Processar

ninavarmkorvs viktdagbok

« Till ninavarmkorvs profil

2011-07-14

Invägning
Vikt64.0kg
Midja70.0cm
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 12,1 km/h (5 min/km) 20.0 282
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) 35.0 435
Styrketräning, lätt 15.0 51
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättfil 0,5% fett berik 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker 15.0 57.4 0.9 10.5 1.0
Ägg kokt 100.0 140.0 12.6 0.0 10.2
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 150.0 358.5 10.6 69.2 2.4
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 40.0 139.6 4.4 25.1 0.8
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
505.0 773.5 35.5
19.2%
114.8
62.0%
15.4
18.9%

2011-07-13

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Cykla 19-22 km/h 100.0 903
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) 60.0 305
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing 100.0 242.0 12.4 18.9 12.7
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 100.0 239.0 7.1 46.1 1.6
Riskakor smaksatta 18% fett 50.0 230.5 3.5 32.9 9.0
Keso färskost 4% fett 200.0 186.0 24.0 4.2 8.0
Banan 10.0 10.0 0.2 2.2 0.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik 150.0 77.2 5.7 13.2 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
660.0 1054.7 59.2
22.8%
117.5
45.3%
36.4
31.8%

2011-07-12

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) 30.0 372
Cykla 19-22 km/h 55.0 497
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing 100.0 242.0 12.4 18.9 12.7
Rågbröd osötat ca 5% fibrer 100.0 239.0 7.1 46.1 1.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
356.0 650.0 37.9
23.8%
68.4
42.9%
23.4
33.3%

2011-01-20

Invägning
Vikt63.2kg
Midja70.0cm

2011-01-19

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) 10.0 124
Löpning 12,1 km/h (5 min/km) 20.0 282
Styrketräning, lätt 30.0 102
Styrketräning, tungt 30.0 203
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Korv bröd ketchup senap 150.0 382.5 14.7 32.4 21.2
Mjuk kaka sockerkaka mjuk pepparkaka 50.0 195.7 3.2 27.3 8.0
Havregrynsgröt 150.0 102.0 3.6 15.9 2.0
Pasta berik kokt u salt 50.0 64.0 2.0 13.0 0.2
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 50.0 137.5 1.0 2.2 14.0
Ost hårdost 23% fett 30.0 98.0 8.8 0.2 7.0
Rågbröd ca 6% fibrer 75.0 187.5 5.6 34.2 1.9
Bacon gris 50.0 172.5 6.7 0.0 16.4
Kaffe bryggt 150.0 3.0 0.2 0.6 0.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
755.0 1342.7 45.8
13.8%
125.8
37.9%
70.7
48.3%

2010-10-20

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Styrketräning, lätt 40.0 135
Step Maskin 15.0 102
Innebandy 60.0 695
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat 30.0 105.0 3.0 19.0 0.7
Cashewnötter 20.0 118.0 3.1 5.2 9.3
Kyckling höns kokt grillat stekt ospecificerat 50.0 112.8 14.4 0.0 6.2
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Creme Fraiche 28% fett smaksatt 20.0 55.0 0.4 0.9 5.6
Choklad o chokladpraliner 10.0 54.7 0.7 5.4 3.4
Remouladsås 40.0 257.0 0.4 0.9 28.5
Fiskpanetter fiskpinnar stekta 70.0 165.2 9.1 10.1 9.7
Pasta berik 40.0 142.4 4.4 28.7 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
290.0 1064.1 35.7
13.5%
70.4
26.6%
70.0
59.9%

2010-10-19

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) 10.0 124
Löpning 12,1 km/h (5 min/km) 15.0 212
Styrketräning, tungt 60.0 406
Step Maskin 15.0 102
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Falukorv 23% fett 50.0 129.5 5.0 1.8 11.5
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat 30.0 105.0 3.0 19.0 0.7
Pasta 40.0 144.0 5.0 28.8 0.5
Choklad o chokladpraliner 100.0 547.0 7.4 53.7 33.7
Nudelsoppa risnudlar curry sesamolja 100.0 51.6 0.7 10.3 0.7
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 20.0 108.0 0.4 0.4 12.0
Creme Fraiche Blue Cheese 15% fett 20.0 35.2 0.9 1.2 3.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
460.0 1213.3 34.4
11.4%
117.3
38.9%
66.1
49.7%

2010-09-23

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lax stekt 70.0 157.5 16.0 0.0 10.4
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 5.0 27.0 0.1 0.1 3.0
Lättfil 0,5% fett berik 200.0 78.0 7.0 10.0 1.0
Potatis kokt 75.0 58.3 1.4 12.3 0.1
Blodpudding 13% fett stekt 150.0 414.0 17.8 32.6 22.8
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd 9.0 34.6 0.9 6.2 0.6
Rökt skinka gris 3% fett 7.0 8.1 1.5 0.0 0.2
Blåbärssoppa 400.0 160.0 0.8 34.4 0.8
Valnötter 20.0 133.8 2.9 2.6 12.4
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin 200.0 95.0 6.8 10.0 3.0
Frukostflingor berik Special K 40.0 154.0 5.9 30.0 0.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1176.0 1320.3 61.1
18.9%
138.2
42.6%
55.0
38.5%

2010-09-21

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) 10.0 124
Löpning 12,1 km/h (5 min/km) 15.0 212
Styrketräning, lätt 10.0 34
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Bacon gris 20.0 69.0 2.7 0.0 6.6
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer 75.0 201.0 6.4 37.8 1.8
Fläskkött grillat 75.0 193.5 19.5 0.0 12.9
Kaffe bryggt 400.0 8.0 0.4 1.6 0.0
Potatisbullar 180.0 196.0 5.9 31.0 4.3
Valnötter 20.0 133.8 2.9 2.6 12.4
Sockerkaka, saftig 20.0 65.7 1.2 10.8 1.9
Ananas 15.0 8.2 0.1 1.8 0.1
Ost hårdost 23% fett 10.0 32.7 2.9 0.1 2.3
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
815.0 907.9 42.0
18.8%
85.7
38.3%
42.3
42.9%

2010-01-22

Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Ski Machine 30.0 322
Styrketräning, tungt 15.0 102
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ris långkornigt parboiled kokt 40.0 49.3 1.0 10.7 0.2
Rågbröd ca 6% fibrer 50.0 125.0 3.8 22.8 1.2
Chokladkaka 200.0 728.0 12.0 83.6 37.6
Jordnötter rostade saltade 20.0 120.0 5.4 2.1 9.8
Fetaost 16% fett 50.0 107.0 8.5 0.4 8.0
Köttfärs nötfärs 15% fett 50.0 103.0 9.6 0.0 7.2
Mannagrynsgröt 200.0 169.0 8.0 20.8 5.8
Coladryck 200.0 86.0 0.0 21.0 0.0
Russin 10.0 31.8 0.3 6.9 0.0
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 5.0 17.4 0.6 3.1 0.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
825.0 1536.5 49.2
13.0%
171.4
45.2%
69.9
41.8%
« Äldre inlägg