 4% fett | 100.0 | 394.0 | 7.9 | 77.4 | 4.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1230.0 | 2658.9 | 83.1 12.9% |
343.4 53.2% |
96.5 33.9% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 54.0kg |
Midja | 57.0cm |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 8 km/h (7,5 min/km) | 60.0 | 457 |
Gå/jogga | 60.0 | 343 |
Handla | 20.0 | 114 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kiwi | 85.0 | 48.0 | 0.8 | 8.7 | 0.3 |
Pannkaka tunn hemlagad | 225.0 | 448.0 | 16.0 | 52.4 | 18.9 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Linssoppa | 250.0 | 112.0 | 6.2 | 14.2 | 2.2 |
Färskost 35% fett Boursin | 15.0 | 51.0 | 0.6 | 0.5 | 5.3 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
Gräddglass ca 15% fett | 75.0 | 167.0 | 2.7 | 14.7 | 10.8 |
Pannkaka tunn hemlagad | 225.0 | 448.0 | 16.0 | 52.4 | 18.9 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Linssoppa | 250.0 | 112.0 | 6.2 | 14.2 | 2.2 |
Choklad o chokladpraliner | 100.0 | 547.0 | 7.4 | 53.7 | 33.7 |
Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 |
Avorio ris | 60.0 | 215.0 | 4.0 | 46.9 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1920.0 | 2737.9 | 82.1 12.2% |
361.6 53.9% |
100.0 33.8% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |