Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fläskfilé gris | 150.0 | 160.5 | 30.9 | 0.0 | 3.9 |
Pastasallad kött korv m vinägrettsås | 150.0 | 295.0 | 15.2 | 15.8 | 19.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
400.0 | 595.5 | 58.7 39.2% |
15.8 10.6% |
33.1 50.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fläskfilé gris | 125.0 | 133.8 | 25.8 | 0.0 | 3.2 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Broccoli fryst | 100.0 | 29.3 | 3.5 | 1.9 | 0.3 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 90.0 | 241.2 | 7.7 | 45.4 | 2.2 |
Gröna bönor | 75.0 | 22.0 | 1.4 | 2.6 | 0.1 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Gräddglass ca 15% fett | 70.0 | 155.9 | 2.5 | 13.7 | 10.1 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Banan | 130.0 | 130.0 | 2.2 | 28.2 | 0.0 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 125.0 | 137.5 | 30.6 | 0.0 | 1.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1410.0 | 1028.7 | 81.2 32.7% |
115.2 46.4% |
22.8 20.8% |
Vikt | 71.5kg |
Midja | 86.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bacon magert gris rökt stekt | 120.0 | 360.0 | 61.4 | 0.0 | 11.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 220.0 | 293.9 | 60.3 | 0.0 | 5.5 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Köttbullar ca 15% fett stekta frysta | 200.0 | 430.0 | 26.0 | 14.8 | 29.8 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Pasta berik kokt u salt | 200.0 | 256.0 | 8.0 | 51.8 | 1.0 |
Rödbeta | 50.0 | 22.2 | 0.6 | 4.2 | 0.0 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1068.0 | 1755.1 | 175.7 40.7% |
86.3 20.0% |
75.0 39.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 150.0 | 113.4 | 19.0 | 5.4 | 1.5 |
Proteindrink (Mutant) | 100.0 | 300.0 | 44.0 | 14.0 | 7.0 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 120.0 | 237.6 | 17.3 | 0.6 | 18.6 |
Torskfilé kokt | 125.0 | 108.0 | 24.2 | 0.0 | 1.0 |
Vitt bröd mjölk typ Hönökaka ca 3% fibrer | 85.0 | 249.1 | 6.1 | 48.1 | 2.6 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Potatis kokt | 150.0 | 116.6 | 2.7 | 24.6 | 0.2 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 220.0 | 293.9 | 60.3 | 0.0 | 5.5 |
Äggsås m persilja | 70.0 | 68.0 | 2.3 | 1.3 | 6.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1165.0 | 1674.4 | 180.7 43.9% |
112.0 27.2% |
52.5 28.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tomat | 100.0 | 22.0 | 0.8 | 3.8 | 0.2 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 220.0 | 293.9 | 60.3 | 0.0 | 5.5 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Proteindrink (Mutant) | 100.0 | 300.0 | 44.0 | 14.0 | 7.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
690.0 | 923.7 | 141.5 62.1% |
29.3 12.9% |
25.1 25.0% |
Vikt | 72.0kg |
Midja | 86.5cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Bacon magert gris rökt stekt | 120.0 | 360.0 | 61.4 | 0.0 | 11.0 |
Proteindrink (Mutant) | 100.0 | 300.0 | 44.0 | 14.0 | 7.0 |
Korv Stroganoff hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 150.0 | 363.0 | 10.8 | 11.2 | 30.8 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Caesarsallad Espressohouse | 100.0 | 600.0 | 11.0 | 11.0 | 11.0 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
803.0 | 2161.9 | 152.0 35.1% |
82.1 18.9% |
87.9 46.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Rödbeta | 70.0 | 31.0 | 0.9 | 5.9 | 0.0 |
Sötpotatis | 200.0 | 188.0 | 4.0 | 40.0 | 0.0 |
Olivolja | 10.0 | 88.4 | 0.0 | 0.0 | 10.0 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Fetaost 16% fett | 20.0 | 42.8 | 3.4 | 0.2 | 3.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Hårt bröd råg ca 13% fibrer ICA handlarnas knäckebröd | 30.0 | 106.1 | 2.8 | 19.7 | 0.8 |
Kycklinglår kycklingklubba m skinn | 100.0 | 156.0 | 18.9 | 0.0 | 8.9 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 120.0 | 237.6 | 17.3 | 0.6 | 18.6 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
Vitt vin torrt 12 vol. % | 200.0 | 136.0 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 200.0 | 267.2 | 54.8 | 0.0 | 5.0 |
Rotpersilja | 70.0 | 42.7 | 1.6 | 7.5 | 0.4 |
Kålrabbi | 70.0 | 20.3 | 1.2 | 3.1 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1610.0 | 1761.9 | 141.7 35.7% |
120.3 30.3% |
59.6 34.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 40.0 | 104.0 | 3.1 | 20.7 | 0.5 |
Ost hårdost 23% fett | 15.0 | 49.0 | 4.4 | 0.1 | 3.5 |
Äpple m skal | 190.0 | 104.9 | 0.4 | 23.6 | 0.2 |
Rökt påläggskorv 34% fett ospec | 10.0 | 38.0 | 1.1 | 0.8 | 3.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Pytt i panna fryst | 350.0 | 540.0 | 22.4 | 48.6 | 27.6 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 |
Ketchup tomat | 25.0 | 27.2 | 0.4 | 5.9 | 0.1 |
Vitt vin torrt 12 vol. % | 200.0 | 136.0 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 250.0 | 334.0 | 68.5 | 0.0 | 6.2 |
Keso färskost 4% fett | 90.0 | 83.7 | 10.8 | 1.9 | 3.6 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 120.0 | 237.6 | 17.3 | 0.6 | 18.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1451.0 | 1956.4 | 147.6 32.6% |
103.2 22.8% |
89.1 44.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd | 20.0 | 77.0 | 2.0 | 13.8 | 1.3 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Bacon gris | 120.0 | 414.0 | 16.1 | 0.0 | 39.4 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 250.0 | 189.0 | 31.8 | 9.0 | 2.5 |
färdigmat (felix) | 100.0 | 390.0 | 20.0 | 50.0 | 20.0 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 100.0 | 198.0 | 14.4 | 0.5 | 15.5 |
Laxpudding | 400.0 | 454.0 | 31.6 | 38.0 | 18.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1092.0 | 1938.0 | 128.7 25.6% |
111.3 22.1% |
115.9 52.3% |
Vikt | 73.0kg |
Midja | 87.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang | 125.0 | 334.2 | 13.8 | 31.2 | 16.8 |
Makrillfilé konserv i tomatsås | 100.0 | 198.0 | 14.4 | 0.5 | 15.5 |
Hårt bröd ris majs vetestärkelse mjölk socker ca 3% fibrer Wasa glutenfritt knäckebröd | 10.0 | 38.5 | 1.0 | 6.9 | 0.6 |
Björnbärssylt | 30.0 | 52.5 | 0.0 | 12.3 | 0.0 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Kvarg färskost 1% fett Kesella lätt | 200.0 | 151.2 | 25.4 | 7.2 | 2.0 |
Pannkaka tunn hemlagad | 75.0 | 149.3 | 5.3 | 17.5 | 6.3 |
Torsk panerad stekt | 250.0 | 352.0 | 41.5 | 11.5 | 15.2 |
Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten | 300.0 | 254.1 | 18.3 | 21.3 | 6.9 |
Vispgrädde 40% fett | 15.0 | 56.4 | 0.3 | 0.5 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1225.0 | 1805.0 | 126.3 28.8% |
133.1 30.3% |
79.2 40.9% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |