Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg 15,5% fibrer Wasa husman | 52.0 | 184.2 | 5.2 | 33.6 | 1.3 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Ost hårdost 28% fett | 90.0 | 330.0 | 24.6 | 1.2 | 25.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
267.0 | 583.2 | 30.0 21.3% |
50.3 35.8% |
26.6 42.9% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 40.0 | 778 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Anka m skinn | 1000.0 | 3960.0 | 115.0 | 0.0 | 395.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1000.0 | 3960.0 | 115.0 11.4% |
0.0 0% |
395.0 88.6% |
Vikt | 105.0kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 35.0 | 681 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Anka m skinn | 1000.0 | 3960.0 | 115.0 | 0.0 | 395.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1000.0 | 3960.0 | 115.0 11.4% |
0.0 0% |
395.0 88.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 35.0 | 681 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Anka m skinn | 1000.0 | 3960.0 | 115.0 | 0.0 | 395.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1000.0 | 3960.0 | 115.0 11.4% |
0.0 0% |
395.0 88.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Motionscykel, fort | 40.0 | 778 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fruktyoghurt 2,5% fett | 60.0 | 58.5 | 2.0 | 9.0 | 1.5 |
Banan | 240.0 | 240.0 | 4.1 | 52.1 | 0.0 |
Pasta | 300.0 | 1080.0 | 37.5 | 215.7 | 3.6 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 500.0 | 237.5 | 17.0 | 25.0 | 7.5 |
Fruktyoghurt 2,5% fett | 200.0 | 195.0 | 6.6 | 30.0 | 5.0 |
Köttbullar nötfärs stekta | 100.0 | 175.0 | 18.9 | 5.6 | 8.3 |
Frukostflingor berik Special K | 100.0 | 385.0 | 14.8 | 75.0 | 1.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1500.0 | 2371.0 | 100.9 17.5% |
412.4 71.6% |
27.7 10.9% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Gå/jogga | 45.0 | 500 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Punschrulle Dammsugare | 200.0 | 979.2 | 11.6 | 98.0 | 58.0 |
Vitkål | 50.0 | 12.8 | 0.7 | 2.0 | 0.0 |
Fetaost 25% fett | 15.0 | 44.6 | 2.6 | 0.3 | 3.7 |
Pasta berik kokt u salt | 300.0 | 384.0 | 12.0 | 77.7 | 1.5 |
Ost hårdost 38% fett | 40.0 | 168.0 | 8.0 | 0.5 | 15.2 |
Creme Fraiche 28% fett smaksatt | 25.0 | 68.8 | 0.5 | 1.1 | 7.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 1500.0 | 712.5 | 51.0 | 75.0 | 22.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2130.0 | 2369.9 | 86.4 14.8% |
254.6 43.5% |
107.9 41.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Makrill | 150.0 | 331.5 | 30.2 | 0.0 | 22.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
200.0 | 401.5 | 36.5 36.7% |
0.0 0% |
27.7 63.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Chili con carne | 270.0 | 307.8 | 21.9 | 21.3 | 13.2 |
Döner kebab | 300.0 | 510.0 | 32.4 | 50.4 | 18.9 |
Ajvar relish grönsakspasta m paprika aubergin | 30.0 | 21.0 | 0.4 | 2.1 | 1.0 |
Stekt kött nöt/gris ospec. | 260.0 | 507.0 | 69.7 | 0.0 | 25.2 |
Amerikanska muffins ospec | 120.0 | 517.2 | 7.0 | 56.2 | 29.2 |
Småkakor ospec. | 35.0 | 172.2 | 1.6 | 24.1 | 7.5 |
Färskpotatis kokt u salt | 350.0 | 273.0 | 5.6 | 57.4 | 0.4 |
Ägg kokt | 63.0 | 88.2 | 7.9 | 0.0 | 6.4 |
Popcorn poppade | 150.0 | 621.0 | 15.2 | 82.5 | 21.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1578.0 | 3017.4 | 161.7 22.0% |
294.0 39.9% |
123.6 38.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bryggt kaffe espresso drickf | 100.0 | 9.0 | 0.1 | 1.7 | 0.2 |
Ägg kokt | 58.0 | 81.2 | 7.3 | 0.0 | 5.9 |
Majonnäs 80% fett | 45.0 | 322.9 | 0.4 | 0.7 | 36.0 |
Räkor | 100.0 | 84.0 | 18.1 | 0.0 | 0.8 |
Rökt skinka gris 6% fett | 13.0 | 17.9 | 2.7 | 0.0 | 0.8 |
Matjessill konserv | 125.0 | 392.5 | 20.0 | 15.1 | 28.2 |
Flygande Jakob Kyckling bacon jordnötter banan | 172.0 | 375.6 | 25.5 | 9.1 | 26.3 |
Vitt vin torrt 12 vol. % | 210.0 | 142.8 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
Basmatiris kokt | 170.0 | 203.0 | 5.3 | 43.4 | 0.5 |
Halloumiost ej stekt 22% fett | 52.0 | 148.2 | 10.1 | 1.3 | 11.5 |
Snabbkaffe pulver | 3.0 | 9.1 | 0.6 | 1.3 | 0.1 |
Färskpotatis kokt u salt | 100.0 | 78.0 | 1.6 | 16.4 | 0.1 |
Ajvar relish grönsakspasta m paprika aubergin | 51.0 | 35.7 | 0.7 | 3.5 | 1.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1199.0 | 1899.9 | 92.4 21.0% |
93.3 21.2% |
112.2 57.8% |
Vikt | 104.0kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 22,5-25,5 km/h | 40.0 | 741 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Fetaost 25% fett | 50.0 | 148.5 | 8.8 | 0.9 | 12.4 |
Gräddfil 12% fett | 150.0 | 205.5 | 4.6 | 6.6 | 18.0 |
Chili con carne | 300.0 | 342.0 | 24.3 | 23.7 | 14.7 |
Paprika röd | 150.0 | 45.0 | 1.5 | 8.0 | 0.4 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 660.0 | 310.2 | 4.0 | 21.1 | 0.0 |
Basmatiris kokt | 150.0 | 179.1 | 4.6 | 38.2 | 0.4 |
Ost hårdost 28% fett | 60.0 | 220.0 | 16.4 | 0.8 | 16.8 |
Chips smaksatta 34% fett | 100.0 | 526.0 | 5.4 | 51.3 | 32.2 |
Veteskorpor | 240.0 | 1008.0 | 24.0 | 170.4 | 21.6 |
Dippmix pulver olika smaker | 75.0 | 230.2 | 8.6 | 44.5 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1935.0 | 3214.5 | 102.2 13.9% |
365.5 49.8% |
117.3 36.3% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |