2015-01-14

« Till trombonizzts viktdagbok

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt 250.0 334.0 68.5 0.0 6.2
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer 40.0 104.0 3.1 20.7 0.5
Ketchup tomat 25.0 27.2 0.4 5.9 0.1
Vitt vin torrt 12 vol. % 200.0 136.0 0.0 0.8 0.0
Pytt i panna fryst 350.0 540.0 22.4 48.6 27.6
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Keso färskost 4% fett 90.0 83.7 10.8 1.9 3.6
Makrillfilé konserv i tomatsås 120.0 237.6 17.3 0.6 18.6
Rökt påläggskorv 34% fett ospec 10.0 38.0 1.1 0.8 3.4
Ägg kokt 50.0 70.0 6.3 0.0 5.1
Ost hårdost 23% fett 15.0 49.0 4.4 0.1 3.5
Äpple m skal 190.0 104.9 0.4 23.6 0.2
Ägg stekt 51.0 108.0 6.4 0.0 9.2
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik 10.0 54.0 0.2 0.2 6.0
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1451.0 1956.4 147.6
32.6%
103.2
22.8%
89.1
44.6%

Gillas av

Ingen gillar inlägget än så länge

Kommentarer

Inga kommentarer