Nu har jag slarvat med dagboken och maten ett tag. Men nu ska jag ta tag i det.
Dagens LivsmedelLivsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 50.0 | 23.5 | 0.3 | 1.6 | 0.0 |
Chokladkaka | 100.0 | 364.0 | 6.0 | 41.8 | 18.8 |
Pizza Capricciosa rökt skinka restaurang | 400.0 | 1069.6 | 44.0 | 100.0 | 53.6 |
Rödvin 12 vol. % | 100.0 | 72.0 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
650.0 | 1529.1 | 50.3 14.0% |
144.2 40.2% |
72.4 45.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd vatten typ baguette ca 6% fibrer | 55.0 | 158.4 | 5.7 | 29.7 | 1.0 |
Potatis- o purjolökssoppa | 150.0 | 55.8 | 1.6 | 7.5 | 1.8 |
snabbnudlar Dåliga!! | 65.0 | 299.6 | 5.6 | 38.7 | 13.6 |
Keso färskost 4% fett | 50.0 | 46.5 | 6.0 | 1.0 | 2.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
320.0 | 560.3 | 18.9 13.7% |
76.9 55.9% |
18.4 30.3% |
FFUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
InvägningVikt | 63.6kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Leverpastej skivbar 26% fett | 40.0 | 119.2 | 5.2 | 2.0 | 10.2 |
Klyftpotatis u skal ugnsstekt m rapsolja | 200.0 | 241.2 | 4.4 | 46.2 | 3.2 |
Olivolja | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 80.0 | 197.6 | 5.8 | 36.8 | 1.3 |
kikärtor eldorado konserv | 300.0 | 450.0 | 27.0 | 69.0 | 7.8 |
Matlagningsyoghurt 8% fett | 100.0 | 103.0 | 3.2 | 4.7 | 8.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
725.0 | 1155.2 | 45.6 16.0% |
158.7 55.7% |
35.5 28.3% |
Idag måste jag försöka att hålla igen lite.
Dagens LivsmedelLivsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
snabbnudlar demale | 100.0 | 93.0 | 1.9 | 11.5 | 4.4 |
Alpro light | 150.0 | 43.5 | 3.2 | 3.2 | 1.8 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 18.0 | 53.6 | 2.3 | 0.9 | 4.6 |
felixpommes | 75.0 | 97.5 | 1.9 | 18.0 | 1.9 |
Oxfilé nöt | 100.0 | 122.0 | 20.6 | 0.0 | 4.4 |
Sushi olika sorter | 250.0 | 276.2 | 17.5 | 38.5 | 5.5 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 30.0 | 74.1 | 2.2 | 13.8 | 0.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
723.0 | 759.9 | 49.6 26.4% |
85.9 45.7% |
23.1 27.9% |
Skitdag.
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 45.0 | 111.2 | 3.2 | 20.7 | 0.7 |
felixpommes | 200.0 | 260.0 | 5.0 | 48.0 | 5.0 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 170.0 | 187.0 | 41.6 | 0.0 | 2.0 |
Öl pilsner 3,5 vol. % | 600.0 | 240.0 | 2.4 | 27.6 | 0.0 |
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt | 250.0 | 212.5 | 8.2 | 14.5 | 13.5 |
röda kidneybönor | 200.0 | 160.0 | 26.0 | 22.0 | 1.0 |
Chokladkaka | 100.0 | 364.0 | 6.0 | 41.8 | 18.8 |
cappuccino gevalia | 22.0 | 92.4 | 2.4 | 12.4 | 3.4 |
Ost hårdost 38% fett | 19.0 | 79.8 | 3.8 | 0.2 | 7.2 |
Oxfilé nöt | 60.0 | 73.2 | 12.4 | 0.0 | 2.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1666.0 | 1780.1 | 111.0 26.4% |
187.2 44.5% |
54.2 29.2% |
Åt massor :/
Dagens LivsmedelLivsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost- o skinksås | 100.0 | 139.0 | 8.6 | 7.4 | 8.3 |
Pasta | 50.0 | 180.0 | 6.2 | 36.0 | 0.6 |
Ost hårdost 28% fett | 40.0 | 146.7 | 10.9 | 0.5 | 11.2 |
Ägg kokt | 25.0 | 35.0 | 3.2 | 0.0 | 2.6 |
Räkor | 110.0 | 92.4 | 19.9 | 0.0 | 0.9 |
Nyponsoppa pastöriserad el på pulver berik ätf | 300.0 | 156.0 | 0.6 | 36.3 | 0.3 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 250.0 | 372.5 | 50.0 | 0.0 | 19.0 |
Majonnäs 80% fett | 20.0 | 143.5 | 0.2 | 0.3 | 16.0 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 50.0 | 123.5 | 3.6 | 23.0 | 0.8 |
Chokladkaka | 100.0 | 364.0 | 6.0 | 41.8 | 18.8 |
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 40.0 | 109.6 | 4.6 | 18.9 | 1.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1085.0 | 1862.2 | 113.8 24.8% |
164.2 35.8% |
79.9 39.5% |
Mycket enegiintag, lite rörelse
Dagens LivsmedelLivsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Matlagningsgrädde 15% fett | 100.0 | 162.0 | 3.0 | 4.3 | 15.0 |
felixpommes | 200.0 | 260.0 | 5.0 | 48.0 | 5.0 |
Rågbröd osötat ca 9% fibrer | 100.0 | 247.0 | 7.2 | 46.0 | 1.6 |
Rödvin 12 vol. % | 600.0 | 432.0 | 0.0 | 4.8 | 0.0 |
Oxfilé nöt | 90.0 | 109.8 | 18.5 | 0.0 | 4.0 |
Torsk | 100.0 | 75.0 | 17.0 | 0.0 | 0.7 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 40.0 | 119.2 | 5.2 | 2.0 | 10.2 |
Popcorn mikro 22% fett | 30.0 | 135.0 | 2.8 | 12.9 | 6.6 |
Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 50.0 | 81.0 | 1.5 | 2.2 | 7.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1485.0 | 1757.0 | 63.4 19.4% |
148.9 45.5% |
50.8 35.2% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |