Nu har jag nått mitt mål i etapp 1, nu är det semester och resa som står framför, och då tänker jag äta och dricka det jag vill, men ändå ha tanken på att det inte får bli förmycket.
När jag väl kommer hem och semestern är slut så är nästa mål 95kg....
Vikt | 97.9kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 414 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Leverpastej bredbar ca 10% fett | 20.0 | 36.6 | 2.4 | 2.7 | 1.8 |
Ost hårdost 17% fett | 15.0 | 42.0 | 4.5 | 0.2 | 2.6 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 150.0 | 384.0 | 12.9 | 75.3 | 2.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
195.0 | 498.6 | 19.8 16.2% |
78.6 64.3% |
10.5 19.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 414 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Leverpastej bredbar ca 10% fett | 20.0 | 36.6 | 2.4 | 2.7 | 1.8 |
Glasstrut ca 15% fett | 100.0 | 271.0 | 4.0 | 29.2 | 12.7 |
Coladryck | 500.0 | 215.0 | 0.0 | 52.5 | 0.0 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
Pizza Marinara skaldjur restaurang | 350.0 | 900.9 | 45.2 | 77.7 | 44.4 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 150.0 | 384.0 | 12.9 | 75.3 | 2.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1130.0 | 1843.5 | 64.5 14.3% |
237.8 52.9% |
65.0 32.8% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 414 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Musslor konserv m lag | 30.0 | 15.3 | 2.4 | 0.9 | 0.2 |
Dressing ca 25% fett | 25.0 | 66.0 | 0.1 | 2.4 | 6.3 |
Skinka ytterlår gris | 40.0 | 49.2 | 7.9 | 0.0 | 2.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Tonfisksallad u dressing | 600.0 | 388.2 | 43.2 | 43.2 | 2.4 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 20.0 | 72.0 | 0.0 | 0.8 | 8.0 |
Leverpastej bredbar ca 10% fett | 10.0 | 18.3 | 1.2 | 1.4 | 0.9 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 100.0 | 256.0 | 8.6 | 50.2 | 1.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
875.0 | 935.0 | 69.7 30.5% |
98.9 43.3% |
26.3 26.1% |
nu tar jag slutspurten för att nå mitt mål före resan på lördag
InvägningVikt | 99.0kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 120.0 | 828 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Päron | 138.0 | 74.0 | 0.6 | 15.0 | 0.1 |
Biff ryggbiff nöt | 200.0 | 246.0 | 43.6 | 0.0 | 7.8 |
Dressing ca 25% fett | 25.0 | 66.0 | 0.1 | 2.4 | 6.3 |
Råkost u dressing | 100.0 | 31.4 | 1.0 | 5.6 | 0.1 |
Modifast Jordgubb | 55.0 | 214.5 | 13.8 | 28.6 | 4.3 |
Apelsin | 100.0 | 52.0 | 0.8 | 10.8 | 0.1 |
Lättglass ca 5% fett | 60.0 | 100.0 | 2.6 | 15.9 | 2.8 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Alpro soja | 50.0 | 94.0 | 1.4 | 2.6 | 8.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
828.0 | 977.9 | 65.6 27.7% |
102.6 43.3% |
30.3 29.0% |
Vikt | 99.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fullkornsskorpor osötade | 13.0 | 50.0 | 1.7 | 8.3 | 0.8 |
Råkost u dressing | 200.0 | 62.8 | 2.0 | 11.2 | 0.2 |
Grillad kyckling m skinn | 250.0 | 488.0 | 61.2 | 0.0 | 27.0 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 52.0 | 178.0 | 5.2 | 32.2 | 1.0 |
Leverpastej bredbar ca 10% fett | 25.0 | 45.8 | 3.0 | 3.4 | 2.2 |
Dressing ca 25% fett | 50.0 | 132.0 | 0.2 | 4.8 | 12.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
590.0 | 956.6 | 73.3 31.5% |
59.9 25.8% |
43.8 42.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 52.0 | 178.0 | 5.2 | 32.2 | 1.0 |
Dressing ca 25% fett | 60.0 | 158.4 | 0.2 | 5.8 | 15.1 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 100.0 | 105.0 | 23.1 | 0.0 | 1.2 |
Modifast Jordgubb | 55.0 | 214.5 | 13.8 | 28.6 | 4.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
277.0 | 691.9 | 42.3 25.3% |
67.0 40.0% |
25.6 34.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 414 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 52.0 | 178.0 | 5.2 | 32.2 | 1.0 |
Modifast Jordgubb | 55.0 | 214.5 | 13.8 | 28.6 | 4.3 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 10.0 | 36.0 | 0.0 | 0.4 | 4.0 |
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 50.0 | 78.0 | 1.4 | 3.4 | 6.6 |
Coladryck | 400.0 | 172.0 | 0.0 | 42.0 | 0.0 |
Apelsin | 125.0 | 65.0 | 1.0 | 13.5 | 0.1 |
Döner kebab | 250.0 | 425.0 | 27.0 | 42.0 | 15.8 |
Kaviar rökt | 10.0 | 39.0 | 1.2 | 1.3 | 3.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
952.0 | 1207.5 | 49.6 17.0% |
163.4 55.8% |
35.1 27.2% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 414 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Champinjoner | 15.0 | 3.9 | 0.4 | 0.4 | 0.0 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 20.0 | 72.0 | 0.0 | 0.8 | 8.0 |
Alfalfagroddar | 20.0 | 6.4 | 0.8 | 0.2 | 0.1 |
Råkost u dressing | 100.0 | 31.4 | 1.0 | 5.6 | 0.1 |
Kalkon | 150.0 | 172.5 | 33.0 | 0.0 | 4.4 |
Blåbär | 100.0 | 52.8 | 0.7 | 9.1 | 0.8 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 104.0 | 356.0 | 10.4 | 64.4 | 2.0 |
Fjällyoghurt 3,6 % fett, olika smaksättningar | 200.0 | 182.0 | 6.0 | 23.0 | 7.4 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Gurka | 10.0 | 1.4 | 0.1 | 0.2 | 0.0 |
Dressing majonnäs lätt ca 15% fett | 25.0 | 54.0 | 0.3 | 5.2 | 3.6 |
Paprika röd | 15.0 | 4.5 | 0.2 | 0.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
809.0 | 947.9 | 53.3 23.7% |
111.6 49.6% |
26.5 26.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 414 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklinglever stekt | 125.0 | 198.0 | 33.2 | 1.2 | 6.5 |
Vispgrädde 40% fett | 50.0 | 188.0 | 1.0 | 1.6 | 20.0 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 |
Ris långkornigt kokt | 180.0 | 211.0 | 4.7 | 46.1 | 0.4 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Allevo Smoothie Jordgubb blåbär | 100.0 | 110.0 | 10.0 | 11.0 | 2.0 |
Champinjoner | 50.0 | 13.0 | 1.3 | 1.5 | 0.1 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 78.0 | 267.0 | 7.8 | 48.3 | 1.5 |
Lök gul röd | 20.0 | 6.4 | 0.2 | 1.2 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
668.0 | 1058.4 | 58.6 23.0% |
113.4 44.5% |
36.6 32.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad, 5,6 km/h (10,1 min/km) | 60.0 | 414 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Alfalfagroddar | 10.0 | 3.2 | 0.4 | 0.1 | 0.1 |
Lättmargarin Lätta 40% fett berik | 15.0 | 54.0 | 0.0 | 0.6 | 6.0 |
Allevo Smoothie Jordgubb blåbär | 100.0 | 110.0 | 10.0 | 11.0 | 2.0 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Hårt bröd råg ca 16% fibrer Wasa sport | 78.0 | 267.0 | 7.8 | 48.3 | 1.5 |
Rogers Blomkål&Broccoli soppa | 400.0 | 200.0 | 10.0 | 23.2 | 2.0 |
Apelsin | 250.0 | 130.0 | 2.0 | 27.0 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
903.0 | 775.2 | 30.6 18.0% |
112.1 66.1% |
11.9 15.9% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |