Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Caesar dressing FELIX, 3% | 25.0 | 17.5 | 0.2 | 2.2 | 0.8 |
Våfflor äggvåfflor | 150.0 | 370.5 | 9.9 | 37.0 | 20.0 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 |
Vårulle kyckling Daloon 90g | 90.0 | 135.0 | 3.9 | 16.8 | 4.6 |
Jasminris kokt | 70.0 | 81.3 | 1.7 | 18.0 | 0.1 |
Thai kycklinggryta,6port, kokosm2.,bambus2.,vattenk1.,minimajs1.,kyckling300g | 125.0 | 150.0 | 6.6 | 2.9 | 12.5 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 75.0 | 33.0 | 0.5 | 6.7 | 0.2 |
Glass Sia, Vanilj | 50.0 | 105.0 | 2.0 | 10.5 | 6.0 |
Grädde, Milda visp 20% | 50.0 | 110.0 | 1.5 | 2.5 | 10.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1035.0 | 1074.3 | 29.9 11.4% |
107.4 41.1% |
54.6 47.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Tunna salta kex Göteborgs 1st/4.1g/20kal | 25.0 | 122.5 | 2.4 | 14.2 | 6.0 |
Sharon | 100.0 | 76.2 | 0.6 | 16.9 | 0.2 |
Vitkål kokt | 200.0 | 64.0 | 3.4 | 9.4 | 0.2 |
Jasminris kokt | 60.0 | 69.7 | 1.4 | 15.4 | 0.1 |
Ädelost grönmögelost lätt 17% fett | 20.0 | 63.0 | 6.3 | 0.2 | 4.2 |
Thai kycklinggryta,6port, kokosm2.,bambus2.,vattenk1.,minimajs1.,kyckling300g | 225.0 | 270.0 | 11.9 | 5.2 | 22.5 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 |
Crème fraiche 5% fet | 100.0 | 85.0 | 3.0 | 7.0 | 5.0 |
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett | 75.0 | 292.5 | 3.0 | 60.0 | 5.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1205.0 | 1114.9 | 35.6 12.9% |
139.1 50.6% |
44.2 36.5% |
Vikt | 69.5kg |
Midja | 76.0cm |
Stuss | 99.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grädde, Milda visp 20% | 40.0 | 88.0 | 1.2 | 2.0 | 8.0 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 |
Tunna salta kex Göteborgs 1st/4.1g/20kal | 25.0 | 122.5 | 2.4 | 14.2 | 6.0 |
Thai kycklinggryta,6port, kokosm2.,bambus2.,vattenk1.,minimajs1.,kyckling300g | 300.0 | 360.0 | 15.9 | 6.9 | 30.0 |
Vitkål kokt | 200.0 | 64.0 | 3.4 | 9.4 | 0.2 |
Jasminris kokt | 85.0 | 98.7 | 2.0 | 21.8 | 0.2 |
Glass Sia, Vanilj | 150.0 | 315.0 | 6.0 | 31.5 | 18.0 |
Caesar dressing FELIX, 3% | 20.0 | 14.0 | 0.2 | 1.8 | 0.6 |
Apelsin | 165.0 | 85.8 | 1.3 | 17.8 | 0.2 |
Ädelost grönmögelost lätt 17% fett | 20.0 | 63.0 | 6.3 | 0.2 | 4.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1405.0 | 1283.0 | 42.3 13.5% |
116.4 37.2% |
67.8 49.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett | 75.0 | 292.5 | 3.0 | 60.0 | 5.6 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 10.0 | 54.0 | 0.2 | 0.2 | 6.0 |
Ost hårdost 17% fett | 20.0 | 56.0 | 6.0 | 0.3 | 3.5 |
Kycklingpytt Felix 350g/port | 350.0 | 455.0 | 17.5 | 49.0 | 22.8 |
Ägg stekt | 51.0 | 108.0 | 6.4 | 0.0 | 9.2 |
Vitt bröd vatten typ ostfralla ca 3% fibrer | 30.0 | 82.2 | 3.4 | 14.2 | 1.0 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 400.0 | 72.0 | 3.6 | 10.8 | 0.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1036.0 | 1219.7 | 41.8 13.6% |
156.2 50.7% |
48.5 35.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett | 75.0 | 292.5 | 3.0 | 60.0 | 5.6 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 300.0 | 54.0 | 2.7 | 8.1 | 0.3 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 15.0 | 81.0 | 0.3 | 0.3 | 9.0 |
Ost hårdost 17% fett | 30.0 | 84.0 | 9.0 | 0.4 | 5.2 |
Caesar dressing FELIX, 3% | 20.0 | 14.0 | 0.2 | 1.8 | 0.6 |
Fiskgratäng med potatismos Findus | 300.0 | 330.0 | 19.5 | 27.0 | 16.5 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 60.0 | 155.4 | 5.0 | 29.3 | 1.4 |
Crème fraiche 5% fet | 100.0 | 85.0 | 3.0 | 7.0 | 5.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
900.0 | 1095.9 | 42.7 15.5% |
133.9 48.6% |
43.6 35.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 300.0 | 54.0 | 2.7 | 8.1 | 0.3 |
Kräfta konserv el kokt | 70.0 | 65.8 | 12.6 | 0.8 | 1.3 |
Crème fraiche 5% fet | 100.0 | 85.0 | 3.0 | 7.0 | 5.0 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 92.0 | 238.3 | 7.6 | 44.9 | 2.2 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 25.0 | 135.0 | 0.5 | 0.5 | 15.0 |
Ost hårdost 17% fett | 40.0 | 112.0 | 12.0 | 0.5 | 6.9 |
Potatis m skal bakad u salt | 320.0 | 291.8 | 5.4 | 62.1 | 0.3 |
Sharon | 86.0 | 65.5 | 0.5 | 14.5 | 0.2 |
Majonnäs, lätt, Findus | 20.0 | 62.0 | 0.2 | 1.2 | 6.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1053.0 | 1109.4 | 44.5 16.5% |
139.6 51.8% |
37.6 31.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Majonnäs, lätt, Findus | 20.0 | 62.0 | 0.2 | 1.2 | 6.4 |
Lax urtagen varmrökt | 140.0 | 236.6 | 31.6 | 0.0 | 12.2 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 25.0 | 135.0 | 0.5 | 0.5 | 15.0 |
Ost hårdost 17% fett | 41.0 | 114.8 | 12.3 | 0.5 | 7.1 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 300.0 | 54.0 | 2.7 | 8.1 | 0.3 |
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett | 75.0 | 292.5 | 3.0 | 60.0 | 5.6 |
Crème fraiche 5% fet | 100.0 | 85.0 | 3.0 | 7.0 | 5.0 |
Mörk choklad, >70 % kakao | 40.0 | 228.8 | 3.9 | 20.3 | 14.8 |
Vitt bröd vatten typ franska ca 3% fibrer | 88.0 | 227.9 | 7.3 | 42.9 | 2.1 |
Sharon | 100.0 | 76.2 | 0.6 | 16.9 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
929.0 | 1512.8 | 65.1 17.2% |
157.4 41.6% |
68.7 41.2% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vitkål kokt | 150.0 | 48.0 | 2.6 | 7.0 | 0.2 |
Lätta dinkel kex, Göteborgs 1st/1,8g/7kal | 25.0 | 102.5 | 2.4 | 19.0 | 1.8 |
Jasminris kokt | 80.0 | 92.9 | 1.9 | 20.6 | 0.2 |
Ädelost grönmögelost lätt 17% fett | 50.0 | 157.5 | 15.7 | 0.4 | 10.4 |
Caesar dressing FELIX, 3% | 25.0 | 17.5 | 0.2 | 2.2 | 0.8 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 20.0 | 108.0 | 0.4 | 0.4 | 12.0 |
Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
Äpple m skal | 160.0 | 88.3 | 0.3 | 19.8 | 0.2 |
Fiskthaigryta, lax | 130.0 | 243.9 | 12.7 | 4.4 | 19.2 |
Ost hårdost 17% fett | 30.0 | 84.0 | 9.0 | 0.4 | 5.2 |
Tunna salta kex Göteborgs 1st/4.1g/20kal | 35.0 | 171.5 | 3.3 | 20.0 | 8.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
765.0 | 1174.1 | 49.5 17.1% |
107.2 37.1% |
58.4 45.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Grädde, Milda visp 20% | 40.0 | 88.0 | 1.2 | 2.0 | 8.0 |
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett | 70.0 | 273.0 | 2.8 | 56.0 | 5.2 |
Jasminris kokt | 80.0 | 92.9 | 1.9 | 20.6 | 0.2 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 300.0 | 54.0 | 2.7 | 8.1 | 0.3 |
Caesar dressing FELIX, 3% | 25.0 | 17.5 | 0.2 | 2.2 | 0.8 |
Våfflor äggvåfflor | 120.0 | 296.4 | 7.9 | 29.6 | 16.0 |
Fiskthaigryta, lax | 200.0 | 375.2 | 19.6 | 6.8 | 29.6 |
Crème fraiche 5% fet | 100.0 | 85.0 | 3.0 | 7.0 | 5.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
935.0 | 1282.0 | 39.3 12.3% |
132.3 41.4% |
65.1 46.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Jasminris kokt | 100.0 | 116.1 | 2.4 | 25.7 | 0.2 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 300.0 | 54.0 | 2.7 | 8.1 | 0.3 |
Apelsin | 320.0 | 166.4 | 2.6 | 34.6 | 0.3 |
Sharon | 100.0 | 76.2 | 0.6 | 16.9 | 0.2 |
Fiskthaigryta, lax | 300.0 | 562.8 | 29.4 | 10.2 | 44.4 |
Ungsbakade chips OLW 7,5% fett | 75.0 | 292.5 | 3.0 | 60.0 | 5.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1195.0 | 1268.0 | 40.7 13.0% |
155.5 49.9% |
51.0 37.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kräfta konserv el kokt | 50.0 | 47.0 | 9.0 | 0.6 | 1.0 |
Majonnäs, lätt, Findus | 40.0 | 124.0 | 0.4 | 2.4 | 12.8 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 300.0 | 54.0 | 2.7 | 8.1 | 0.3 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 70.0 | 73.5 | 16.2 | 0.0 | 0.8 |
Caesar dressing FELIX, 3% | 25.0 | 17.5 | 0.2 | 2.2 | 0.8 |
Potatis m skal bakad i aluminiumfolie u salt | 320.0 | 284.2 | 4.8 | 57.9 | 1.9 |
Crème fraiche 5% fet | 100.0 | 85.0 | 3.0 | 7.0 | 5.0 |
Bordsmargarin Bregott mellan 60% fett berik | 30.0 | 162.0 | 0.6 | 0.6 | 18.0 |
Stenbitskaviar | 15.0 | 17.7 | 2.1 | 0.4 | 0.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
950.0 | 864.9 | 39.0 18.4% |
79.2 37.3% |
41.4 44.3% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |