Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hallonsylt | 20.0 | 37.0 | 0.1 | 8.7 | 0.0 |
Ugnspannkaka m mellanmjölk | 400.0 | 711.2 | 35.6 | 100.4 | 17.6 |
Vispgrädde 40% fett | 25.0 | 94.0 | 0.5 | 0.8 | 10.0 |
Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 85.0 | 43.8 | 3.2 | 7.5 | 0.0 |
Köttfärssoppa | 350.0 | 204.4 | 19.2 | 5.2 | 11.2 |
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna | 150.0 | 150.0 | 12.4 | 7.0 | 7.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1250.0 | 1525.3 | 80.9 21.6% |
186.6 49.8% |
47.3 28.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik | 10.0 | 38.0 | 0.8 | 0.2 | 4.0 |
Rabarberpaj | 150.0 | 352.0 | 3.8 | 44.4 | 17.2 |
Köttfärs nötfärs 15% fett | 100.0 | 206.0 | 19.1 | 0.0 | 14.5 |
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 |
Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 300.0 | 303.0 | 16.8 | 25.8 | 13.8 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 200.0 | 103.0 | 7.6 | 17.6 | 0.0 |
Pasta kokt m salt | 220.0 | 284.9 | 9.9 | 57.0 | 0.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1130.0 | 1400.1 | 62.5 18.1% |
166.4 48.2% |
51.2 33.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat | 100.0 | 350.0 | 10.0 | 63.5 | 2.4 |
Kyckling | 100.0 | 115.0 | 21.5 | 0.0 | 3.1 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 300.0 | 154.5 | 11.4 | 26.4 | 0.0 |
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 15.0 | 54.8 | 1.5 | 10.0 | 0.4 |
Grönsakssoppa klar | 400.0 | 92.8 | 3.6 | 15.6 | 0.8 |
Tomatsoppa pulver tillagad m vatten | 300.0 | 97.2 | 3.0 | 13.8 | 2.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1215.0 | 864.3 | 51.0 25.4% |
129.3 64.3% |
9.1 10.3% |
Mitt första inlägg på ViktPejl.
InvägningVikt | 66.0kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Städa | 60.0 | 230 |
Gå/jogga | 45.0 | 295 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg ca 18% fibrer Ryvita mörkt | 50.0 | 175.0 | 4.4 | 31.6 | 1.4 |
Solrosfrön torkade | 20.0 | 118.8 | 4.6 | 2.5 | 9.9 |
Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten | 300.0 | 254.1 | 18.3 | 21.3 | 6.9 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 100.0 | 250.0 | 7.5 | 45.6 | 2.5 |
Russin | 45.0 | 143.0 | 1.4 | 31.2 | 0.2 |
Färskost 27% fett Philadelphia | 50.0 | 136.6 | 3.0 | 1.4 | 13.6 |
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 |
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular | 40.0 | 146.0 | 4.0 | 26.7 | 1.1 |
Ost hårdost 7% fett | 30.0 | 60.0 | 10.0 | 0.4 | 2.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
785.0 | 1396.7 | 57.7 17.6% |
182.1 55.6% |
38.6 26.7% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |