Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 12.0 | 41.9 | 1.3 | 7.5 | 0.2 |
Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
Broccoli | 150.0 | 52.5 | 5.2 | 4.6 | 0.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ost hårdost 23% fett | 45.0 | 147.0 | 13.2 | 0.3 | 10.5 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Keso färskost 4% fett | 70.0 | 65.1 | 8.4 | 1.5 | 2.8 |
Salami svensk ca 33% fett | 10.0 | 35.2 | 1.5 | 0.1 | 3.2 |
Frukostflingor berik Special K | 30.0 | 115.5 | 4.4 | 22.5 | 0.5 |
Hårt tunnbröd vete råg korn havre mjölk 7% fibrer ospec. | 15.0 | 54.2 | 1.5 | 10.2 | 0.5 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 6.0 | 20.9 | 0.7 | 3.8 | 0.1 |
Hallon | 40.0 | 13.4 | 0.5 | 1.6 | 0.2 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 6.0 | 20.9 | 0.7 | 3.8 | 0.1 |
färdig jelly | 120.0 | 77.3 | 0.0 | 19.4 | 0.0 |
Tomat | 80.0 | 17.6 | 0.6 | 3.0 | 0.2 |
kycklingfilé | 100.0 | 78.0 | 20.0 | 0.0 | 1.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1134.0 | 1181.0 | 85.6 29.5% |
112.0 38.6% |
40.8 31.9% |
Gillas av |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |