pillangs viktdagbok

« Till pillangs profil

2011-12-28

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 150.0 139.5 18.0 3.2 6.0
Enchilada vetetortilla m köttfärs nachos ost sallad 425.0 722.1 28.5 49.7 43.4
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Fruktyoghurt 2% fett 200.0 186.0 6.6 30.0 4.0
Vispgrädde 40% fett 10.0 37.6 0.2 0.3 4.0
Bondomelett 336.0 357.8 30.2 26.9 13.8
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett 100.0 130.0 22.0 0.1 4.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1323.0 1789.0 118.3
26.8%
110.2
24.9%
94.1
48.3%

2011-05-24

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Yoghurt naturell 3 % fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Turkisk yoghurt 100.0 129.0 4.2 5.1 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Frukostflingor flingblandning Basmüsli 20.0 73.5 1.8 13.5 0.8
Keso färskost 4% fett 200.0 186.0 24.0 4.2 8.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
570.0 578.5 43.1
30.1%
32.4
22.6%
29.9
47.3%

2011-05-09

Invägning
Vikt62.6kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rökt skinka gris 6% fett 1.0 1.4 0.2 0.0 0.1
Kesella hallon 50.0 80.0 3.8 8.5 3.8
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Turkisk yoghurt 150.0 193.5 6.3 7.6 15.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
301.0 414.9 22.9
21.8%
16.1
15.3%
29.1
62.9%

2011-05-06

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grekisk sallad m feta ost 275.0 210.9 8.0 5.5 16.8
Kvarg färskost 10% fett Kesella 100.0 152.0 12.7 2.9 10.0
Matlagningsyoghurt 8% fett 150.0 154.5 4.8 7.0 12.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kyckling 200.0 230.0 43.0 0.0 6.2
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
875.0 957.4 87.4
36.5%
15.4
6.4%
60.3
57.1%

2011-05-05

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 100.0 93.0 12.0 2.1 4.0
Vitkål 70.0 18.0 1.0 2.7 0.1
Köttfärsås blandfärs 70_30 100.0 108.0 8.9 3.6 6.3
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Matlagningsyoghurt 8% fett 100.0 103.0 3.2 4.7 8.0
Köttfärsås blandfärs 70_30 70.0 75.6 6.2 2.5 4.4
Kvarg färskost 10% fett Kesella 50.0 76.0 6.4 1.4 5.0
Jordgubbar 125.0 52.0 0.6 10.4 0.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
790.0 806.1 57.4
28.6%
29.2
14.6%
50.2
56.8%

2011-05-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Kornbröd ca 3% fibrer 50.0 120.0 2.9 21.2 2.1
Dressing majonnäs ca 40% fett 25.0 113.0 0.1 6.0 10.0
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Matlagningsyoghurt 8% fett 200.0 206.0 6.4 9.4 16.0
Potatisbakelse vaniljkräm smörkräm marsipan 10.0 40.5 0.5 5.7 1.7
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Rökt skinka gris 3% fett 30.0 34.8 6.6 0.0 0.9
Köttfärsås blandfärs 70_30 200.0 216.0 17.8 7.2 12.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
865.0 1103.8 67.3
24.4%
55.4
20.1%
67.3
55.4%

2011-05-03

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Keso färskost 4% fett 50.0 46.5 6.0 1.0 2.0
Kyckling 150.0 172.5 32.2 0.0 4.6
Vitkål 70.0 18.0 1.0 2.7 0.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Matlagningsyoghurt 8% fett 100.0 103.0 3.2 4.7 8.0
A-fil 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Dressing majonnäs ca 40% fett 3.0 13.6 0.0 0.7 1.2
Rökt skinka gris 6% fett 16.0 22.1 3.4 0.0 1.0
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja 100.0 47.0 1.8 4.9 1.6
Fläsk sida gris m svål i bit 150.0 402.0 25.8 0.0 33.6
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre 26.0 99.0 3.4 16.0 1.8
Löksås med grädde 30.0 61.7 0.8 2.1 5.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
945.0 1175.4 90.7
31.0%
41.7
14.2%
70.7
54.8%

2011-05-02

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt63.0kg
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Skinka innanlår gris 50.0 50.0 10.4 0.0 0.9
Kvarg färskost 10% fett Kesella 100.0 152.0 12.7 2.9 10.0
Kycklingbröstfilé u skinn 100.0 105.0 23.1 0.0 1.2
Matlagningsyoghurt 8% fett 100.0 103.0 3.2 4.7 8.0
Fläsk sida gris m svål i bit 200.0 536.0 34.4 0.0 44.8
Keso färskost 4% fett 300.0 279.0 36.0 6.3 12.0
Vitkål 70.0 18.0 1.0 2.7 0.1
Löksås med grädde 30.0 61.7 0.8 2.1 5.7
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1000.0 1374.7 127.9
37.0%
18.7
5.4%
87.8
57.6%