ruffdiamonds viktdagbok

« Till ruffdiamonds profil

2010-06-28 Har så svårt gå ned i vikt!!

Har fått även diabetes nu dessutom innan dess hade jag astma-allergier-svår hyperreaktivitet samt fibromyalgi.
Men jag måste gå ned i vikt ville komma in på MOTVIKTEN på Danderyd men jag fick inte börja där pga mina allergier och att jag är vegetarian och att har allergier???!!!

Invägning
Vikt79.0kg
Midja112.0cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Filmjölk 3% fett 200.0 120.0 6.8 9.6 6.0
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 50.0 120.0 3.7 22.7 0.7
Frukostflingor berik Special K 40.0 154.0 5.9 30.0 0.7
Banan 6.0 6.0 0.1 1.3 0.0
Bordsmargarin Becel Gold 70% fett berik 5.0 31.0 0.0 0.0 3.5
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
301.0 431.0 16.5
15.7%
63.6
60.7%
10.9
23.6%

2009-10-05

Jag har sett framåt nu mera att det kanske är möjligt trots mot alla odds att fixa sin vikt till det normala.

Invägning
Vikt77.5kg
Midja113.5cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Havregrynsgröt 200.0 136.0 4.8 21.2 2.6
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd 26.0 92.0 2.4 17.1 0.7
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Ost hårdost 23% fett 15.0 49.0 4.4 0.1 3.5
Korvgryta potatis o grönsaker 350.0 487.9 16.4 38.2 29.0
Ost hårdost 23% fett 15.0 49.0 4.4 0.1 3.5
Hårt bröd råg 14,5% fibrer Vika knäckebröd 25.0 86.0 2.4 15.8 0.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
636.0 917.9 34.8
15.6%
92.7
41.7%
41.9
42.7%

2009-10-03

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt77.8kg
Midja113.5cm
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 50.0 120.0 3.7 22.7 0.7
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer 50.0 120.0 3.7 22.7 0.7
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Lättmargarin Lätta 40% fett berik 5.0 18.0 0.0 0.2 2.0
Skumgodis 100.0 335.0 2.0 80.4 0.0
Skumgodis 100.0 335.0 2.0 80.4 0.0
Hamburgare dubbel bröd ost sallad dressing 100.0 242.0 12.4 18.9 12.7
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
560.0 1349.0 32.2
9.8%
241.2
73.3%
24.6
17.0%