Vikt | 64.7kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grekisk sallad | 50.0 | 48.0 | 1.6 | 1.6 | 3.8 |
Gräddfil 12% fett | 50.0 | 68.5 | 1.6 | 2.2 | 6.0 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 40.0 | 64.4 | 11.4 | 0.0 | 2.0 |
Kycklingfile | 50.0 | 67.0 | 13.5 | 0.0 | 1.5 |
Champinjoner stekta | 30.0 | 21.6 | 1.0 | 1.7 | 1.1 |
Fetaost 25% fett | 25.0 | 74.2 | 4.4 | 0.4 | 6.2 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 150.0 | 77.2 | 5.7 | 13.2 | 0.0 |
Sötsur sås | 30.0 | 28.8 | 0.1 | 7.0 | 0.0 |
Bulgur kokt | 100.0 | 135.0 | 4.7 | 26.1 | 0.5 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
625.0 | 744.7 | 56.0 24.4% |
112.2 48.9% |
27.1 26.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 130.0 | 67.0 | 4.9 | 11.4 | 0.0 |
Champinjoner stekta | 60.0 | 43.2 | 1.9 | 3.4 | 2.2 |
Grekisk sallad | 10.0 | 9.6 | 0.3 | 0.3 | 0.8 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 80.0 | 128.8 | 22.9 | 0.0 | 4.1 |
Havreknäcke per skiva | 80.0 | 48.0 | 1.6 | 8.0 | 0.8 |
Kycklingfile | 100.0 | 134.0 | 27.0 | 0.0 | 3.0 |
Bulgur kokt | 200.0 | 270.0 | 9.4 | 52.2 | 1.0 |
Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Ost hårdost 38% fett | 40.0 | 168.0 | 8.0 | 0.5 | 15.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
850.0 | 1177.1 | 96.8 28.7% |
136.7 40.6% |
45.5 30.7% |
Det känns riktigt bra. Maten är på rätt nivå. Jag började med 5:2, men kommer nog inte att köra så hårt på det sålänge som jag är duktig med träningen. Då tror jag att det räcker med att jag fokuserar på proteiner och rätt kolhydrater. I styrketräningen har jag börjat kunna öka vikterna, vilket känns otroligt bra. Hoppas bara att det håller I sig efter tjänsteresa hela nästa vecka...
Dagens AktiviteterAktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 44.0 | 301 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bulgur kokt | 140.0 | 189.0 | 6.6 | 36.5 | 0.7 |
Rågbröd typ rallarhalvor ca 9% fibrer | 50.0 | 130.5 | 3.4 | 25.0 | 0.8 |
Biff ryggbiff nöt stekt | 40.0 | 64.4 | 11.4 | 0.0 | 2.0 |
Ost hårdost 31% fett | 20.0 | 77.3 | 5.2 | 0.3 | 6.3 |
Grekisk sallad | 50.0 | 48.0 | 1.6 | 1.6 | 3.8 |
Basmatiris kokt | 180.0 | 214.9 | 5.6 | 45.9 | 0.5 |
Kycklingfile | 70.0 | 93.8 | 18.9 | 0.0 | 2.1 |
Fetaost 25% fett | 30.0 | 89.1 | 5.2 | 0.5 | 7.4 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 30.0 | 89.4 | 3.9 | 1.5 | 7.6 |
Champinjoner stekta | 40.0 | 28.8 | 1.3 | 2.2 | 1.4 |
Kycklinggryta m lök tomat champinjoner | 250.0 | 274.0 | 25.0 | 6.8 | 15.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
900.0 | 1299.2 | 88.1 27.7% |
120.3 37.8% |
48.4 34.5% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 50.0 | 342 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fetaost 25% fett | 20.0 | 59.4 | 3.5 | 0.4 | 4.9 |
Proteindryck 22 gram | 100.0 | 155.0 | 22.0 | 13.0 | 1.5 |
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 |
Apelsinjuice färskpressad | 150.0 | 72.0 | 1.0 | 15.9 | 0.3 |
Kycklingsallad m dressing | 300.0 | 317.1 | 36.6 | 14.1 | 12.0 |
Brysselkål | 100.0 | 44.0 | 3.4 | 4.7 | 0.3 |
Kaffe bryggt | 150.0 | 3.0 | 0.2 | 0.6 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 10.0 | 4.8 | 0.3 | 0.5 | 0.2 |
Frukostflingor musli med 33% frukt, olja, socker | 40.0 | 153.0 | 2.5 | 28.0 | 2.6 |
Kycklingfile | 125.0 | 167.5 | 33.8 | 0.0 | 3.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1145.0 | 1089.0 | 107.8 40.5% |
98.6 37.0% |
26.4 22.5% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ostbågar | 150.0 | 757.5 | 14.7 | 66.0 | 45.0 |
Apelsinjuice färskpressad | 150.0 | 72.0 | 1.0 | 15.9 | 0.3 |
Lax urtagen varmrökt | 100.0 | 169.0 | 22.6 | 0.0 | 8.7 |
Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 40.0 | 88.8 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Vitt vin halvtorrt el halvsött 12,5 vol. % | 350.0 | 283.5 | 0.4 | 10.5 | 0.0 |
Rökt skinka gris 3% fett | 20.0 | 23.2 | 4.4 | 0.0 | 0.6 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
Skink- o broccolipaj | 200.0 | 527.0 | 23.6 | 32.8 | 33.2 |
Läsk m kolsyra | 200.0 | 72.0 | 0.0 | 17.8 | 0.0 |
Konjak el brandy 40 vol. % | 100.0 | 225.0 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1410.0 | 2413.0 | 76.8 16.8% |
166.6 36.5% |
94.1 46.7% |
Vikt | 65.3kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 300.0 | 677.1 | 31.8 | 64.5 | 31.5 |
Vitt vin sött 13,5 vol. % | 350.0 | 346.5 | 0.7 | 20.6 | 0.0 |
Havreknäcke per skiva | 200.0 | 120.0 | 4.0 | 20.0 | 2.0 |
Brännvin renat el vodka 40 vol. % | 40.0 | 88.8 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 330.0 | 155.1 | 2.0 | 10.6 | 0.0 |
Chips smaksatta 34% fett | 100.0 | 526.0 | 5.4 | 51.3 | 32.2 |
Kycklinggulasch 1 port måbra | 100.0 | 345.0 | 20.0 | 8.0 | 8.0 |
Läsk m kolsyra | 200.0 | 72.0 | 0.0 | 17.8 | 0.0 |
Ost hårdost 38% fett | 15.0 | 63.0 | 3.0 | 0.2 | 5.7 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1640.0 | 2429.5 | 66.9 14.9% |
193.0 43.0% |
83.4 42.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kycklinggulasch 1 port måbra | 100.0 | 345.0 | 20.0 | 8.0 | 8.0 |
Ägg kokt | 60.0 | 84.0 | 7.6 | 0.0 | 6.1 |
Thai curry chicken knorr | 100.0 | 80.0 | 2.0 | 11.0 | 2.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
260.0 | 509.0 | 29.6 34.3% |
19.0 22.0% |
16.6 43.7% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, tungt | 50.0 | 342 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rågbröd ca 6% fibrer | 50.0 | 125.0 | 3.8 | 22.8 | 1.2 |
Bordsmargarin Bregott havssaltat 80% fett berik | 10.0 | 72.0 | 0.0 | 0.0 | 8.0 |
Proteindryck 22 gram | 100.0 | 155.0 | 22.0 | 13.0 | 1.5 |
Havreknäcke per skiva | 200.0 | 120.0 | 4.0 | 20.0 | 2.0 |
Ost hårdost 38% fett | 20.0 | 84.0 | 4.0 | 0.3 | 7.6 |
Ost hårdost 31% fett | 15.0 | 58.0 | 3.9 | 0.2 | 4.7 |
Leverpastej skivbar 26% fett | 30.0 | 89.4 | 3.9 | 1.5 | 7.6 |
Korv stroganoff, mager korv | 150.0 | 165.0 | 6.9 | 8.2 | 11.6 |
Lasagne | 250.0 | 293.5 | 13.2 | 36.0 | 10.2 |
Pasta berik kokt m salt | 150.0 | 196.5 | 7.4 | 37.6 | 1.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
975.0 | 1358.4 | 69.1 20.6% |
139.6 41.7% |
55.6 37.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Räkor kokta | 50.0 | 55.5 | 12.0 | 0.0 | 0.6 |
Fetaost 25% fett | 40.0 | 118.8 | 7.0 | 0.7 | 9.9 |
Kyckling kokt | 70.0 | 117.0 | 22.0 | 0.0 | 3.2 |
Bönröra ica salladsbar | 200.0 | 200.0 | 12.0 | 40.0 | 12.0 |
Rökt skinka gris 6% fett | 30.0 | 41.4 | 6.3 | 0.0 | 1.8 |
Fruktyoghurt lätt 0,5% fett, oberikad | 150.0 | 113.2 | 4.5 | 21.4 | 0.8 |
Paulins musli | 100.0 | 160.0 | 12.0 | 60.0 | 6.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
640.0 | 805.9 | 75.8 27.5% |
122.1 44.3% |
34.3 28.2% |
Vikt | 65.7kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Promenad 6,4 km/h (9,4 min/km) | 15.0 | 77 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Nudelsoppa olika smaker kryddad | 125.0 | 102.0 | 2.5 | 11.8 | 4.2 |
Wokgrönsaker m kyckling nudlar | 260.0 | 262.6 | 14.6 | 22.4 | 12.0 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
435.0 | 434.6 | 23.4 22.1% |
34.2 32.3% |
21.3 45.6% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |