Elvines viktdagbok

« Till Elvines profil

2010-05-04

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hallonsylt 20.0 37.0 0.1 8.7 0.0
Ugnspannkaka m mellanmjölk 400.0 711.2 35.6 100.4 17.6
Vispgrädde 40% fett 25.0 94.0 0.5 0.8 10.0
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik 85.0 43.8 3.2 7.5 0.0
Köttfärssoppa 350.0 204.4 19.2 5.2 11.2
Köttfärssås hemlagad i gjutjärnsstekpanna 150.0 150.0 12.4 7.0 7.6
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1250.0 1525.3 80.9
21.6%
186.6
49.8%
47.3
28.6%

2010-04-01

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Lättmargarin Lätt&lagom original 40% fett berik 10.0 38.0 0.8 0.2 4.0
Rabarberpaj 150.0 352.0 3.8 44.4 17.2
Köttfärs nötfärs 15% fett 100.0 206.0 19.1 0.0 14.5
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad 150.0 113.2 4.5 21.4 0.8
Wokgrönsaker m kyckling nudlar 300.0 303.0 16.8 25.8 13.8
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik 200.0 103.0 7.6 17.6 0.0
Pasta kokt m salt 220.0 284.9 9.9 57.0 0.9
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1130.0 1400.1 62.5
18.1%
166.4
48.2%
51.2
33.7%

2010-03-30

Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa brungräddat 100.0 350.0 10.0 63.5 2.4
Kyckling 100.0 115.0 21.5 0.0 3.1
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik 300.0 154.5 11.4 26.4 0.0
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 15.0 54.8 1.5 10.0 0.4
Grönsakssoppa klar 400.0 92.8 3.6 15.6 0.8
Tomatsoppa pulver tillagad m vatten 300.0 97.2 3.0 13.8 2.4
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
1215.0 864.3 51.0
25.4%
129.3
64.3%
9.1
10.3%

2010-03-29

Mitt första inlägg på ViktPejl.

Invägning
Vikt66.0kg
Dagens Aktiviteter
Aktivitet Minuter Kcal
Städa 60.0 230
Gå/jogga 45.0 295
Dagens Livsmedel
Livsmedel Vikt(g) Kcal Protein(g) Kolhydr.(g) Fett(g)
Hårt bröd råg ca 18% fibrer Ryvita mörkt 50.0 175.0 4.4 31.6 1.4
Solrosfrön torkade 20.0 118.8 4.6 2.5 9.9
Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten 300.0 254.1 18.3 21.3 6.9
Rågbröd ca 6% fibrer 100.0 250.0 7.5 45.6 2.5
Russin 45.0 143.0 1.4 31.2 0.2
Färskost 27% fett Philadelphia 50.0 136.6 3.0 1.4 13.6
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad 150.0 113.2 4.5 21.4 0.8
Frukostflingor berik vetekli Allbran Regular 40.0 146.0 4.0 26.7 1.1
Ost hårdost 7% fett 30.0 60.0 10.0 0.4 2.2
Sammanlagt
Procentuell fördelning (E%)
785.0 1396.7 57.7
17.6%
182.1
55.6%
38.6
26.7%
« Äldre inlägg