Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Keso färskost 4% fett | 150.0 | 139.5 | 18.0 | 3.2 | 6.0 |
Enchilada vetetortilla m köttfärs nachos ost sallad | 425.0 | 722.1 | 28.5 | 49.7 | 43.4 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Fruktyoghurt 2% fett | 200.0 | 186.0 | 6.6 | 30.0 | 4.0 |
Vispgrädde 40% fett | 10.0 | 37.6 | 0.2 | 0.3 | 4.0 |
Bondomelett | 336.0 | 357.8 | 30.2 | 26.9 | 13.8 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Rimmad skinka el julskinka gris kokt 4,5% fett | 100.0 | 130.0 | 22.0 | 0.1 | 4.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1323.0 | 1789.0 | 118.3 26.8% |
110.2 24.9% |
94.1 48.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Yoghurt naturell 3 % fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Turkisk yoghurt | 100.0 | 129.0 | 4.2 | 5.1 | 10.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Frukostflingor flingblandning Basmüsli | 20.0 | 73.5 | 1.8 | 13.5 | 0.8 |
Keso färskost 4% fett | 200.0 | 186.0 | 24.0 | 4.2 | 8.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
570.0 | 578.5 | 43.1 30.1% |
32.4 22.6% |
29.9 47.3% |
Vikt | 62.6kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Rökt skinka gris 6% fett | 1.0 | 1.4 | 0.2 | 0.0 | 0.1 |
Kesella hallon | 50.0 | 80.0 | 3.8 | 8.5 | 3.8 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Turkisk yoghurt | 150.0 | 193.5 | 6.3 | 7.6 | 15.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
301.0 | 414.9 | 22.9 21.8% |
16.1 15.3% |
29.1 62.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grekisk sallad m feta ost | 275.0 | 210.9 | 8.0 | 5.5 | 16.8 |
Kvarg färskost 10% fett Kesella | 100.0 | 152.0 | 12.7 | 2.9 | 10.0 |
Matlagningsyoghurt 8% fett | 150.0 | 154.5 | 4.8 | 7.0 | 12.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Kyckling | 200.0 | 230.0 | 43.0 | 0.0 | 6.2 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
875.0 | 957.4 | 87.4 36.5% |
15.4 6.4% |
60.3 57.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Vitkål | 70.0 | 18.0 | 1.0 | 2.7 | 0.1 |
Köttfärsås blandfärs 70_30 | 100.0 | 108.0 | 8.9 | 3.6 | 6.3 |
Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Matlagningsyoghurt 8% fett | 100.0 | 103.0 | 3.2 | 4.7 | 8.0 |
Köttfärsås blandfärs 70_30 | 70.0 | 75.6 | 6.2 | 2.5 | 4.4 |
Kvarg färskost 10% fett Kesella | 50.0 | 76.0 | 6.4 | 1.4 | 5.0 |
Jordgubbar | 125.0 | 52.0 | 0.6 | 10.4 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
790.0 | 806.1 | 57.4 28.6% |
29.2 14.6% |
50.2 56.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Kornbröd ca 3% fibrer | 50.0 | 120.0 | 2.9 | 21.2 | 2.1 |
Dressing majonnäs ca 40% fett | 25.0 | 113.0 | 0.1 | 6.0 | 10.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 100.0 | 47.0 | 1.8 | 4.9 | 1.6 |
Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
Matlagningsyoghurt 8% fett | 200.0 | 206.0 | 6.4 | 9.4 | 16.0 |
Potatisbakelse vaniljkräm smörkräm marsipan | 10.0 | 40.5 | 0.5 | 5.7 | 1.7 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Rökt skinka gris 3% fett | 30.0 | 34.8 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
Köttfärsås blandfärs 70_30 | 200.0 | 216.0 | 17.8 | 7.2 | 12.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
865.0 | 1103.8 | 67.3 24.4% |
55.4 20.1% |
67.3 55.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
Kyckling | 150.0 | 172.5 | 32.2 | 0.0 | 4.6 |
Vitkål | 70.0 | 18.0 | 1.0 | 2.7 | 0.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Matlagningsyoghurt 8% fett | 100.0 | 103.0 | 3.2 | 4.7 | 8.0 |
A-fil 3% fett | 200.0 | 120.0 | 6.8 | 9.6 | 6.0 |
Dressing majonnäs ca 40% fett | 3.0 | 13.6 | 0.0 | 0.7 | 1.2 |
Rökt skinka gris 6% fett | 16.0 | 22.1 | 3.4 | 0.0 | 1.0 |
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 100.0 | 47.0 | 1.8 | 4.9 | 1.6 |
Fläsk sida gris m svål i bit | 150.0 | 402.0 | 25.8 | 0.0 | 33.6 |
Hårt bröd havre vete råg mjölk 8% fibrer Wasa havre | 26.0 | 99.0 | 3.4 | 16.0 | 1.8 |
Löksås med grädde | 30.0 | 61.7 | 0.8 | 2.1 | 5.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
945.0 | 1175.4 | 90.7 31.0% |
41.7 14.2% |
70.7 54.8% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 63.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Skinka innanlår gris | 50.0 | 50.0 | 10.4 | 0.0 | 0.9 |
Kvarg färskost 10% fett Kesella | 100.0 | 152.0 | 12.7 | 2.9 | 10.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Matlagningsyoghurt 8% fett | 100.0 | 103.0 | 3.2 | 4.7 | 8.0 |
Fläsk sida gris m svål i bit | 200.0 | 536.0 | 34.4 | 0.0 | 44.8 |
Keso färskost 4% fett | 300.0 | 279.0 | 36.0 | 6.3 | 12.0 |
Vitkål | 70.0 | 18.0 | 1.0 | 2.7 | 0.1 |
Löksås med grädde | 30.0 | 61.7 | 0.8 | 2.1 | 5.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1000.0 | 1374.7 | 127.9 37.0% |
18.7 5.4% |
87.8 57.6% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |