Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Smörgåstårta landgång leverpastej Keso skinka | 400.0 | 902.8 | 42.4 | 86.0 | 42.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
400.0 | 902.8 | 42.4 19.0% |
86.0 38.4% |
42.0 42.6% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 |
Ädelost grönmögelost lätt 17% fett | 30.0 | 94.5 | 9.4 | 0.3 | 6.2 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 |
Skagen Ost mjukost tub Kavli | 30.0 | 67.5 | 5.4 | 0.3 | 5.1 |
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 130.0 | 214.2 | 38.2 | 0.0 | 6.5 |
Lätta dinkel kex, Göteborgs 1st/1,8g/7kal | 30.0 | 123.0 | 2.8 | 22.8 | 2.1 |
Jasminris kokt | 90.0 | 104.5 | 2.2 | 23.1 | 0.2 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 70.0 | 181.3 | 5.8 | 34.2 | 1.7 |
Ost hårdost 17% fett | 30.0 | 84.0 | 9.0 | 0.4 | 5.2 |
Tunna salta kex Göteborgs 1st/4.1g/20kal | 30.0 | 147.0 | 2.8 | 17.1 | 7.2 |
Caesar dressing FELIX, 3% | 30.0 | 21.0 | 0.3 | 2.7 | 0.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
880.0 | 1163.0 | 79.7 27.9% |
111.9 39.2% |
41.5 32.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Caesar dressing FELIX, 3% | 20.0 | 14.0 | 0.2 | 1.8 | 0.6 |
KEX Choklad | 25.0 | 127.5 | 2.5 | 15.0 | 6.5 |
Ost hårdost 17% fett | 26.0 | 72.8 | 7.8 | 0.3 | 4.5 |
Pannkaka tunn m lättmjölk stekt | 200.0 | 368.0 | 14.4 | 42.2 | 15.2 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 |
Grädde, Milda visp 20% | 40.0 | 88.0 | 1.2 | 2.0 | 8.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 |
Yoghurtglass GB | 100.0 | 150.0 | 2.2 | 21.0 | 5.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 50.0 | 82.4 | 14.7 | 0.0 | 2.5 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 80.0 | 207.2 | 6.6 | 39.0 | 1.9 |
Jasminris kokt | 100.0 | 116.1 | 2.4 | 25.7 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1051.0 | 1352.0 | 55.8 17.0% |
158.0 48.0% |
50.8 35.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 68.0 | 176.1 | 5.6 | 33.2 | 1.6 |
Mjuk nötkaka | 55.0 | 245.1 | 5.3 | 18.2 | 16.5 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 |
KEX Choklad | 25.0 | 127.5 | 2.5 | 15.0 | 6.5 |
Ost hårdost 17% fett | 26.0 | 72.8 | 7.8 | 0.3 | 4.5 |
Jasminris kokt | 100.0 | 116.1 | 2.4 | 25.7 | 0.2 |
Caesar dressing FELIX, 3% | 20.0 | 14.0 | 0.2 | 1.8 | 0.6 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 |
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 50.0 | 82.4 | 14.7 | 0.0 | 2.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
754.0 | 960.0 | 42.3 18.0% |
105.2 44.7% |
38.8 37.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Choklad o chokladpraliner | 10.0 | 54.7 | 0.7 | 5.4 | 3.4 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 |
Skumbilar Ahlgrens bilar | 10.0 | 36.9 | 0.7 | 8.4 | 0.0 |
Tunna salta kex Göteborgs 1st/4.1g/20kal | 4.0 | 19.6 | 0.4 | 2.3 | 1.0 |
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett | 75.0 | 292.5 | 3.0 | 60.0 | 5.6 |
Kycklingpytt Felix 350g/port | 250.0 | 325.0 | 12.5 | 35.0 | 16.2 |
Caesar dressing FELIX, 3% | 20.0 | 14.0 | 0.2 | 1.8 | 0.6 |
Rödbeta inlagd u lag | 50.0 | 32.5 | 0.5 | 6.8 | 0.0 |
Crème fraiche 5% fet | 100.0 | 85.0 | 3.0 | 7.0 | 5.0 |
Banan | 93.0 | 93.0 | 1.6 | 20.2 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1012.0 | 1025.2 | 26.2 10.2% |
157.7 61.4% |
32.2 28.4% |
Ja det går inte så snabbt ner och det går lite upp ibland... Men det är väl det långa loppet som räknas ;))
InvägningVikt | 69.0kg |
Midja | 75.0cm |
Stuss | 99.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Sharon | 100.0 | 76.2 | 0.6 | 16.9 | 0.2 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 |
Mjuk nötkaka | 37.0 | 164.9 | 3.6 | 12.2 | 11.1 |
Vårulle kyckling Daloon 90g | 180.0 | 270.0 | 7.7 | 33.7 | 9.2 |
Rotfrukter mix, morot,kålrot,palstern,blomkål | 200.0 | 86.0 | 2.4 | 15.0 | 1.0 |
Banan | 104.0 | 104.0 | 1.8 | 22.6 | 0.0 |
Choklad o chokladpraliner | 38.0 | 207.9 | 2.8 | 20.4 | 12.8 |
Jasminris kokt | 80.0 | 92.9 | 1.9 | 20.6 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1139.0 | 1073.9 | 24.4 9.5% |
152.2 59.5% |
34.9 31.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 |
Choklad o chokladpraliner | 32.0 | 175.0 | 2.4 | 17.2 | 10.8 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 88.0 | 227.9 | 7.3 | 42.9 | 2.1 |
Torsk panerad stekt | 160.0 | 225.3 | 26.6 | 7.4 | 9.8 |
Crème fraiche 5% fet | 100.0 | 85.0 | 3.0 | 7.0 | 5.0 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett | 75.0 | 292.5 | 3.0 | 60.0 | 5.6 |
Ost hårdost 17% fett | 20.0 | 56.0 | 6.0 | 0.3 | 3.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
941.0 | 1322.7 | 58.6 17.7% |
145.9 44.2% |
55.4 38.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 |
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett | 30.0 | 117.0 | 1.2 | 24.0 | 2.2 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 65.0 | 168.4 | 5.4 | 31.7 | 1.6 |
Crème fraiche 5% fet | 100.0 | 85.0 | 3.0 | 7.0 | 5.0 |
Banan | 50.0 | 50.0 | 0.8 | 10.8 | 0.0 |
Choklad o chokladpraliner | 36.0 | 196.9 | 2.7 | 19.3 | 12.1 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
Äggakaka | 150.0 | 207.0 | 11.1 | 15.6 | 11.1 |
Ost hårdost 17% fett | 20.0 | 56.0 | 6.0 | 0.3 | 3.5 |
Kycklingbröstfilé u skinn wokad strimlor rapsolja | 160.0 | 263.7 | 47.0 | 0.0 | 8.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1026.0 | 1297.0 | 81.1 25.3% |
119.8 37.3% |
52.9 37.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Thai kycklinggryta,6port, kokosm2.,bambus2.,vattenk1.,minimajs1.,kyckling300g | 125.0 | 150.0 | 6.6 | 2.9 | 12.5 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Grädde, Milda visp 20% | 50.0 | 110.0 | 1.5 | 2.5 | 10.0 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 |
Vårulle kyckling Daloon 90g | 90.0 | 135.0 | 3.9 | 16.8 | 4.6 |
Glass Sia, Vanilj | 50.0 | 105.0 | 2.0 | 10.5 | 6.0 |
Caesar dressing FELIX, 3% | 25.0 | 17.5 | 0.2 | 2.2 | 0.8 |
Jasminris kokt | 70.0 | 81.3 | 1.7 | 18.0 | 0.1 |
Våfflor äggvåfflor | 150.0 | 370.5 | 9.9 | 37.0 | 20.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1035.0 | 1074.3 | 29.9 11.4% |
107.4 41.1% |
54.6 47.4% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |