2015-09-15

« Till sodergardfias viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 12.0 41.9 1.3 7.5 0.2
Banan 60.0 60.0 1.0 13.0 0.0
Broccoli 150.0 52.5 5.2 4.6 0.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ost hårdost 23% fett 45.0 147.0 13.2 0.3 10.5
Äpple m skal 125.0 69.0 0.2 15.5 0.1
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin 100.0 47.5 3.4 5.0 1.5
Ost hårdost 28% fett 15.0 55.0 4.1 0.2 4.2
Keso färskost 4% fett 70.0 65.1 8.4 1.5 2.8
Salami svensk ca 33% fett 10.0 35.2 1.5 0.1 3.2
Frukostflingor berik Special K 30.0 115.5 4.4 22.5 0.5
Hårt tunnbröd vete råg korn havre mjölk 7% fibrer ospec. 15.0 54.2 1.5 10.2 0.5
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 6.0 20.9 0.7 3.8 0.1
Hallon 40.0 13.4 0.5 1.6 0.2
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp 6.0 20.9 0.7 3.8 0.1
färdig jelly 120.0 77.3 0.0 19.4 0.0
Tomat 80.0 17.6 0.6 3.0 0.2
kycklingfilé 100.0 78.0 20.0 0.0 1.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1134.0 1181.0 85.6
29.5%
112.0
38.6%
40.8
31.9%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer